Sergio Canales 19g je povredjen, do kraja mijeseca van terena, na pripremama je bio u pocetnoj postavi cak i 1 kolo lige da bi se izgubio nakon odlaska na turnir rep.Spanije 19g, posle je odigrao 5,6 tekmi ulaskom sa klupe, povratak KAKE jos vise mu otezava situaciju u timu, a pod ugovorom je 6 godina vezan za RM
LBJ MVP je napisao/la:I sada smo u vrhu samo su United i Barca bolji od nas.No protiv nekih solidnih ekipa se uvijek može desit kiks zbog neuigranosti tako da je ove sezone proć 1/8 finala odlično mada mislim da možemo i do 1/2
Cuj United bolji od nas, pa taj bjedni klub iz predgradja Manchestera bi satrali sa drugim timom, a mali Morata bi im uvalio 3 gola
Realno, samo je Barca trenutno jaca, mada ne sumnjam da ce se to uskoro promjeniti.
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
LBJ MVP je napisao/la:I sada smo u vrhu samo su United i Barca bolji od nas.No protiv nekih solidnih ekipa se uvijek može desit kiks zbog neuigranosti tako da je ove sezone proć 1/8 finala odlično mada mislim da možemo i do 1/2
Cuj United bolji od nas, pa taj bjedni klub iz predgradja Manchestera bi satrali sa drugim timom, a mali Morata bi im uvalio 3 gola
Realno, samo je Barca trenutno jaca, mada ne sumnjam da ce se to uskoro promjeniti.
[youtube][/youtube]
Real nema više dušu otkako je Raul napustio klub...
Morata,Saraiba,Mateos na klupi...ovom Ronaldu ne možeš reči da odmori jednu utakmicu,još ako dobije žuti propušta prvu utakmicu 1/8 finala...i ovakvi smo mnogo jači od Francuza
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:--------------Dudek--------------
Arbeloa-Carvalho-Albiol-Marcelo
---------Lass----Momo----------
Leon------Granero------Ronaldo
------------Benzema------------
Morata,Saraiba,Mateos na klupi...ovom Ronaldu ne možeš reči da odmori jednu utakmicu,još ako dobije žuti propušta prvu utakmicu 1/8 finala...i ovakvi smo mnogo jači od Francuza
Pepe y Özil pueden tener minutos, ya que estarán en el banquillo junto a Aitor Karanka. Los que descansan seguro son Casillas, Khedira, Di María
Pepe i Ozil bi mogli imati minuta u tekmi, dok siguran odmor imaju Casillas, Khedira, Di Maria..
Volio bih da ubaci Moratu u drugom umijesto Benzeme, a Pabla Sarabia umijesto Pedra Leona o C.Ronalda
Ko je rekao da Barcelona nije bolja od Reala A Manchester je uvijek dobar, mada mislim da su Barca i Madrid superiorniji u odnosu na Engleze, ukljucujuci i Manchestera.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
enobarca je napisao/la:...Barca jeste jaca od Reala i to se nece ubrzo promijeniti,kao sto neki kazu...a i Mancho je jaci od Reala...et to je moje subjektivno misljenje...
hahaha, pa Mancho iako je prvi u Engleskoj u 2. kola vise nego sto je Real odigrao, drugoplasirani Real ima vise bodova od njega, malte-ne 5 Real je za klasu jaci od ovog bjednog Manchestera u kojem i policajac vidi da nema serpa mesa a nijednog igraca koji moze promjenit tjek utakmice, sam Ronaldo vrijedi ko 50% Manchestera zajedno sa stadionom
I ****, dajte par linkova za vecerasnju tekmu, ali da nema onog Vetlla i ostalih sranja jer je moj mentalni sklop jako ogranicen, tako da ga nebi znao instalirat neg bi nesto zajebo
@ enobarca dobro neka je svi su bolji od Madrida samo zato sto je Barca odigrala historijsku tekmu..
Cekaj da vidimo sta ce biti u februaru, mart, pa onda april, maju..
@Portillo
Prvo promjeni avatar, sramota je ba, a drugo ovaj Mancho bi se sigurno mogao poigrati sa Realom, jer je vama vrhunac kada pobjedite slabašni Bayern ili u nekim slučajevima tamo neki Milan...I Lyon je prejak....
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Portillo je napisao/la:I ****, dajte par linkova za vecerasnju tekmu, ali da nema onog Vetlla i ostalih sranja jer je moj mentalni sklop jako ogranicen, tako da ga nebi znao instalirat neg bi nesto zajebo
Samo idi na next aj eboga ti, znas pomalo spanskog trazi po tim spanskim sajtovima....ja se nadam da ti link postavis
@Sexmachine...aj ne lupaj, Lyon je proslost, ovaj Real Madrid je odlican, uglavnom, vidjecete i sami, nije mjerilo utakmica protiv Barce, onaj tim je definitivno najjaci, dok smo mi odmah iza njih
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 08 dec 2010, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sexmachineboy je napisao/la:@Portillo
Prvo promjeni avatar, sramota je ba, a drugo ovaj Mancho bi se sigurno mogao poigrati sa Realom, jer je vama vrhunac kada pobjedite slabašni Bayern ili u nekim slučajevima tamo neki Milan...I Lyon je prejak....
Sta bilo sinoc..Valencia mi ih pobijedimo ko osale, mancho se mucio da nepricamo kako su pobijedili na Mestalli eto kad ti to tako gledas ija cu ti bukvalno ovako da citiram..
Sta bilo sinoc..Valencia mi ih pobijedimo ko osale, mancho se mucio da nepricamo kako su pobijedili na Mestalli
Ne znam jesi li gledao onu dominaciju sinoć ali je sigurno da smo barem 2-3 puta u punom sastavu jači od Valencije...a to kako ste vi pobjedili o tome ne treba ni pričati..ali dobro desi se i sudijama da pogriješe nije problem...samo Real nikad neće biti na nivou Barce, ni blizu
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sta bilo sinoc..Valencia mi ih pobijedimo ko osale, mancho se mucio da nepricamo kako su pobijedili na Mestalli
Ne znam jesi li gledao onu dominaciju sinoć ali je sigurno da smo barem 2-3 puta u punom sastavu jači od Valencije...a to kako ste vi pobjedili o tome ne treba ni pričati..ali dobro desi se i sudijama da pogriješe nije problem...samo Real nikad neće biti na nivou Barce, ni blizu
Prije par godina je bio. Cak i na visem nivou. A opet cemo biti, samo strpljenja.
Nail for Real je napisao/la:
Prije par godina je bio. Cak i na visem nivou. A opet cemo biti, samo strpljenja.
Da, da..prije 7-8 godina jeste možda..ali pogledaj zadnjih 5 El-clasica pa onda sudi o nečemu..jednostavno Barca je nepobjediva..šta god da ostali slabašni timovi urade, Xavi, Iniesta i Messi če ostati ne poraženi