NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Gdje ste biscani moji??
Da nece biti kakvi bombi??
Da nece biti kakvi bombi??
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Meni ovaj bolji neg fajic
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ja nebi volio Idriza nije los al nije iskreno ni nesto Fajic je po meni u top 3 napadaca u drzavi ali nista od njega to nam treba biti jasno, jbg
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nemamo danas o cemu tmuran dan za nas forum, hahahahahahaah mozda nam sutra ugrije
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nekad je bio top3, sad lik vec ima 34 godine i upitnu volju da ponovo igra federalku, a uz to trazi bruku para. A nije bas ni najmirniji u svlacionici.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:33ja nebi volio Idriza nije los al nije iskreno ni nesto Fajic je po meni u top 3 napadaca u drzavi ali nista od njega to nam treba biti jasno, jbg
Zadnja izmjena: harden, dana/u 20 jul 2020, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Prica se jbga...sad koliko je tacno nezz..nije sigurnoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:33ja nebi volio Idriza nije los al nije iskreno ni nesto Fajic je po meni u top 3 napadaca u drzavi ali nista od njega to nam treba biti jasno, jbg
Ugl ako se hamdo zada nas je..
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nemaju godine veze u Bosni kod nas je nivo fudbala ocajan najbolji napadac trenutno po svim parametrima u BiH je Mersudin Ahmetovic 35 god, najbolji igrac u drzavi sigurno bez obzira za koga navijao Semir Stilic 33 god, eto pogledaj sve bolje timove tipa City Ubiparip 32, Sloboda Husejinovic itd...harden je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:40Nekad je bio top3, sad lik vec ima 34 godine i upitnu volju da ponovo igra federalku, a uz to trazi bruku para. A nije bas ni najmirniji u svlacionici.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:33ja nebi volio Idriza nije los al nije iskreno ni nesto Fajic je po meni u top 3 napadaca u drzavi ali nista od njega to nam treba biti jasno, jbg
nazalost tako je, a pare jbg nista nije skupo nakon skoro 20god cekanja
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ne vjerujem buraz ta vijest je bas stara nikakvog pomako neko je spominjao da bi trebao stici do 20-tog eto i taj dan dode ja sve manje i manje vjerujemBihacit1937 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:40Prica se jbga...sad koliko je tacno nezz..nije sigurnoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:33ja nebi volio Idriza nije los al nije iskreno ni nesto Fajic je po meni u top 3 napadaca u drzavi ali nista od njega to nam treba biti jasno, jbg
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Itekako je skupo kad vec imas dugove, a ima i prioritetnijih stvari od toga. Valjalo bi sta uloziti u omladinsku skolu, teren i stadion, tesko da bi se premijer liga mogla igrati ovdje. Travnjak je bio ocajan, ne znam kako je sada nisam 2-3 mjeseca u Bihacu, cim padne jedna kisa to je oranica... Ima li sta od digitalnog semafora sto je Cigo spominjao?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:44nemaju godine veze u Bosni kod nas je nivo fudbala ocajan najbolji napadac trenutno po svim parametrima u BiH je Mersudin Ahmetovic 35 god, najbolji igrac u drzavi sigurno bez obzira za koga navijao Semir Stilic 33 god, eto pogledaj sve bolje timove tipa City Ubiparip 32, Sloboda Husejinovic itd...harden je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:40Nekad je bio top3, sad lik vec ima 34 godine i upitnu volju da ponovo igra federalku, a uz to trazi bruku para. A nije bas ni najmirniji u svlacionici.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:33ja nebi volio Idriza nije los al nije iskreno ni nesto Fajic je po meni u top 3 napadaca u drzavi ali nista od njega to nam treba biti jasno, jbg
Husejinovic je ocajan i nikakvu prevagu ne donosi vec duze vrijeme, a ni Ubiparip nije puno bolji. Da je Fajic i dalje top3 napadac ne bi njega Velez pustio tako lako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne govorim o fajicu vec o idrizu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:46ne vjerujem buraz ta vijest je bas stara nikakvog pomako neko je spominjao da bi trebao stici do 20-tog eto i taj dan dode ja sve manje i manje vjerujemBihacit1937 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:40Prica se jbga...sad koliko je tacno nezz..nije sigurnoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:33ja nebi volio Idriza nije los al nije iskreno ni nesto Fajic je po meni u top 3 napadaca u drzavi ali nista od njega to nam treba biti jasno, jbg
Vjeruj mi da je bolje da fajic ne dodje kod nas. Jedva cekam da objave da je otisao negdje.
Ne mozes ti sad lako doci do pravi info hahahhaha..kriju sve ko zmija noge. Ne bi me cudilo da dodje fajic i idriz
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pogledaj zadnje dvije utakmice Husejinovica i gol protiv Sarajeva shvatit ces odmah koliko grijesis, za Ubipariba ne znam jesi li pratio zadnju sezonu u kojoj je vise od pola bio prvi strijelac?harden je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:48Itekako je skupo kad vec imas dugove, a ima i prioritetnijih stvari od toga. Valjalo bi sta uloziti u omladinsku skolu, teren i stadion, tesko da bi se premijer liga mogla igrati ovdje. Travnjak je bio ocajan, ne znam kako je sada nisam 2-3 mjeseca u Bihacu, cim padne jedna kisa to je oranica... Ima li sta od digitalnog semafora sto je Cigo spominjao?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:44nemaju godine veze u Bosni kod nas je nivo fudbala ocajan najbolji napadac trenutno po svim parametrima u BiH je Mersudin Ahmetovic 35 god, najbolji igrac u drzavi sigurno bez obzira za koga navijao Semir Stilic 33 god, eto pogledaj sve bolje timove tipa City Ubiparip 32, Sloboda Husejinovic itd...
Husejinovic je ocajan i nikakvu prevagu ne donosi vec duze vrijeme, a ni Ubiparip nije puno bolji. Da je Fajic i dalje top3 napadac ne bi njega Velez pustio tako lako.
ponavljam ovdje po 100-ti put Fajic je otisao zbog privatnih stvari ne zbog igrackih kvaliteta to kod njega nije upitno
a za stadion ti je standardna prica sad je trenutno super da je na terenu izborit PL lako bi se stadion rjesio nema tu previse ulaganja nadati se drug...
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma znam niko nista ne govori ja nebi volio Idriza nikako nesto mi se ne svida trom je previse i nije neka gol masina a Fajic ne znam bil smjeo kod Hamde sranja praviti samo nek on dode umirili bi mi njegaBihacit1937 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:49Ne govorim o fajicu vec o idrizu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:46ne vjerujem buraz ta vijest je bas stara nikakvog pomako neko je spominjao da bi trebao stici do 20-tog eto i taj dan dode ja sve manje i manje vjerujemBihacit1937 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:40
Prica se jbga...sad koliko je tacno nezz..nije sigurno
Vjeruj mi da je bolje da fajic ne dodje kod nas. Jedva cekam da objave da je otisao negdje.
Ne mozes ti sad lako doci do pravi info hahahhaha..kriju sve ko zmija noge. Ne bi me cudilo da dodje fajic i idriz![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ima li bombi. Ima li bar metaka kakvih ako nema bombi
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
hahahahahahah corci sve buraznebeskasila je napisao/la: ↑21 jul 2020, 10:57Ima li bombi. Ima li bar metaka kakvih ako nema bombi
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Sta ste se umirili
- InatSilniBosanski
- Kontakt:

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Senijad Ibricic 

Dzafic trenira s Igmanom
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
meni drago iskreno sto nije kod nas, Igman isto jako fina ekipa mali Mehic iz zelje par dobrih individualaca, steta sto nikad nismo imali odnos sa nekim timom iz vrha PL da nam salju igrace sad trenutno i nije neka potreba ali svakako da treba popraviti odnos
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.