AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hebo majku ne znam koji im je qurac ubise nam.igrace
Al kakav preporod Hakana.to je strasno,napokon igra onako kako smo svi kontali da ce igrati kad.smo ga potpisali
Al kakav preporod Hakana.to je strasno,napokon igra onako kako smo svi kontali da ce igrati kad.smo ga potpisali
Ako je istina da su propali pregovori sa Ralfom, ovaj klub treba ugasiti i izbrisati.
Yebo ih Pioli u pi.čku, dokazani mediokritet tokom čitave svoje karijere.
Što je najgore, u svakom klubu je imao isti ovakav identičan niz dobrih rezultata koji su bili samo kratkotrajni, te je na kraju svaki put bio napucan iz kluba. E ako je radi ovih par rezultata nakon pauze zaslužio ostati, onda se poserem u ovaj klub.
Yebo ih Pioli u pi.čku, dokazani mediokritet tokom čitave svoje karijere.
Što je najgore, u svakom klubu je imao isti ovakav identičan niz dobrih rezultata koji su bili samo kratkotrajni, te je na kraju svaki put bio napucan iz kluba. E ako je radi ovih par rezultata nakon pauze zaslužio ostati, onda se poserem u ovaj klub.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
101 utakmica za Ibrahimovića, 64 gola i 28 asistencija. Brutalno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ove sezone ima na 15 tekmi 7 golova i 4 asista,a za 2 mj puni 39 godinaRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:43101 utakmica za Ibrahimovića, 64 gola i 28 asistencija. Brutalno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Negdje sam pročitao da ima gol ili asistenciju na svakih 50 minuta. Ne znam koliko je to tačno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Ovo za Rangnicka je nekako očekivano ako nije novinarska patka, oteglo se predugo i nekako se predosjecalo da će se nešto poremetit.
Ne znam kako vi mislite, ali meni Maldini radi odličan posao sa transferima, mislim da i Rangnick tu ne bi ništa posebno bolje radio.
Plus Maldini je legendan Milana, a jedino tu ostaje minus za tenersko mjesto..
Samo da nam se ne ponovi Gianpaolo, gluho bilo..
Ne znam kako vi mislite, ali meni Maldini radi odličan posao sa transferima, mislim da i Rangnick tu ne bi ništa posebno bolje radio.
Plus Maldini je legendan Milana, a jedino tu ostaje minus za tenersko mjesto..
Samo da nam se ne ponovi Gianpaolo, gluho bilo..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zašto Theo vani kada već neće igrati iduću utakmicu ?
Jedino ako zbog nekog udarca je morao izaći , inače..
Jedino ako zbog nekog udarca je morao izaći , inače..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Isti taj Maldini je doveo Giampaola i uništio čitavu sezonu tim potezom.
Ali nema veze, vjerujmo mediokritetu Pioliju. Ponovimo istu grešku po ko zna koji put.
Krv ti yebem kakvi idioti vode ovaj klub, već mi se gadi i ova i naredna sezona.
Ali nema veze, vjerujmo mediokritetu Pioliju. Ponovimo istu grešku po ko zna koji put.
Krv ti yebem kakvi idioti vode ovaj klub, već mi se gadi i ova i naredna sezona.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sam Rangnick mi je manje bitian koliko cinjenica da ovi nemaju pojma sta rade. Otjeras Bobana jer Rangnick dolazi, pripremis sve i onda zbog nekoliko pobjeda prekrizis sve planove. To je u poslovanje u rangu Palerma.
Pioli je definicija mediokriteta. Posle uvodnih 10 kola ce ponovo traziti novog trenera. Zasluzuju da se povlace na sredini tabele.
Pioli je definicija mediokriteta. Posle uvodnih 10 kola ce ponovo traziti novog trenera. Zasluzuju da se povlace na sredini tabele.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
SM je poprilično pogubljen ovu tekmu al nemaš koga na tu stranu stavit
Il Club più titolato al mondo!
Znači sad propada i Szobszolai , šteta jer sam jako priželjkivao tog igrača.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sve je to maslo ljigavca Gazidisa.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Pletenica nije ni za druge lige 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Fakat ako je istina ono ćelavo gofno treba streljat. Otjeras Bobana zbog toga i onda sve batalis. Sad bi shou bio da Maldini sam podnese ostavku.
Il Club più titolato al mondo!
E jbm mu sve, za kakav start daje Benaseru žuti karton...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kako glup prekršaj Bennacera i sad ne igra protiv Atalante. Ispresavijat će nas ljudi. Još samo da Kjaer dobije žuti preostaje..
Rebić užasan u drugom poluvremenu , nez koji mu je qrc , milion pogrešaka , samo da sad zbog frustracije ne dobije ni on žuti..
Rebić užasan u drugom poluvremenu , nez koji mu je qrc , milion pogrešaka , samo da sad zbog frustracije ne dobije ni on žuti..
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 21 jul 2020, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znaci 3 od 5 najboljih igrača nece igrati protiv Atalante.
Znaci protiv Atalante bez pola tima,Theo i Benaser sigurno,a Conti i Rom vjerovatno zbog povrede
Ima li još ko da dobije karton ili se povrijedi? Fali skoro pola ekipe, sitnica. 
Odlične vijesti večeras, prosto ne znaš koja je bolja.
Odlične vijesti večeras, prosto ne znaš koja je bolja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hakan se šprda s njima. I da, pa više je ovo penal nad Hakanom nego ono što sviro ovim mesarima.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.