Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vidjam vam Fahru ovih dana, trenira s jednim igracem proma spremaju se za sezonu.Cesto se potrefe sa mnom u dvorani
Znaci biti MVP/VIP/All Star slovackog prvenstva te moze prodat samo nazad odakle si i dosao ... ja titula i g@van@ ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Adzic potpisao za Novi Pazar
-
visegrad8392
- Kontakt:
"ganjaju" li ovi iz saveza koje talente po evropi?
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ne ganjaju.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
visegrad8392
- Kontakt:
da hoce onda makar ovu djecu iz BiH okupiti kao prvi korak, pa onda neka ganjaju talente po sloveniji, njemackoj, srbiji, hrvatskoj, ...
Nema ih ko okupiti kad nemamo ni jednog selektora omladinskih reprezentacija.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Mirza je reprezentacije vratio u 2005tu godinu. Najvece razocaranje u bh. kosarci.
MES QUE UN CLUB!
Na BHT1 upravo jedna od najboljih utakmica naše reprezentacije koju sam ja gledao 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Vracaj Barbarica i Furuliju sve im je oprosteno, od njih si ocekivao nista i dobio nista.Wandelanoite je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:33Mirza je reprezentacije vratio u 2005tu godinu. Najvece razocaranje u bh. kosarci.
Od ovih ocekujes mnogo i uradili su isto ko i prethodnici...nista.
Dobar je mirso jos uvijek
naprijed rejal
Ma zao mi ga, mogao je dosta vise, al' et.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pošten i častan čovjek, za primjer bio kao igrač , kao trener sad i kao čovjek
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kada neko pita za BiH kosarku samo pokazati ovu sliku i sve ce biti receno.
Previše se kod nas sportiste uzdiže. Zašto i oni ne bi radili pošten posao kao i svi drugi, je li trebaju svi ko Paja Pašić biti u stalnoj borbi za svoje besplatne i poklonjene terene i stanove?
Jbg,sam je sebi kriv.. Igraci poput Jazvina,Pasalica su sebi osigurali ,dok je Lera ganjao Manekenke po Sarajevu.
Meni nije normalno da profesor sporta, usmjerenje kosarka i covjek sa diplomom viseg trenera pri tome igrac sa najvise nastupa za reprezentaciju radi kao dostavljac hljeba, a u savezu i klubovima su radili/rade i radit ce treneri i sportski radnici koji lopte u zivotu na kos nisu osutali.
Po ovom intervju iz 2018. godine baš i nije neki intelektualni kapacitetEthel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 19:28Meni nije normalno da profesor sporta, usmjerenje kosarka i covjek sa diplomom viseg trenera pri tome igrac sa najvise nastupa za reprezentaciju radi kao dostavljac hljeba, a u savezu i klubovima su radili/rade i radit ce treneri i sportski radnici koji lopte u zivotu na kos nisu osutali.
"Ne može savez voditi neko ko košarkaški nije otišao dalje od Hadžića ili Vogošće. Đedović je nažalost potpuno izgubljen, jer mi smo prvaci kad treba nekog odbaciti i ocrniti. Razija Mujanović je svjetsko ime svugdje osim kod nas, što je totalni apsurd. Markovića smo potrošili prerano, prema mom mišljenju je to idealno selektorsko rješenje na duge staze, a ne da selektora mijenjamo do ciklusa do ciklusa. Vujošević trofejno ime, kapa do poda, pa onda Repeša, volenterski radi. Vjerujte da niko u savezu nikad nije radio volonterski. Pustite priče da neko voli Bosnu, zna se ko ju je kada i kako volio", u jednom dahu je kazao Samir Lerić.
Nikad se nije zahvalilo igračima koji su dali najviše, kaže nam sjetno. Neke se nikad nije ni nazvalo, a historija kao da se piše od 2005. ili 2007. godine. Kaže kako danas ima dosta igrača kojima je reprezentacija dala mnogo, a oni njoj skoro ništa.
"Musina generacija je bila kadetski prvak Evrope, ali od nje nažalost neće biti ništa. Dobit ćemo jednog igrača, ali ja ni Musu ne vidim kao takvog. Onakvo ponašanje u reprezentaciji je nedopustivo, mi smo jednog Teletovića žrtvovali da bismo njega digli nakon onog incidenta u Tuzli, a Mirza je dao puno. Nekad smo imali Markovića koji je imao sve ovlasti i cijelu ekipu da radi za njega pa nije mogao opucati trideset šuteva i iživljavati se s loptom. Ne znam ko Musi daje tu slobodu", smatra Lerić.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Drape je napisao/la: ↑27 jul 2020, 19:34Po ovom intervju iz 2018. godine baš i nije neki intelektualni kapacitetEthel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 19:28Meni nije normalno da profesor sporta, usmjerenje kosarka i covjek sa diplomom viseg trenera pri tome igrac sa najvise nastupa za reprezentaciju radi kao dostavljac hljeba, a u savezu i klubovima su radili/rade i radit ce treneri i sportski radnici koji lopte u zivotu na kos nisu osutali.
"Ne može savez voditi neko ko košarkaški nije otišao dalje od Hadžića ili Vogošće. Đedović je nažalost potpuno izgubljen, jer mi smo prvaci kad treba nekog odbaciti i ocrniti. Razija Mujanović je svjetsko ime svugdje osim kod nas, što je totalni apsurd. Markovića smo potrošili prerano, prema mom mišljenju je to idealno selektorsko rješenje na duge staze, a ne da selektora mijenjamo do ciklusa do ciklusa. Vujošević trofejno ime, kapa do poda, pa onda Repeša, volenterski radi. Vjerujte da niko u savezu nikad nije radio volonterski. Pustite priče da neko voli Bosnu, zna se ko ju je kada i kako volio", u jednom dahu je kazao Samir Lerić.
Nikad se nije zahvalilo igračima koji su dali najviše, kaže nam sjetno. Neke se nikad nije ni nazvalo, a historija kao da se piše od 2005. ili 2007. godine. Kaže kako danas ima dosta igrača kojima je reprezentacija dala mnogo, a oni njoj skoro ništa.
"Musina generacija je bila kadetski prvak Evrope, ali od nje nažalost neće biti ništa. Dobit ćemo jednog igrača, ali ja ni Musu ne vidim kao takvog. Onakvo ponašanje u reprezentaciji je nedopustivo, mi smo jednog Teletovića žrtvovali da bismo njega digli nakon onog incidenta u Tuzli, a Mirza je dao puno. Nekad smo imali Markovića koji je imao sve ovlasti i cijelu ekipu da radi za njega pa nije mogao opucati trideset šuteva i iživljavati se s loptom. Ne znam ko Musi daje tu slobodu", smatra Lerić.
Za kadetsku reprezentaciju je 100% u pravu .
Ne znam u čemu je problem što čovjek radi kao dostavljač hljeba , kao da je to sramota ?!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.