nevezano za nas, pristojna veza, samo komentarišemo konkurenciju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ništa od Armina Bačinoviča
neki su se nadali

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko smo realni, pokazuje i ova anketa....
Na cetiri opcije, skoro 30% ljudi glasalo za grupnu fazu....
Na cetiri opcije, skoro 30% ljudi glasalo za grupnu fazu....
-
- Kontakt:
Nadam se, da ce naši dovesti boljeg od Blagojevića, živi bili pa vidjeli.Ja sam spominjao Sesara (u 22 kola prošle sezone, uz Ubiparipa bio najbolji u Tuzli), ali da nam bude joker, sa klupe.Mislim da je uz Đokanovića, na klupi bolje imati, nekog poput Sesara ili npr. Ćirjaka, nego da Miličević ili Velkoski igraju na zadnjem veznom.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja sam glasao za grupnu fazu, ali necu psovat sve ako odmah ispadnu.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Neozbiljno je dovoditi pojačanja u augustu kad počne liga, a znaš da imaš propuh na desnom beku, znaš da imaš dva napadača od 30+ godina i oba ti povrijeđena, znaš da imaš samo jednog klasičnog zadnjeg veznog i to dječaka, znaš da ti je najbolji stoper na posudbi do zime.
Ne kažem da smo loši, taman posla, samo želim da smo je.beno najbolji u ovoj pišljivoj ligi.
Ne kažem da smo loši, taman posla, samo želim da smo je.beno najbolji u ovoj pišljivoj ligi.
Da bi doveo igraca s kojim bi mogao prekucati "pisljivu" ligu, mozes dovesti tek pred kraj prelaznog roka. U ovom slucaju tek u Septembru.
Dakle, nismo mi kao FKS neozbiljni, nego je BiH i sve u njoj toliko lose da je svim kvalitetnim igracima cilj Evropa pa onda sta ostane.
Mi smo mogli Amera Bekica dovesti prije mjesec dana, i imali bi napadaca... Al kakvog....
Dakle, nismo mi kao FKS neozbiljni, nego je BiH i sve u njoj toliko lose da je svim kvalitetnim igracima cilj Evropa pa onda sta ostane.
Mi smo mogli Amera Bekica dovesti prije mjesec dana, i imali bi napadaca... Al kakvog....
Joj al i ti crnjačiš Bože sačuvajHaver ! je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:47Neozbiljno je dovoditi pojačanja u augustu kad počne liga, a znaš da imaš propuh na desnom beku, znaš da imaš dva napadača od 30+ godina i oba ti povrijeđena, znaš da imaš samo jednog klasičnog zadnjeg veznog i to dječaka, znaš da ti je najbolji stoper na posudbi do zime.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma treba ko Partizan iskopat nekog afrikanca il slicne igrace ima ih dosta na trzistu
Treba samo pustiti da ljudi rade svoj posao i treba biti realan.
ŠPIC I DESNI BEK
Zadnji vezni ok nije na odmet, krilo isto. Ali desno da se Šaban i Hole spoje dobili bi možda pola kako treba beka. Hebibović je povrijeđen.
Špica moramo dovest, Merso povrijeđen, Handža isto a ako se oporavi nespreman je. Opet kažem nije loše pojačat konkurenciju extra igračima, ali je prioritet na pozicijama na kojima škripi dovest kvalitetne igrače
Zadnji vezni ok nije na odmet, krilo isto. Ali desno da se Šaban i Hole spoje dobili bi možda pola kako treba beka. Hebibović je povrijeđen.
Špica moramo dovest, Merso povrijeđen, Handža isto a ako se oporavi nespreman je. Opet kažem nije loše pojačat konkurenciju extra igračima, ali je prioritet na pozicijama na kojima škripi dovest kvalitetne igrače
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Prelazni rok traje do oktobra tako da se mozemo otpustiti.
A trenutni igracki kadar mora da preuzme odgovornost i ne treba ih amnestirati time da su nam neki igraci povrijedjeni i da nisu dosla pojacanja.
Neka zapnu i neka se bore bolji smo nego Prosle godine.
Samo hrabro i borbeno utakmicu po utakmicu i rezultati nece izostati.
Minimum je 3 pretkolo EL, maksimum je PO EL(iako sam ja glasao za grupe), ako budemo imali srece, vjere, volje, borbe i hrabrosti moze se i u grupe. Jedna utakmica sve je moguce.
A trenutni igracki kadar mora da preuzme odgovornost i ne treba ih amnestirati time da su nam neki igraci povrijedjeni i da nisu dosla pojacanja.
Neka zapnu i neka se bore bolji smo nego Prosle godine.
Samo hrabro i borbeno utakmicu po utakmicu i rezultati nece izostati.
Minimum je 3 pretkolo EL, maksimum je PO EL(iako sam ja glasao za grupe), ako budemo imali srece, vjere, volje, borbe i hrabrosti moze se i u grupe. Jedna utakmica sve je moguce.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Razumijem ja to, al evo imena koja se provlače ovdje unazad mjesec dana su slobodna duzi vremenski period nema se tu sta čekati hoces neces, cuj molim te mi sve dogovorili al nista prije augusta nece doci...pa sta onda kad dodje august pa ga vracaj u formu do sredine septembra, pa do oktobra dok se uigra prođe polusezonaZip je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:51Da bi doveo igraca s kojim bi mogao prekucati "pisljivu" ligu, mozes dovesti tek pred kraj prelaznog roka. U ovom slucaju tek u Septembru.
Nista ja ne crnjacim, samo je neozbiljno ovako raditi, a vrlo dobro znamo sta nam se proslo ljeto desilo sa povredama i kako smo se krpili
Jedno je ključno - u Evropi s Dupovcem da igramo je suicid!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa koga cemo ljudino???
Hocemo li Juricica mozda?hocete se s njim zadovoljiti?
Ili cemo strasnoooggg beka koji je igrao za klub iz 2.hnl s dna tabele
Pa yebote Suljicu nudimo top uslove, i covjek ce doci samo ako mu sve u inostranstvu propadne..
Otici ce i u tunguziju prije nego kod nas
@Giljotina jel se vama mora crtati?Nece Dupovac igrati u prvih 11 koliko puta moram pisati.....Susic bio povrijedjen pa je Dupovac upao u prvih 11,inace je rezerva
Fakat vas ne kontam..
Pa yebote Suljicu nudimo top uslove, i covjek ce doci samo ako mu sve u inostranstvu propadne..
@Giljotina jel se vama mora crtati?Nece Dupovac igrati u prvih 11 koliko puta moram pisati.....Susic bio povrijedjen pa je Dupovac upao u prvih 11,inace je rezerva
Fakat vas ne kontam..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 21 jul 2020, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Vidim da nemaju reflektora.A u prvom kolu (1. august) Krupi gostuje FK Sarajevo, pa će novu podlogu, izuzemo li igrače domaćeg tima, prvi isprobati fudbaleri šampiona BiH.
Može li mi neko stručan objasniti jel ima razlike ovako nova umjetna trava sto su je postavili. Ja sam igrao na onoj umjetnoj na Kaberoviću i znam kako gore noge kad upekne

Btw. treba potpisat Halilovića samo za prvo kolo, 10 dana ugovor

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Haver ! je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:47Neozbiljno je dovoditi pojačanja u augustu kad počne liga, a znaš da imaš propuh na desnom beku, znaš da imaš dva napadača od 30+ godina i oba ti povrijeđena, znaš da imaš samo jednog klasičnog zadnjeg veznog i to dječaka, znaš da ti je najbolji stoper na posudbi do zime.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Cuj provlace se imena, je o te pojacanje iz nase lige koji je to bek bolji od hodzica ili sabanovica da garantujea da ce biti pojacanje. I koji je to napadac boljiod handzeta i da hoce sjedit na klupi kad se ahmo dozove. Daj ba sefe malo ne da crnjacize nego preseravate
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Jes Halil volio silovat Krupu, to je za pricu haha
Nego, sje.bat cete se sutra kad vidite kakva zvijer od igraca nece potpisati...
Nego, sje.bat cete se sutra kad vidite kakva zvijer od igraca nece potpisati...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
U postu je i navedeno:GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2020, 23:15Pa koga cemo ljudino???
Fakat vas ne kontam..
da / ako / slučajno
bude igrao... I ne treba - barem u Evropi!