Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Ima li kakvih informacija kad bi trebala početi sezona 2020/21?
Ljubišić nastavlja u borcu i narednu sezonu.
Tomić u Leotaru
Tomić u Leotaru
Zar ima Leotar para za Tomica?
-
- Kontakt:
Evo Staša Košarac podnio ostavku u Slaviji. Znaci upitna budućnost kluba.
Pa ako si vec financijski propo uzmes Tomica da se oko njega pravi ekipa i da bude vođa(što u ovoj ligi moze biti bez problema) a ostali u ekipi ti budu mladi momci od 18,19 godina koje normalno placas manje ili neke prosjecne starije igrace koje ces takoder placat max 700 km mjesecno , i napravis da su ti ukupni troskovi za platu 70 000-75 000 km.
Druze meni je Tomic lud covjek ako ode u Leotar koji je bez ambicija, a moze i sigurno ima ponude boljih i kvalitetnijih ekipa.
Goran Daničić iz Borca otišao u Njemačku da radi
Nije jedini
Jako mi je zao sto nije napravio vecu karijeru nego sto jeste...Vjerovstno nije imao srecu, da ode u neki klub u kojem ce imati financijsku nezavisnost i da jos naraste kao igrac.
Dfinitivno jedan od najboljih srednjih bekova lige, igrac koji ide "na glavu"
Sretno u daljenjem nastavku zivota i nadam se da ce nastaviti igrati rukomet u njemackoj, bez problema moze igrati u trecoj bundesligi i raditi, a ko zna mozda se tamo i ostvari kao rukometni profesionalac. ☺
Ima li ovdje ikakvih informacija o Godazdu i Bosni? Svi pišu Iskra, Krivaja, zna se kad su im i pripreme, sastavi onako otprilike, ali rijeci o ove dvije ekipe nema? Da se nisu raspali?
Valjda u Bosnu idu sidik i alibegovic koliko sam cuo,gorazde mislim domaci svj ista ekipa otiso im je onaj bek iz gv sto je dosao.I taj tomic valjda u iskru dolazi
Koliko sam primjetio, sa Krivajom trenira i Isak Omerčević. Vidjet ćemo da li će on ostat kod kuće.
Osim Alibegovića , ova dvojica u Leotar idu .
Kako se priča po gradu , Sloga nije htjela Omerovića,uprava nije udovoljila radosavljevicu jer je ovaj zadnji put iz Sloge kad je odlazio zalupio vrata guzovima
Bozidar Simić ostaje u Slogi GV, a navodno ostaju i Šaravanja, Đikić, Biljaka. Vidim gore post iznad da se Omerovic Sidik nije dogovorio sa Slogom, znaci da je ovo vjerovatno tačno.
Da li će gračanica naći zamjenu za tufekčića ili je zamjena u vidu onog srbijanca što je došao u zimskom prijelaznom roku
Vraca se druze nakon nezgodne povrede totalno... Ne moze tek tako biti ni isti igrač na kraju krajeva. Treba vremena za uci u formu. Mislim da ce ove sezone tek u drugom dijelu doci do sebe momak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.