Trebalo im je iskustvo u ovakvim rabotama, a ko ga ima vise nego covjek sa presudom? To ti je nase drustvo, premijer nam lopina koji pare trosi na talove, bosnjake predstavlja Asim nakon svih afera, Osim neka legenda i idol plavim debilima nakon presude za namjestaljke. Dno!TheIvicnjak je napisao/la: ↑21 jul 2020, 23:32Pa nije partizan slicajno doveo osudjenog kriminalca za trenera.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nacin zivota !Giljotina je napisao/la: ↑21 jul 2020, 23:26Željo je religija!Lecler je napisao/la: ↑21 jul 2020, 20:26$ %, " ? " " $ је 1986. $ у $ ? $ % " за " " " " $ је " " $ $ " " ?
& " $ је у " - $ за " " 1972. $ $ је " " " $ $ у $ (0:4) & " " " ? ? ", & Црвена $ не " ? ? " ?.
На овај ", " $ $ %, Црвена $ је ? & $ ? " ? ($ $ те $ $ је " на $ $ $), & % " у " су $ ? " " ".
#sajberovokolo
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sto svoju sliku stavljas ko primjer ??
Pises u mnozini a slika u jednini. Nemoj sebe ko primjer kako kazu stare nane, ne valja na webi pokazivati..
Filozofija i nacin zivota, titula 72' kupljena a kasnije se prodali ko kurve
Filozofija i nacin zivota, titula 72' kupljena a kasnije se prodali ko kurve
Cudi me da ovaj golman nije postao ikona i legenda Zelje, ispunio je glavni preduslov. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Moglo mu se progledati kroz prste, ne mora baš stepen Ivana Osima dobiti, ali neka manja legenda ko Ćuran ili tako nešto, to su vala mogli čovjeku dati za ove namještaljke. Doprvak namještanja nek bude iza HIVana.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Partizan 4:0* Željezničar Partizanu je bilo potrebno da zabilježi pobjedu sa istom gol razlikom kao i Crvena zvezda kako bi osvojio naslov prvaka.
Utakmica u Beogradu je počela sa desetak minuta zakašnjenja pošto je Partizan organizirao oproštaj od Momčila Vukotića.
Sarajevo 0:4* Crvena zvezda Crvenoj zvezdi je bila potrebna pobjeda sa većom gol razlikom od Partizana kako bi postala prvak
Vojvodina 1:7* Dinamo Zagreb Dinamu je bila potrebna pobjeda sa što više golova razlike da bi se plasirao u kup UEFA.
Hajduk 5:3 Dinamo Vinkovci Hajduku je bila potrebna pobjeda, a Davor Čop iz Dinama (V) se borio za titulu najboljeg strijelca lige i postigao tri pogotka na utakmici
Sutjeska 5:5* Budućnost Budućnosti i Sutjesci je bio potreban nerješen rezultat za opstanak
Čelik 1:1* Rijeka Rijeci je za plasman u kup UEFA, a Čeliku za opstanak bio potreban neriješen rezultat
Osijek 2:1 Sloboda Tuzla
Velež 2:3* OFK Beograd Velež je već bio osigurao plasman u kup UEFA, dok je OFK Beogradu trebala pobjeda da bi ostao u ligi.
Priština 0:0 Vardar
* rezultati kod kojih se sumnjalo da su namješteni
Ako gospoda raspravlja o ovom kolu onda nabrojte i fk Sarajevo kod kuće protiv Partizana.A i ostale utkmice jer je ovo ušlo u anale jug,sporta uopšte.Inače se ne brukajte jer ste dosadni svi sa ovim glupostima.
Utakmica u Beogradu je počela sa desetak minuta zakašnjenja pošto je Partizan organizirao oproštaj od Momčila Vukotića.
Sarajevo 0:4* Crvena zvezda Crvenoj zvezdi je bila potrebna pobjeda sa većom gol razlikom od Partizana kako bi postala prvak
Vojvodina 1:7* Dinamo Zagreb Dinamu je bila potrebna pobjeda sa što više golova razlike da bi se plasirao u kup UEFA.
Hajduk 5:3 Dinamo Vinkovci Hajduku je bila potrebna pobjeda, a Davor Čop iz Dinama (V) se borio za titulu najboljeg strijelca lige i postigao tri pogotka na utakmici
Sutjeska 5:5* Budućnost Budućnosti i Sutjesci je bio potreban nerješen rezultat za opstanak
Čelik 1:1* Rijeka Rijeci je za plasman u kup UEFA, a Čeliku za opstanak bio potreban neriješen rezultat
Velež 2:3* OFK Beograd Velež je već bio osigurao plasman u kup UEFA, dok je OFK Beogradu trebala pobjeda da bi ostao u ligi.
Ako gospoda raspravlja o ovom kolu onda nabrojte i fk Sarajevo kod kuće protiv Partizana.A i ostale utkmice jer je ovo ušlo u anale jug,sporta uopšte.Inače se ne brukajte jer ste dosadni svi sa ovim glupostima.
Slino odgovoran za bespravnu gradnju katedrale i malverzacije sa brojem ćevapa, što u cijeloj, što u pola.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Od klubova iz BiH u bivšoj Jugoslaviji, najmanje je Velež namješto, a najviše Sloboda.
- svrakino1921
- Kontakt:
ammimr je napisao/la: ↑22 jul 2020, 01:03Partizan 4:0* Željezničar Partizanu je bilo potrebno da zabilježi pobjedu sa istom gol razlikom kao i Crvena zvezda kako bi osvojio naslov prvaka.0

Al ovo je dobro
Hajd ga znaj po koji put
Mi u Beogradu 4:0 izgubili
Zvezda na Kosevu nabijala gol razliku da bude sampion 4:0 pobjedila
I opet mi krivi i lopovi
Pa jel moguce ovo

- svrakino1921
- Kontakt:
Split-Hajduk-Zeljeznicar 4:0
Beograd-Partizan-Zeljeznicar 4:0
Lopovi
Beograd-Partizan-Zeljeznicar 4:0
Lopovi
Kakvi profesionalci, komsije bravoLecler je napisao/la: ↑21 jul 2020, 20:26$ %, " ? " " $ је 1986. $ у $ ? $ % " за " " " " $ је " " $ $ " " ?
& " $ је у " - $ за " " 1972. $ $ је " " " $ $ у $ (0:4) & " " " ? ? ", & Црвена $ не " ? ? " ?.
На овај ", " $ $ %, Црвена $ је ? & $ ? " ? ($ $ те $ $ је " на $ $ $), & % " у " су $ ? " " ".
#sajberovokolo

Kad nesta radis, radi kako treba, kao komsije. Oni varaju kao politicari, oni namjestaju ko kladionicari. to je nas komsija, to je Zeljo.
Namjestanjem osvojili jedinu titulu
I onda dogodine namjestili jos jednu
Malo su ih izbacivali koliko su stimali
Ima li ista sul campo pitanje je?
I onda dogodine namjestili jos jednu
Malo su ih izbacivali koliko su stimali
Ima li ista sul campo pitanje je?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svaka im "legenda" kriminalacLecler je napisao/la: ↑21 jul 2020, 20:26$ %, " ? " " $ је 1986. $ у $ ? $ % " за " " " " $ је " " $ $ " " ?
#sajberovokolo
"Šampioni svemira" - kako bagatelizirana fraza od njihovog pastira.
A od nastanka te doskočice neko se naosvajao svega, a neko ničeg.
BUDI ŽELJO!

BUDI ŽELJO!