Ko je rekao da ima? Kažem da je čisti nonsense trošiti vrijeme na izvlačenje igrača s takvih sajtova i sastavljanje listi igračkih želja u nadi da će to vidjeti SD. Stvarno mislite da Hadžija sjedi kući besposlen pored monitora, moli se i refrešuje forum kako bi mu izletilo neko ime? Uostalom, ti preko TM-a možeš vidjeti jedino CV igrača i po tome suditi, sve ostalo je beskorisno. Nejse, to nije ni poenta sad.Surreal je napisao/la: ↑22 jul 2020, 02:22Razumijem ja tebe druže, ti sigurno i jesi "školovaniji" od nas ovdje na tom polju. Ali kada pravih utakmica nema, raja koristi apsolutno sve čime se mogu povezati sa klubom. I ako je neko potrošio makar i deset minuta listajući TM, to je uradio isključivo zbog strasti prema klubu, i šta tu ima loše?AlfredNobel je napisao/la: ↑22 jul 2020, 01:43Hahahahahahhahaha jes.. Listaju TM, 'kae evo sastavio sam ti listu Hadžija pa pogledaj'.feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2020, 00:33Ja ove likove evo konkretno ovdje koje traze igrace ne kontam. Iz razloga jer su to isti ljudi koji su govorili kad se stalno dovodilo pola ekipe da je bitno zadrzat tim na okupu duze nego pojacanja. A sad ova prica. Nikad ugodit.
Suljic NE u Sarajevo ! Ne bit nikom klub za utjehu ''BOLJE ISTA NEGO NISTA''.![]()
Bit je da nema ništa loše u tome, nego je meni smiješno kad neko pošalje deset imena i kaže 'evo ti Hadžija ja odradio tvoj posao ovi su ti zvjerke pa ih zaganjaj.'
Recimo, meni jedan od dražih forumaša @beli prati TM koliko ja znam, pa ga ja nikad nisam ismijavao povodom toga.