Jesi l se zapito sto je otpao. Da nije napravljen pritisak od strane navijaca tvoj babuka bi ga potpiso i utalio se za njega.JVVVST je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:44Radi se dobro, itekako dobro. Ali to ne znaci da trebaju biti imuni na kritike kad urade nesto lose.
Isto tako se koristi svaka moguca sitnica da se hrakne na prosle, i na Husrefa, sto je van svake pameti. Evo citam nekoliko puta ovog Jahica nekakvog spominjete, lik doso na probu i otpao jer ne valja kurcu, ovdje se pise kao da je u najmanju ruku imao 20k platu i ostao 5 godina u klubu.
Identicno kao lobotomci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Rahmanovic nema pravo nastupa u prvom kolu
)))))

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne moze Rahman igrati ima 3 zuta od prosle sezoneDenchi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:47KovacevicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:31Zar ne ocekujes barem spica da dodje?bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:28Protiv Krupe ocekujem ovi 11
Kovacevic
Hodzic
Šerbercic
Dupovac
Oremus
Pidro
Milicevic
Tatar
Jukic
Zinedin
Velkoski ili Handzic
Po meni ide ovaj sastav
Kovacevic
Hodzic-Serbecic-Milicevic-Pidro
Oremus-Susic
Tatar,Zinedin(salcin)-Jukic
?(ABD potpisuje spic)
Oremus-Rahmanovic
Tatar-Zinedin-Jukic
Krste
Eventualno Tatar u spic a Krste na krilo
Mislim da je to najjace trenutno za 01.08.
S klupe mozda Susic,Handze,Hebib,Djokanovic,Salcin
Krupa je dobro tanka,ali treba se i presaltat na plastiku sljedece hefte....
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Rahmanovic ima kartone ne igra u Krupi. Slabo pratite utakmice par puta Šurkovic to ponovio u prijenosu s Bratstvom
Drug nek dodje neko bolji ako imamo takvih treba gledat klub a ne pojedince. Sjecas li se Selimovica i raznih turbulencija pa uprava prije njih ovi sad dodju kao melem na ranu treba malo realan biti,ali nasoj raji vise odgovaraju klosari kao Ibrakovic il slicni koga bi ti doveo pa da smjenimo ove?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, kartoni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo o ovome pricam. Bolesno.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:46U pravu si...**** Upravu i dobre poteze, bitno je napraviti kult ličnosti i lizati pojedincu supak,stacemo u red ko oni kojim se ti divis,j.ebes sve ,neka propadnemo ali da imamo i mi "Najdwažeg"...
Ipak mi je Sabrina nekako ljepsa za ovu aktivnost,a ti bujrum nastavi gdje si stao u decembru...
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
hajde molim te, nadji mi gdje sam ja to napisao da treba smjenit ove?zagor1987 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:50Drug nek dodje neko bolji ako imamo takvih treba gledat klub a ne pojedince. Sjecas li se Selimovica i raznih turbulencija pa uprava prije njih ovi sad dodju kao melem na ranu treba malo realan biti,ali nasoj raji vise odgovaraju klosari kao Ibrakovic il slicni koga bi ti doveo pa da smjenimo ove?
nemoj izignorisati ovaj post, nego nadji, ja cu se samobanovati odmah.
BŽKŠ
BŽKŠ
Nije jahic otpao jer je amater i nula igrac ... Da se pitao husref ko i tucakovic dobio bi ugovor.
Ima drugi razlog sto ga nije uhljebio
Ima drugi razlog sto ga nije uhljebio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I sta terapija,po tebi...?JVVVST je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:51Evo o ovome pricam. Bolesno.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:46U pravu si...**** Upravu i dobre poteze, bitno je napraviti kult ličnosti i lizati pojedincu supak,stacemo u red ko oni kojim se ti divis,j.ebes sve ,neka propadnemo ali da imamo i mi "Najdwažeg"...
Ipak mi je Sabrina nekako ljepsa za ovu aktivnost,a ti bujrum nastavi gdje si stao u decembru...
Lizanje pojedincu...posto podršku Upravi usporedi sa konama,onda vjerovatno uzimas recept kontra "lobotomije"...znaci pojedinac je spas...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi nista tu cudno bilo da kada je dosao na probu vec imao svoj dres s prezimenom..Dok su ostali igrali s dresovima kojima je nazad prezime prekriveno jer nije njihov dres
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma Husref mafijaš uzimao lovu od igraca, talio se ma strašno kešoljub. Psovao, otjerao trenera, akademce napadao nije im dao igrati, najgore nesto sto je FKS imao. Da valja vodio bi nekog a ne samo Sarajevo. Ko igrac ruta samo glavom znao igrati. S Rundom prijatelj uglavnom loš.
Jedan dio navijaca na ovom forumu vidi ovako našu legendu Husrefa.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 22 jul 2020, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nije basJVVVST je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:44
Isto tako se koristi svaka moguca sitnica da se hrakne na prosle, i na Husrefa, sto je van svake pameti. Evo citam nekoliko puta ovog Jahica nekakvog spominjete, lik doso na probu i otpao jer ne valja kurcu, ovdje se pise kao da je u najmanju ruku imao 20k platu i ostao 5 godina u klubu.
Identicno kao lobotomci.
Npr lobotomci su 8 godina bez titule pa oni slave godinu kad nisu 20+ poena iza nas...to je uspjesna godina
Prosle treba hraknuti, zbog njihovih postupaka, jer su se znali kurchiti uspjesima pa tako treba i psovke podnijeti jer voli Kes vise od zivota....a plakat na 101 tv-u vise i od sina....
Spominje se uvaljivanje tj. pokusaj antitalenta za fudbal sampionu BiH, sto je isto djelo tog bivseg sa svakakvim sumnjivim likovima koji reketare i igrace i trenere, sto smo ovaj mjesec mogli vidjet, a prvi suradnik juce osvanuo kao neko ko je namjestao tekme....
Ponovo hvala ovoj upravi sto nabi te idiote dalje od kluba
U proslim upravama npr. Svi igraci sampionske generacije su dizali listice podrske tim lopovima na fb...sto ko je pametan skontace da su uzimali od svakog/vecine igraca....i mogli i trenera smjenit tako...
A lobotomci su ti koju vjeruju 1 liku da im vodi sve u klubu i ostecuje klub...
Mi vjerujemo 1 liku koji donese milione svoje i pravi klub vecim nego sto je ikada bio....
Dakle suprotno lutak

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Fakat momak je u pravu. Otkud vama da je on na "nečijoj" strani
Ovdje pojedincima smeta da neko napiše kako Sabrina ima lošu frizuru, ili s druge strane da neko kaže kako Husrefu ne stoji košulja. Ne palite se odmah.
Sinoc ste mene isprozivali samo zato što sam rekao da je neki posao "neozbiljan" jer se to tobođe veže za ljude u klubu, a niste ni shvatili sta je neko htio napisati.
Evo moj stav je da je ova uprava top i da je Husref morao dobiti otkaz, al ako neko uputi kritiku, da sugestiju koja je drugacija od postojeceg stava kluba, ne znači da ja tu istu upravu tjeram
Ovdje pojedincima smeta da neko napiše kako Sabrina ima lošu frizuru, ili s druge strane da neko kaže kako Husrefu ne stoji košulja. Ne palite se odmah.
Sinoc ste mene isprozivali samo zato što sam rekao da je neki posao "neozbiljan" jer se to tobođe veže za ljude u klubu, a niste ni shvatili sta je neko htio napisati.
Evo moj stav je da je ova uprava top i da je Husref morao dobiti otkaz, al ako neko uputi kritiku, da sugestiju koja je drugacija od postojeceg stava kluba, ne znači da ja tu istu upravu tjeram
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ti garantujem al 1000% garantujem, da svi sto pisu protiv Husrefa su ga volili i smatrali jednim od naveci najviaca igraca i trenera Sarajeva. Tek onda kad je on poceo blatit klub i pricat protiv njega mi vecina za razliku od vas smo stavili klub ispred pojedinca, vi ostali ste ostali uz jednog covjeka. Sutra da Sabrina isto uradi imat ce isti treetmanbordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:59Ma Husref mafijaš uzimao lovu od igraca, talio se ma strašno kešoljub. Psovao, otjerao trenera, akademce napadao nije im dao igrati, najgore nesto sto je FKS imao. Da valja vodio bi nekog a ne samo Sarajevo. Ko igrac ruta samo glavom znao igrati. S Rundom prijatelj uglavnom loš.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zar je tesko shvatiti... ne lizanje nikome.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:56I sta terapija,po tebi...?JVVVST je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:51Evo o ovome pricam. Bolesno.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:46
U pravu si...**** Upravu i dobre poteze, bitno je napraviti kult ličnosti i lizati pojedincu supak,stacemo u red ko oni kojim se ti divis,j.ebes sve ,neka propadnemo ali da imamo i mi "Najdwažeg"...
Lizanje pojedincu...posto podršku Upravi usporedi sa konama,onda vjerovatno uzimas recept kontra "lobotomije"...znaci pojedinac je spas...
Uzdizes jednu grupu ljudi kao da je bezgresna, a **** najtrofejnijem treneru kluba od do. Podsjeca li te to na lobotomce? Mene da.
Kao sto rekoh, ljudi rade dobar posao, ali etiketiranje svakoga ko ih krivo pogleda je neumjesno, ruzno, i daje pogresnu sliku o tome sta ti je prioritet.
BŽKŠ
BŽKŠ
Ma ja prenijelo me, a ja neki dan ispravljam nekog, Djokanovica onda....nasam se da nece Milicevica u vezu jer to je bas lose....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:49Ne moze Rahman igrati ima 3 zuta od prosle sezoneDenchi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:47KovacevicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:31
Zar ne ocekujes barem spica da dodje?
Po meni ide ovaj sastav
Kovacevic
Oremus-Susic
Tatar,Zinedin(salcin)-Jukic
?(ABD potpisuje spic)
Oremus-Rahmanovic
Tatar-Zinedin-Jukic
Krste
Eventualno Tatar u spic a Krste na krilo
Mislim da je to najjace trenutno za 01.08.
S klupe mozda Susic,Handze,Hebib,Djokanovic,Salcin
Krupa je dobro tanka,ali treba se i presaltat na plastiku sljedece hefte....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemojte samo agresivno nametati drugima svoje mišljenje i sve je ok, samo vas molim da diskusija bude u granicama normale.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nisam mislio bukvalno vec samo kazem. Ovdje znaju svi da sam podrzavao Husrefa najvise respekt njemu za sve ali idemo dalje na veci nivo ako Bog daJVVVST je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:52hajde molim te, nadji mi gdje sam ja to napisao da treba smjenit ove?zagor1987 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:50Drug nek dodje neko bolji ako imamo takvih treba gledat klub a ne pojedince. Sjecas li se Selimovica i raznih turbulencija pa uprava prije njih ovi sad dodju kao melem na ranu treba malo realan biti,ali nasoj raji vise odgovaraju klosari kao Ibrakovic il slicni koga bi ti doveo pa da smjenimo ove?
nemoj izignorisati ovaj post, nego nadji, ja cu se samobanovati odmah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.