FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gledam malo ove potencijalne protivnike u 1. pretkolu, recimo Shkendija ili TNS bi bili idealni. 

1921
- grbavicka1921
- Kontakt:
O'lično!Alipasino je napisao/la: ↑21 jul 2020, 19:27Hajmo bit ozbiljni. 100 kluba a nemozes doc na tekmu.Nova tribina se pokrila nemozes doc na tekmu. Dolazi liga evrope nemozes doc na tekmu. Idem na ono brdo rego ko nekad prije 45 godina kad nisam imo para za karte Remze mi moje.Ima li ko kakav dobar dvogled nevidim vise dobro.Prackom cu gadzat golmana sa brda.

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Zna li se kad ce novi dresovi, za 10 dana liga a mi jos u umbro opremi treniramo ?
FKŽ !

Ispod je dres.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ipak, tekma danas u 18:15h. Prenos standardno na yt.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pitari predstavili prije 4 godine dreslijevapolutka je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:47svi predstavljaju dresove samo mi ništa. e moj Željo![]()
![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
i onda se kurce mi imamo nikeirfo je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:55Pitari predstavili prije 4 godine dreslijevapolutka je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:47svi predstavljaju dresove samo mi ništa. e moj Željo![]()
![]()
![]()

al vjedva cekam u ova dva dana da slete
Ma **** dresove,da je titulu osvojiti pa makar igrali u markerima tzv presvlakama 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- lijevapolutka
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:55Pitari predstavili prije 4 godine dreslijevapolutka je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:47svi predstavljaju dresove samo mi ništa. e moj Željo![]()
![]()
![]()

moSa ljoŽe
dobar dres i dobar fan shop su rudnik para za klub sad se vidi kad izadje dobra majica u fan shopu koja je navala i kako opuhan bude brzo, dobar dres je ozbiljnost kluba na svakom planu od izgleda, kvalitete, raja odmah kupuje kad vidi da je dobar dres sto se vidi u prethodne dvije godine da je npr bilo selimovicevo smece ne bi 1/3 se dresova prodala
-
- Kontakt:
Pokazi dres ili pucam!
- svrakino1921
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:55Pitari predstavili prije 4 godine dreslijevapolutka je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:47svi predstavljaju dresove samo mi ništa. e moj Željo![]()
![]()
![]()

![]()
![]()

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Zeljo d0bio 50k KM od Kantona, tj od Ministarstva sporta... kako sam cuo odbit ce tu ofluku u Zelji... nece ni potpisati to... pored toga ne mogu se trositi pare na plate igrava, osoblja i sl...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zasto mislis da bi to odbili?
Mozes to iskoristiti kao premiju, dovrsavanja trafostanice, uplatu za odrzavanje terena.
Sta raja misli, dobra odluka ili ne?
Naravno, govorimo o slucaju da je ovo sto si napisao istina.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 7 gostiju.