Dao milione i on hoce da se pita nesta, a nasa legenda nema sta da jede a moze izabrati utakmicu komsija prije proslave titule voljenog tima
Sram te bilo Name. Trebo si ga ranije sutnuti da nikad ne pride vise klubu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dao milione i on hoce da se pita nesta, a nasa legenda nema sta da jede a moze izabrati utakmicu komsija prije proslave titule voljenog tima

Sređuje se da bude lijep na danasnjem potpisuAlfredNobel je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:46
Kakva pojačanja pičići, čovjek se sređuje, boli ga qurac za Beqirajem i Hadžićem. Samo lagano Hadžo, ha ja..![]()
Sušić trenira, ima slika sa treninga od prije par dana, isto važi i za Handzića...bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:52Malo me brinu ove povrede Sušić vec dugo ne trenira i sigurno ce ostaviti traga na formu, Ahmetovic mjesec out, Hebib od prije povrede, Handzic isto. Jako su nam bitni ovi igraci ako dodam da Rahmanovic nije unutra 100% mozemo doci do problema posebno sto su august i septembar bas zgusnuti liga, europa. Al vjerujem da ce Vinko to znati sve posloziti, kljuc je proci prvo kolo europe ostalo cemo lakse.
Moguce da radi individualno, danas ovaj video s treninga Vinko rece očekuje njegov povratak iduce sedmiceBenjolos je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:55Sušić trenira, ima slika sa treninga od prije par dana, isto važi i za Handzića...bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:52Malo me brinu ove povrede Sušić vec dugo ne trenira i sigurno ce ostaviti traga na formu, Ahmetovic mjesec out, Hebib od prije povrede, Handzic isto. Jako su nam bitni ovi igraci ako dodam da Rahmanovic nije unutra 100% mozemo doci do problema posebno sto su august i septembar bas zgusnuti liga, europa. Al vjerujem da ce Vinko to znati sve posloziti, kljuc je proci prvo kolo europe ostalo cemo lakse.
Ne trenira kao ostali prvotimci vec po posebnom programu .Promakla ti je vjerovatno trenerova izjava od danas.Benjolos je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:55Sušić trenira, ima slika sa treninga od prije par dana, isto važi i za Handzića...bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:52Malo me brinu ove povrede Sušić vec dugo ne trenira i sigurno ce ostaviti traga na formu, Ahmetovic mjesec out, Hebib od prije povrede, Handzic isto. Jako su nam bitni ovi igraci ako dodam da Rahmanovic nije unutra 100% mozemo doci do problema posebno sto su august i septembar bas zgusnuti liga, europa. Al vjerujem da ce Vinko to znati sve posloziti, kljuc je proci prvo kolo europe ostalo cemo lakse.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:05Ako je fanimo pojacanje onda vratite i rundu i usrefa taldziju, ugasite akademiju i da se nastavimo patiti