I tu bi bio kraj Milana. Kao sto je doneo dobrog Juveu i Napoliju, tako bi doneo i Milanu.senad_flamin je napisao/la:Samo da kazem za onu vijest prije 2 mjeseca od prilike, provala Moggi u Milanu....pa je @tony-mortale rekao da on ima kaznu.... ja mislim da njegova kazna isitce u julu/junu tako nekako ....imao je kaznu 5 god. i mislim da istIce u 2011
A volio bih stvarno Moggia u MIlanu![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Adriano,Mancini i Ronaldinho po meni glavni kandidatimiky_hz je napisao/la:Kandidati za zlatnu kantu![]()
Adriano, Mancini, Materazzi, Ronaldinho, Amauri, Felipe Melo, Cannavaro, Diego, Cassano, Mutu.
P.S. Mela prcaju namjerno kolko ja vidim
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
odlicna utakmica na Dall'ari izmedju Bologne i Chieva,dosta prilika,stvarno dobra utakmica...pobjeda Bologne u 93. minuti golom Di Vaia. Bologna povela preko Britosa,da bi Chievo izjednacio preko Cesara...
btw ovaj Viviano je definitivno najbolji golman u Serie A trenutno...
btw ovaj Viviano je definitivno najbolji golman u Serie A trenutno...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Jel bio prenos tekme??
Nisam se ni sjetio da igraju
Di vaio nastavlja seriju
...nadao sam se kiksu Bologne..jer iduci mec sa milanom igraju,pa bi bili pod imperativom..ovako...i nisu pod tolikim moranjem..ide milanu ovo na ruku mislim.Mada mogu igrati i rastereceno pa iz tog nesto da bude..al ko ce znat...
i nije najbolji Viviano..najbolji je Storari..nije sto sam juventino,znate vec..al mislim da bi i Buffon-u bilo tesko da ga skine da nema to ime...toliko dobro brani.
Viviano je mald i moze jos napredovat...a najbolje ocjenjeni golman u serie A je Sirigu trenutno
Nisam se ni sjetio da igraju
Di vaio nastavlja seriju
i nije najbolji Viviano..najbolji je Storari..nije sto sam juventino,znate vec..al mislim da bi i Buffon-u bilo tesko da ga skine da nema to ime...toliko dobro brani.
Viviano je mald i moze jos napredovat...a najbolje ocjenjeni golman u serie A je Sirigu trenutno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
ne znam za prenos na nasim kanalima,al ja sam gledo na sky-u...
ne znam meni je Viviano prejak golman,da vidis samo sta je danas skino,to su prikaze bgm (da se mene pita ja bi sad prodo JC,a njeg u Inter,ionako je pola ugovora nase ).
Storari je predobar stvarno,on je prosle sezone svojim odbranama na Olimpicu Interu donio scudetto
btw ko je prvi golman repke (dok se Gigi ne vrati naravno )

ne znam meni je Viviano prejak golman,da vidis samo sta je danas skino,to su prikaze bgm (da se mene pita ja bi sad prodo JC,a njeg u Inter,ionako je pola ugovora nase ).
Storari je predobar stvarno,on je prosle sezone svojim odbranama na Olimpicu Interu donio scudetto
btw ko je prvi golman repke (dok se Gigi ne vrati naravno )
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma mijenjaju se Viviano i Sirigu

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Interista di cuore
- Kontakt:
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa
prvi golman je Emiliano Viviano...evo trazio sam ovu odbranu na yt al nema jbg,ako budes imo priliku da vidis pregled,vidjet ces majstora
prvi golman je Emiliano Viviano...evo trazio sam ovu odbranu na yt al nema jbg,ako budes imo priliku da vidis pregled,vidjet ces majstora
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma ne trebas mi govorit..znam ja njega iz Brescie jos..i tad je vazio za velikog talenta.Dobar je nema sta...
samo zamjerio sam mu nakon tekme Bologna-Juve..izjavio je nesto u fazonu "Juventus pobjedjuje na poznati nacin"..nezz tacno sad o cemu je govorio..al zapamtio sam mu to
samo zamjerio sam mu nakon tekme Bologna-Juve..izjavio je nesto u fazonu "Juventus pobjedjuje na poznati nacin"..nezz tacno sad o cemu je govorio..al zapamtio sam mu to
- Interista di cuore
- Kontakt:
a mora malo provocirat,ipak covjek navija za Fiorentinu (cini mi se),a znamo kakve osjecaje oni imaju prema Juventusu...

aaaaaa kraljaaaaa odmah ga dovesti na ljeto, pa neka se on i JC mijenjaju...uh bio mi je drag, al sad mi je drazi od pola ovih placenika u klubusarajlija89 je napisao/la:Ma ne trebas mi govorit..znam ja njega iz Brescie jos..i tad je vazio za velikog talenta.Dobar je nema sta...![]()
![]()
- L'Avvocato
- Kontakt:
Viviano cigan teški ... nije mu to jedina izjava protiv Juventusa ... koliko znam navija za inter a ne za Viole ali moguće je da griješim
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Cuj neko cigan jer je rekao nesto protiv Juventusa, o vi presvijetli, nemojte se ljutiti na nas obicne ljude, ccc..
Support Velez, It's logical! ★
ono sto upada u oci je broj brazilaca u konkurencijimiky_hz je napisao/la:Kandidati za zlatnu kantu![]()
Adriano, Mancini, Materazzi, Ronaldinho, Amauri, Felipe Melo, Cannavaro, Diego, Cassano, Mutu.
P.S. Mela prcaju namjerno kolko ja vidim
-PAJA Fan Club!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
poprilicno sam siguran da navija za Viole...volio bih i ja da je interista,al mislim da nije...L'Avvocato je napisao/la:Viviano cigan teški ... nije mu to jedina izjava protiv Juventusa ... koliko znam navija za inter a ne za Viole ali moguće je da griješim
kakogod golmancina je i po.
Brazilcima ne lezi italijanska liga
haj mozda si se pogresno izrazio
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
koji si ti kraljnevjernik je napisao/la:Brazilcima ne lezi italijanska liga![]()
![]()
Ja mislim da poslije brazilske liga koja najbolje lezi njima su spanska i italijanska, i ima milion primjera za to
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
nevjernik je napisao/la:Brazilcima ne lezi italijanska liga![]()
![]()
sta ti treba crtat
-PAJA Fan Club!!
pa imas li dokaze
nacrtaj hajd da vidim, sto im to ne lezi, dokazi mi
nacrtaj hajd da vidim, sto im to ne lezi, dokazi mi
Adriano, Mancini, Materazzi, Ronaldinho, Amauri, Felipe Melo, Cannavaro, Diego, Cassano, Mutu.nevjernik je napisao/la:Ja mislim da poslije brazilske liga koja najbolje lezi njima su spanska i italijanska, i ima milion primjera za to
isto tako i diego koji je ponovo otisao u njemacku sigurno bi bio jedan od konkurenata za ovaj trofej
i moja konstatacija da brazilcima ne lezi je prije svega radi ovolikog broja nominovanih..znaci ne lezi ovim doticnim na listi brazilcima a ne globalno svim
-PAJA Fan Club!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.