Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
treba li kome krila bratam?
kupiš jedno drugo gratis
kupiš jedno drugo gratis
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:53Lendric
Veseli Stila Fanimo
Jamak Bekric
Ubitacan napad, sto jeste, jeste.
Nas Fanimo ne zanima od zimskog prelaznog. Ali fina ti je fora, baš kako se očekuje od nekoga sa slabijom inteligencijom. Samo nastavi.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ima l' ovdje neko da moze/hoce trcat'OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:53Lendric
Veseli Stila Fanimo
Jamak Bekric

Plavac87 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 16:33OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:53Lendric
Veseli Stila Fanimo
Jamak Bekric
Nas Fanimo ne zanima od zimskog prelaznog. Ali fina ti je fora, baš kako se očekuje od nekoga sa slabijom inteligencijom. Samo nastavi.![]()

Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 22 jul 2020, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fanimo je bio i isto želja doprvaka. Ja mislim da će ih pojačati u narednih par dana.
Vagali izmedju Bekrica i Fanima, ipak je perspektivniji igrac potpisao za doprvaka...zagor1987 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 16:43Plavac87 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 16:33OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:53
Lendric
Veseli Stila Fanimo
Jamak Bekric
Nas Fanimo ne zanima od zimskog prelaznog. Ali fina ti je fora, baš kako se očekuje od nekoga sa slabijom inteligencijom. Samo nastavi.![]()
![]()
guze davali za Fanima dok smo mi govorili da nam nije potreban al hajd. Svakako tebi treba strucna pomoc

dobar igrač gdje god završi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta dobar, odličan. Posebno kada trener govori, ne treba mi krilo već stoper i zadnji vezni a "komšije" iz Kaknja dogovaraju cifru za obeštećenje.
Dovedi ga Hadžo, yebo trenera.
Dovedi ga Hadžo, yebo trenera.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
yebo ekipu koja nema 10 krila iskreno

- Beduin
- Kontakt:
Veseli i Fanimo mogu, ali ostali ce galamiti na njih dvojicu ako nesto ne pokriju na terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
Fanimo voli igrat na Grbavici
Jel ovo Musija hoce sad da ga utrpa bilo kome
Al zimus kakvo kurchenje je bilo
.
Nejma ovdje niko para da ga plati
To sto mi nude to je ne ozbiljno
Tamo-vamo i sad prccccc

Jel ovo Musija hoce sad da ga utrpa bilo kome
Al zimus kakvo kurchenje je bilo
.
Nejma ovdje niko para da ga plati
To sto mi nude to je ne ozbiljno
Tamo-vamo i sad prccccc
- svrakino1921
- Kontakt:
Imamo mi krilo
Ante Blazevic
Ante Blazevic
a ne znam što stoper imamo 4 stopera, imali 5 al posudili jednog?
-
- Kontakt:
A sta ces brate. Ja sam se usutio i poklopio. Sve kofol neki Malezijci, Vijetnamci a nemamo za Fanima, igraci nam se svadjaju, trenera ne pita niko nista, kasne nam plate, Tino daje Ahmetovicu da ima sta jesti, Sparta nam gratis dala Zinedina, Beciraj nije htio igrati za 3000 KM.
Fuj, da ti se zivot zgadi.
Ma Fanimo ide u City nece kod kona
Kakve 3000,00, nudjeno mu 1 350,00 KM...OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:18A sta ces brate. Ja sam se usutio i poklopio. Sve kofol neki Malezijci, Vijetnamci a nemamo za Fanima, igraci nam se svadjaju, trenera ne pita niko nista, kasne nam plate, Tino daje Ahmetovicu da ima sta jesti, Sparta nam gratis dala Zinedina, Beciraj nije htio igrati za 3000 KM.
Fuj, da ti se zivot zgadi.
Jok eto Vranješ aka 20 min. Crnov narkoman i Zakarić guzlan mogu hodati. Nekad i potrče priznajem
Koji bolidi ovdje na temi Tito dragi.
Proljetos kad se Fanimo povezivao sa Zeljom vecinom navijaci na pdfu Sarajeva su pricali sve od kako se radi o prosjecnom igracu do otpadu. A danas se orgijanje na njegovo ime. Eh sta uradi par mjeseci. Ko mi ne vjeruje, slobodno nek malo pregleda.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.