+1
Jedino logično je da pošaljemo neko krilo na posudbu, Cruz i još neko možda čak.
Za Šabanovića se isto slazemo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala ti ljudinoWolffire je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:07Sorry na upadu kao prvo.
Sto se tice dosadašnjih odnosa Sarajeva i MDK više su nego dobri ponajviše zahvaljujuci Merdanovicu i Hadžiću.
Razumijem i zasto su pojedini skeptični jer se dovodi ponovo pojačanje iz neke Mladosti ali treba biti realan osim Kuzmanovica koji je i imao neke predispozicije Šušić i Guzina su i kod nas bili čisti prosjek i fakat mi nije bilo jasno kad ste ih doveli od nas, pogotvu ovog prvog koji je i kod nas bio muha bez glave a Guzina je prvi dio sezone bio očajan da je zicere fulao kao da nikad nije fudbala igrao. Mada relano za naše potrebe Guzina je bio solidan i prije svega ekstra osoba i na tome mu skidam kapu.
Eh sad Fanimo. Prvo ne kupujete igrača kojem trebs razvoj nego već formiran igrač koji 1 na 1 je gotovo pa nezaustavljiv na ovim našim livadama. To su i ovi vaši bekovi na tezi način naučili čak to se i na ovom videu vidi. Ima vanserijsku brzinu, dribling i dobar centarsut. Završnica mu je kod nas bila ok često je znao prekomplikovati u završnici ali je u par navrata pokazao da ima strašan sut. Mana lijeva noga, u par navrata kod nas probao da završi akciju lijevom nogom i bas je očajno bilo. Možda još vrijedno pomena sto mu je hendikep za našu ligu ne ulazi često u dule kad nema loptu (kad ima ne može ga niko stići pa i nema djela).
Ja bih iskreno jedino volio da dodje kod vas ako vec negdje mora u našu ligu.
Prije svega jer bih volio da ga vidim u ligi prvaka a i siguran sam da bi MDK izvukla neke benefite konkretnije od tog transfera.
Održava formu u Engleskoj
I to je jako bitno, jel sam svoj majstor il trenira sa nekom ekipom...
mi ćemo njega prodati sljedeću sezonu ako bude igra kao u MDK ovdje ima bolje igrače i ja mislim da sljedeću sezonu ide bez problema naravno ako ostvarimo nešta u EvropiThrillerHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:45Nisam za dolazak Fanima. Opet gomilamo igrace, a beka i napadaca ni za lijeka![]()
+stranac
Prije ce bit da mu se cijena dize preko nas, da Sisoja izleti
To neću dopustiti
To je mac s dvije ostrice i Milanovic je najbolji u Krupi bio. Tim igracima je i lakse u slabijim ekipama doc do izrazaja, gdje imaju potpunu slobodu.hamsik je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:31mi ćemo njega prodati sljedeću sezonu ako bude igra kao u MDK ovdje ima bolje igrače i ja mislim da sljedeću sezonu ide bez problema naravno ako ostvarimo nešta u EvropiThrillerHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:45Nisam za dolazak Fanima. Opet gomilamo igrace, a beka i napadaca ni za lijeka![]()
+stranac
Ma ako je to preduslov da ti nama nisi na aparatima i ja cu podržati da se to ne radi...
''veliki navijač FK Sarajevo''
Evo brt zovemo Vicu odma. Citiraj me u 23:00 (mozes i prije boli me uVo)ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:55Da mi pitari u Sloveniji za svaki slucaj sredino Celju titulu? Sto je sigurno sigurno je jbg
Nije bolan tako...MortemHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:57''veliki navijač FK Sarajevo''
Nije bolan tako...MortemHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:57''veliki navijač FK Sarajevo''
Ovaj se sa Milanovićem ne može porediti...Ako si ikad gledao tekmu MDK-a znaš da je mašina za naše lige i po meni pun pogotak ali onda se treba riještit cruza i MilanovićaThrillerHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:52To je mac s dvije ostrice i Milanovic je najbolji u Krupi bio. Tim igracima je i lakse u slabijim ekipama doc do izrazaja, gdje imaju potpunu slobodu.hamsik je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:31mi ćemo njega prodati sljedeću sezonu ako bude igra kao u MDK ovdje ima bolje igrače i ja mislim da sljedeću sezonu ide bez problema naravno ako ostvarimo nešta u EvropiThrillerHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:45Nisam za dolazak Fanima. Opet gomilamo igrace, a beka i napadaca ni za lijeka![]()
+stranac
Jedino ako si iz Celja, Ljubljana Olimipiju izdat nece !!ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:55Da mi pitari u Sloveniji za svaki slucaj sredino Celju titulu? Sto je sigurno sigurno je jbg
Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 41 gost.