FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Wolffire hvala drug
Ako Fanimo dodje po mojim info Sabanovic ide u MDK i jos cemo dodati nesto para..
Hadzija hoce beka, ali vidjet cemo hoce li moci dovesti igraca kojeg je zaciljao..naravno sve ovisi i od transfera Fanima i hocemo li im dati Sabanovica ili nekog drugog..
Ako Fanimo dodje po mojim info Sabanovic ide u MDK i jos cemo dodati nesto para..
Hadzija hoce beka, ali vidjet cemo hoce li moci dovesti igraca kojeg je zaciljao..naravno sve ovisi i od transfera Fanima i hocemo li im dati Sabanovica ili nekog drugog..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 22 jul 2020, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma u kakvoj god formi bio , važno je da je garav...
E sad da pitam Moderatora hoce li cijela ekipa klecati prije pocetka tekme...???
E sad da pitam Moderatora hoce li cijela ekipa klecati prije pocetka tekme...???
mi ćemo njega prodati sljedeću sezonu ako bude igra kao u MDK ovdje ima bolje igrače i ja mislim da sljedeću sezonu ide bez problema naravno ako ostvarimo nešta u EvropiThrillerHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:45Nisam za dolazak Fanima. Opet gomilamo igrace, a beka i napadaca ni za lijeka![]()
+stranac
Prije ce bit da mu se cijena dize preko nas, da Sisoja izleti
FKS
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To neću dopustiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
To je mac s dvije ostrice i Milanovic je najbolji u Krupi bio. Tim igracima je i lakse u slabijim ekipama doc do izrazaja, gdje imaju potpunu slobodu.hamsik je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:31mi ćemo njega prodati sljedeću sezonu ako bude igra kao u MDK ovdje ima bolje igrače i ja mislim da sljedeću sezonu ide bez problema naravno ako ostvarimo nešta u EvropiThrillerHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:45Nisam za dolazak Fanima. Opet gomilamo igrace, a beka i napadaca ni za lijeka![]()
+stranac
1946~
-
- Kontakt:
Znaci, ona Šabanovićeva SDA familija, od naredne sezone, na tribinama MGM Arene 

- ElCartel11
- Kontakt:
Da mi pitari u Sloveniji za svaki slucaj sredino Celju titulu? Sto je sigurno sigurno je jbg
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ako je to preduslov da ti nama nisi na aparatima i ja cu podržati da se to ne radi...
Ali samo kao garanciju da neces biti u danasnjem stanju...

Oops umalo zaboravih, prozori ce biti armirano staklo...Scenario Adukor, zaboravi...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''veliki navijač FK Sarajevo''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo brt zovemo Vicu odma. Citiraj me u 23:00 (mozes i prije boli me uVo)ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:55Da mi pitari u Sloveniji za svaki slucaj sredino Celju titulu? Sto je sigurno sigurno je jbg

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Olimpija uzima ovo vcrs, ako ko hoce da se okladi za insajdersku ?
Nije bolan tako...MortemHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:57''veliki navijač FK Sarajevo''
" I to navijac Fk Sarajevo, mene prosto sramota ko navija..."

Nije bolan tako...MortemHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:57''veliki navijač FK Sarajevo''
" I to navijac Fk Sarajevo, mene prosto sramota ko navija..."

Ovaj se sa Milanovićem ne može porediti...Ako si ikad gledao tekmu MDK-a znaš da je mašina za naše lige i po meni pun pogotak ali onda se treba riještit cruza i MilanovićaThrillerHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:52To je mac s dvije ostrice i Milanovic je najbolji u Krupi bio. Tim igracima je i lakse u slabijim ekipama doc do izrazaja, gdje imaju potpunu slobodu.hamsik je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:31mi ćemo njega prodati sljedeću sezonu ako bude igra kao u MDK ovdje ima bolje igrače i ja mislim da sljedeću sezonu ide bez problema naravno ako ostvarimo nešta u EvropiThrillerHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:45Nisam za dolazak Fanima. Opet gomilamo igrace, a beka i napadaca ni za lijeka![]()
+stranac

FKS
- feniksptica
- Kontakt:
Jedino ako si iz Celja, Ljubljana Olimipiju izdat nece !!ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:55Da mi pitari u Sloveniji za svaki slucaj sredino Celju titulu? Sto je sigurno sigurno je jbg
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zavrsili smo vec Menala,reko mu Hadzija dovest ce ga na zimu ako bude sve uredu.I normalno mali nasjeo proslu tekmu treci zuti dobio i veceras propusta utakmicu.belosevic28 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:58Evo brt zovemo Vicu odma. Citiraj me u 23:00 (mozes i prije boli me uVo)ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 19:55Da mi pitari u Sloveniji za svaki slucaj sredino Celju titulu? Sto je sigurno sigurno je jbg![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Olimpija trenutno treca 

Fanimo nije puno bolji nego sto je bio kuzmanovic sisic guzina bojo dok su igrali u kaknju. Jedino sto bojo igra u zelji i to kao rezerva ovi ostali nezna im se ni za trag.
Takode sam misljenja da on nece bit bolji od tatara niti hebibovica iz zadnje 3 sezone.. nivo halilovica maks
Ja jos nisam vidio da trener moze podpisat ugovor sa igracem bez uprave i dozvole iste. Procjena kvaliteta je pogresna i Husref je najveci krivac takode krivice ima i sportski direktor, kao sto je za adukora lazica duljevica kriv prvo sportski direktor i uprava, al to je sastavni dio seksa nekad svrsis ti nekad zena nekad oboje nekad ni jedno al zivit se mora.
Pidro nihad kova dzokanovic saban kurdic mustafic su dobili sansu od Husrefa i nemoze niko to pobit. Takode osvoio je duplu krunu sa najmladzim ekipom u histori.
Husref plako, husref imao gresak jeste i pospuno je ispravno smjenjen jer je titula OSVOJENA.
Genk sigma
3 titule kao glavni trener
3 kupa kao glavni trener
Osvoio titulu u ex yugi najbolji igrac strijelac bio
Osvoio dk sa najmladzom ekipom afirmuso 3 omladinca na vrhunskom nivou i 3 za pl bh
Brat mu igracka legenda koja je osvoila titulu prvu sa FK SARAJEVO
OTJERAN sa prvog mjesta dok je bio na hirurskom stolu
Klub ga tjero 3-4 puta pa ga vracali 3-4 puta svi uspjesi posle rata vezani za njeg
Plako po televizi zaomu bilo (nije radi para pare je dobio )
Gledo zelju
Nije doso na proslavu titule
Uhljebio golmana iz amerike
Otjero jeleskovica
Atalanta ga stukla na kosevu
Osim ga ubio u 2 utakmice
Imo fula u procjeni neki igraca
Preso u c zvijezdu
Aliiiiii nadzitemi bilo koga ko radi kao trener sportski direktor uprava ili bilo sta da je u klubu velicine FK SARAJEVA 15 godina da nema gresaka
Sve ove greske su normalne a uspjeh koji on ima nijedan trener u histori posle ratnoj u pl bh nema
Takode sam misljenja da on nece bit bolji od tatara niti hebibovica iz zadnje 3 sezone.. nivo halilovica maks
Ja jos nisam vidio da trener moze podpisat ugovor sa igracem bez uprave i dozvole iste. Procjena kvaliteta je pogresna i Husref je najveci krivac takode krivice ima i sportski direktor, kao sto je za adukora lazica duljevica kriv prvo sportski direktor i uprava, al to je sastavni dio seksa nekad svrsis ti nekad zena nekad oboje nekad ni jedno al zivit se mora.
Pidro nihad kova dzokanovic saban kurdic mustafic su dobili sansu od Husrefa i nemoze niko to pobit. Takode osvoio je duplu krunu sa najmladzim ekipom u histori.
Husref plako, husref imao gresak jeste i pospuno je ispravno smjenjen jer je titula OSVOJENA.
Genk sigma
3 titule kao glavni trener
3 kupa kao glavni trener
Osvoio titulu u ex yugi najbolji igrac strijelac bio
Osvoio dk sa najmladzom ekipom afirmuso 3 omladinca na vrhunskom nivou i 3 za pl bh
Brat mu igracka legenda koja je osvoila titulu prvu sa FK SARAJEVO
OTJERAN sa prvog mjesta dok je bio na hirurskom stolu
Klub ga tjero 3-4 puta pa ga vracali 3-4 puta svi uspjesi posle rata vezani za njeg
Plako po televizi zaomu bilo (nije radi para pare je dobio )
Gledo zelju
Nije doso na proslavu titule
Uhljebio golmana iz amerike
Otjero jeleskovica
Atalanta ga stukla na kosevu
Osim ga ubio u 2 utakmice
Imo fula u procjeni neki igraca
Preso u c zvijezdu
Aliiiiii nadzitemi bilo koga ko radi kao trener sportski direktor uprava ili bilo sta da je u klubu velicine FK SARAJEVA 15 godina da nema gresaka
Sve ove greske su normalne a uspjeh koji on ima nijedan trener u histori posle ratnoj u pl bh nema