Sta se zanimas oko isplate, kad je toga vrlo malo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sta se zanimas oko isplate, kad je toga vrlo malo
Sarajevo
Doduse
Ma seru i Strane mnogo..Ja Sam Bio na Bwin,skoro Mi sve zabranise nakon 2 godine.Doduse ,jesam koristio bwin i za prljavi novac,prebacivao pare od do
A evo brate vidim,otvorim racun na bet365, i drugarica mi posalje iz belgije onaj paysafe bon i da ga napunim,ma nema sanse kao ne moze iz belgije ,zabranjeno ...
Svaka država ima drugu šifru za paysafe.delinjo je napisao/la: ↑10 jul 2020, 14:52A evo brate vidim,otvorim racun na bet365, i drugarica mi posalje iz belgije onaj paysafe bon i da ga napunim,ma nema sanse kao ne moze iz belgije ,zabranjeno ...![]()
Helem ne mogu nista sa tim bonom jel de ?
Nema tu metoda stvar je jednostavna koliko das toliko ces i dobit. Nema dobitka uz ulog od 2 3 km. Ja kad igram halalim stoju, nebitno u kladionici ili online(ma da sam licno najiskrenije vise puta bio dobar na online nego los-premier cuke). Igram kombinaciju od 3 psa sa najvecim kvotama te drugog najveceg psa igram prvog i drugog. Nit mozes bit plaho dobar kad igras najveceg ni najmanjeg, onog izmedju ce ti prije pustiti. Ipak moj ti je savjet da ne igras nikako,samo tako neces bit los i nervozanPovratakKralja je napisao/la: ↑22 jul 2020, 00:28Da li ste probavali neke progresivne metode na cuke u kladionici ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.