Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Osjećaj bi bio dooosta bolji da su tu i navijači i naravno nikad prežaliti neću što nismo osvojili dok je tu bio Gerrard.
Ajde Jurgene osvjezi ekipu sa 3 igraca, pa da iste scene gledamo na kraju naredne sezone sa navijacima. 

Joj Rusha lafcine. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Lijep osjecaj i odlicno slavlje kao slag na tortu odlicne sezone.Uzivajmo svi

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nesto sto bih i ja uradio da sam na njegovom mjestu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Brewster ima zavidnu statistiku, obzirom da igra debitantsku sezonu u seniorskom fudbalu.
Za pola sezone, u 19 utakmica, zabio 10 golova i drugi je strijelac Swansea iza Ayewa.

Za pola sezone, u 19 utakmica, zabio 10 golova i drugi je strijelac Swansea iza Ayewa.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BeyKopites
- Kontakt:
@JamesPearceLFC
“Liverpool know that ideally cover in a number of positions is required. But there isn’t a large amount of money to play with this summer due to revenues taking such a hit. I’d expect to see a couple of new faces come in. Another factor is outgoings.”

Opet će morati prodavati da bi doveli, e američka sirotinjo.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Eh kad se sjetim rasprave za ljeto 2017. da li će Lallana biti standardan. I onda povreda nam nikad ne razjasni tu raspravu 

Let's talk about SIX baby!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I meni je zao Lallane, ja sam ga uvijek gotivio. Steta sto nije bilo navijaca, mogao se i ljepse oprostiti od kluba ali hajde.. Nadam se da ce ostati u premier ligi, kod mene ce uvijek imati mjesta na fantastyu
Mislim da je pravo vrijeme za Milnera da se vrati u Leeds.
Vjerovatno su i Origi i Shaq odbrojali svoje..
Bice posla sigurno

Bice posla sigurno

Bilo bi previse izgubiti istovremeno i Lallanu i Milnera, ima on jos u rezervoaru a i najbolje bi mu bilo da zavrsi kod nas karijeru i predje u trenereOTNYS_YNWA je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:07I meni je zao Lallane, ja sam ga uvijek gotivio. Steta sto nije bilo navijaca, mogao se i ljepse oprostiti od kluba ali hajde.. Nadam se da ce ostati u premier ligi, kod mene ce uvijek imati mjesta na fantastyu![]()
Bice posla sigurno![]()

Milly ostaje.
Odyebaus svi vi
Odyebaus svi vi

Spamm
Spamm
Covjek u najboljim godinama i vi bi njega u Leeds poslali, nema smisla.
Jos deset godina na ovom nivou i onda ga prebaciti na klupu kao rezervistu. Nakon toga šef omladinaca, pa onda za nekih ccc. 50 godina kad uđe u 55. godinu života mu dati da bude prvi trener.
Taman kad prođe vladavina Kloppa i Gerrarda.
Jos deset godina na ovom nivou i onda ga prebaciti na klupu kao rezervistu. Nakon toga šef omladinaca, pa onda za nekih ccc. 50 godina kad uđe u 55. godinu života mu dati da bude prvi trener.
Taman kad prođe vladavina Kloppa i Gerrarda.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa produžio je na još jednu godinu skoro, ne znam što je to tema razgovora uopšte 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sto, bas bi ga bilo sminka gledati u Leedsu nakon 18 godina 

Pa nek Leeds ostane u ligi i onda nek ode tamo nekad na ljeto 2022.
Tek frajer dosao, a vi bi ga selili
Tek frajer dosao, a vi bi ga selili

Spamm
Spamm
- BeyKopites
- Kontakt:
Ovo je očekivano, samo se mogao Zenit isprsiti barem sa 15 mil.BREAKING: Dejan Lovren’s six-year stay at Liverpool is set to draw to a close with the defender on the verge of joining Zenit St Petersburg for a fee of around £10.9 million, via @_pauljoyce
Nisam upratio ovog, je li neko više gledao Leeds ove sezone?The situation means Liverpool will debate whether they need to go into the transfer market to strengthen that area of the team. Liverpool have watched Ben White, 22, but parent club Brighton and Hove Albion has publicly stated he is not for sale.
Isto nepoznanica...Liverpool have been linked with Real Betis centre half Aissa Mandi, who has a year left on his contract.
He could be available this summer for a fee of around £10million, says @MaddockMirror
Fabrizio Romano kaže da se radi na produženju ugovora sa Ginijem i da trenutno nema službene ponude za Alcantaru.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ma White je odlican bio ove sezone. Po onome sto sam citao, najveca zelja navijaca Leedsa je da ga nekako otkupe, al' ga Brighton ne planira prodavati sad. Odigra li dobru sljedecu sezonu, eto poziva u repku i prodat ce ga Galebovi za masne pare nekome.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.