FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobismo Fanima, a izgubismo Moderatora...
Ali eto, nije bio los covjek...Šteta
Ali eto, nije bio los covjek...Šteta
Zašto bi utakmice uopšte išle na mojatv, na BHT, okej, jedna.
Prezadovoljan novim ugovorom, dodijala mi je mojatv, ovdje fino imam mtel i lagano.
Al mtel ne mora da radi ono što je radio bh telecom sa vlastitim kanalima.
Prezadovoljan novim ugovorom, dodijala mi je mojatv, ovdje fino imam mtel i lagano.
Al mtel ne mora da radi ono što je radio bh telecom sa vlastitim kanalima.
Bila bi dobra furka da naši za ovih 10ak dana skontaju fazon da ko englezi improviziraju ove zvukove s tribina (aplauze, povike, navijacke pjesme, pa čak i psovske s istoka itd). Ne znam da li mora postojati neka odluka saveza, mada nije nista sigurnosno specijalno da mora biti sad aman nekih odluka.
Vjerujem da bi mnogi nakon toga kopirali isto to, ali da budemo prvi. Dobra prica a i navijacima bi vjerujem znacilo drama.
Vjerujem da bi mnogi nakon toga kopirali isto to, ali da budemo prvi. Dobra prica a i navijacima bi vjerujem znacilo drama.
JURIŠ
???
Zasto mislis?
Sto bi mtel dao svom konkurentu tekmu koju je platio???
Pa prije ce ptc dati....ili nadam se facetv...tj. prodati
Tu varijantu tipa nece arena prenosit sve tekme zaboravi, nas klub nije u kategoriji ma prepusticemo slabije tekme...lani nijedna nasa nije bila na bht, svaka isla na mojatv, a godinu prije cjela jedna bila na bht.....
Stoga napusti lazne nade....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Haj' navijanje, al što da ih traumiramo povicima s istoka i kad nema navijača na istoku?midzuka je napisao/la: ↑23 jul 2020, 00:11Bila bi dobra furka da naši za ovih 10ak dana skontaju fazon da ko englezi improviziraju ove zvukove s tribina (aplauze, povike, navijacke pjesme, pa čak i psovske s istoka itd). Ne znam da li mora postojati neka odluka saveza, mada nije nista sigurnosno specijalno da mora biti sad aman nekih odluka.
Nek makar malo predahnu bez onog huka iznad tunela.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Al nikad nisam se vise nasmijao nego kad smo igrali protiv MDK prije prekida lige, a covjek na istoku vice mijenjaj Husrefe yebem ti mater 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Kanarinac samobanuj se ako ne dođu fatos i hadzic
Cardif city bi se mogo vratit u premier ligu (180 m£) trebo je amidza sa dajdzom popricat da kupi vedu i da ga nama posudi na 20 dana a njima bi mogo pomoc za duzi opstanak u premirligi win win
Kako je lijepo biti pitar 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Kada bude zvanično e onda je zvanično. 
Teško da se objektivnost Istoka može na bilo koji način improvizirati.midzuka je napisao/la: ↑23 jul 2020, 00:11Bila bi dobra furka da naši za ovih 10ak dana skontaju fazon da ko englezi improviziraju ove zvukove s tribina (aplauze, povike, navijacke pjesme, pa čak i psovske s istoka itd). Ne znam da li mora postojati neka odluka saveza, mada nije nista sigurnosno specijalno da mora biti sad aman nekih odluka.
Uz psovke sa istoka bi se utakmice morale igrat iza 24 h uz roditeljsku paznjumidzuka je napisao/la: ↑23 jul 2020, 00:11Bila bi dobra furka da naši za ovih 10ak dana skontaju fazon da ko englezi improviziraju ove zvukove s tribina (aplauze, povike, navijacke pjesme, pa čak i psovske s istoka itd). Ne znam da li mora postojati neka odluka saveza, mada nije nista sigurnosno specijalno da mora biti sad aman nekih odluka.
Ovako nakon greske da zvuk ide...samoSA je napisao/la: ↑23 jul 2020, 08:17Uz psovke sa istoka bi se utakmice morale igrat iza 24 h uz roditeljsku paznjumidzuka je napisao/la: ↑23 jul 2020, 00:11Bila bi dobra furka da naši za ovih 10ak dana skontaju fazon da ko englezi improviziraju ove zvukove s tribina (aplauze, povike, navijacke pjesme, pa čak i psovske s istoka itd). Ne znam da li mora postojati neka odluka saveza, mada nije nista sigurnosno specijalno da mora biti sad aman nekih odluka.
Odlican prijedlog i da svi zvukovi budu autenticni, da igraci osjecaju poznatu atmosferu i pritisak.midzuka je napisao/la: ↑23 jul 2020, 00:11Bila bi dobra furka da naši za ovih 10ak dana skontaju fazon da ko englezi improviziraju ove zvukove s tribina (aplauze, povike, navijacke pjesme, pa čak i psovske s istoka itd). Ne znam da li mora postojati neka odluka saveza, mada nije nista sigurnosno specijalno da mora biti sad aman nekih odluka.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Samo pogrešan snimak ubace, cujes neko psuje Comoru i Karamaticu, drugi govore bravo Asmire sine, hajde Hadzija zabij to 
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.