Eno i Rumenog pritišću
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
idemo radimo apartmane gradimo i muda ladimo

-
jolicnikola
- Kontakt:
-
jolicnikola
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel Black Beriz sin od Selme Cikotića, sad pročitah na klixu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Jest,sin ratnog zlocincario_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:15Jel Black Beriz sin od Selme Cikotića, sad pročitah na klixu![]()
Helem Nejse, Talibančine, Beriz, sve SDA ekipa 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Presuda !?Vjeverica777 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:38
Jest,sin ratnog zlocincario_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:15Jel Black Beriz sin od Selme Cikotića, sad pročitah na klixu![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma to dok je bio član zločinačke JNA, kao i dosta uglednih članova SDA.VolimTz je napisao/la: ↑23 jul 2020, 13:30Presuda !?Vjeverica777 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:38
Nullius in verba
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ma nema veze presuda..heller reko.
Isto ko za Nasera. Vrhovni svjetski sud za ratne zlocine ga oslobodio svih optuzbi, ali za srbe i ove ko Heller zlocinac i gotovo.
E to je ta spika i stanje u kojem se nalazimo ko drustvo.
Dok onaj cetnik i krvnik sa Kapije hladi jajca po Beogradu mi pljujemo po svojima, bili presudjeni ili ne. Ilija Jurisic zar nam skola nije bio..ni kriv ni duzan...Zbog prenesene naredbe "na vatru odg vatrom " .E moj Bosnjo.
Ponovice se nama opet sve. Dno smo od naroda.
Isto ko za Nasera. Vrhovni svjetski sud za ratne zlocine ga oslobodio svih optuzbi, ali za srbe i ove ko Heller zlocinac i gotovo.
Dok onaj cetnik i krvnik sa Kapije hladi jajca po Beogradu mi pljujemo po svojima, bili presudjeni ili ne. Ilija Jurisic zar nam skola nije bio..ni kriv ni duzan...Zbog prenesene naredbe "na vatru odg vatrom " .E moj Bosnjo.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Kako objasniti što se dešava oko doktora Ismeta Gavrankapetanovića? Da je vrhunski stručnjak mu ne oduzimaju ni oni koji ga ne vole. Zašto se onda život ne odvija normalnim tokom: Vrhunski doktor liječi ljude, ako ponekad završi na televiziji ili u magazinu to je da govori o najnovijim dostignućima i zdravlju. U stvari šta se dešava od kako znam za njeg: Jest direktor, nije direktor, hoće da ga skinu, on hoće da ode, ne smijemo izgubiti takvog stručnjaka, jedna stranka mu podmeće a druga stranka ga kao brani, oglašavaju se boračka udruženja...Ja tu bosansku nenormalnost uopšte ne shvatam.
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Eto Seselj je dobio moze se reci malu kaznu u Haagu,jel to znaci da je taj sud relevantan? Momcila Perilica isto takoSviuodbranu je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:18Ma nema veze presuda..heller reko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.