Bili smo finansijsjki jako dominatni ali na terenu nismo imali dominaciju pa smo taj period 2016-2019 obiljezili luzerskiim mentalitetom.Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:14Mamba1921 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:05Trebaju se i finansije staviti na papir, tu smo u losem stanju u odnosu na konkurenciju.Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 13:24Možemo tu tezu posmatrati iz više uglova. Trenutno, ja ne znam o kakvom bježanju pričamo, malo prije sam rekao. Sve na papir, od infrastrukture do ekipe i stručnog štaba, da vidimo gdje smo mi a gdje su ostali.
Vi kako pričate pomislio bi čovjek "neko" postaje Bayern pa se treba prepasti. Posebno me iritira ignorisanje stanja ne samo kod nas, nego u svijetu. Pandemija. Ekonomska kriza. Propadaju preduzeća i firme giganti. Kod nas, "kako ne znate naći investitora". Ima negdje valjda drvo "investitor", prošetaš i ubereš košaru.
Apsolutno ali i to je promjenjljiv faktor. Prije pet godina mi smo bili ti su sa finansijama bili dominantni a trenutno nismo i tu se slažemo. Opet, to nije jedini faktor koji garantuje uspjeh ili šta ko već neko od nas smatra relevantnim.
2016- zijanili evropu
2017 - ispustili titulu
2018-ispustili titulu
2019- nismo ispunili uplatnicu
2020 - korona prekinula
Pare nisu te koje diktiraju sve, mozes kupiti igrace to su neznalice pokazale ali ne mozes kupiti tim i atmosferu.