Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Možda još nisu detalje dogovoriliextazy je napisao/la: ↑23 jul 2020, 16:41Mislim da cemo u subotu/nedjelju imati program prijenosa za prvo koloUstanikSBII je napisao/la: ↑23 jul 2020, 16:39Pa jel ima negdje raspored TV prijenosa barem za prvo kolo lige! Ili je to prerano očekivati 10 dana prije početka lige![]()
Pa i ne treba žuriti ima do početka lige još 10 dana
Cijenim iskrenostAlipasino je napisao/la: ↑23 jul 2020, 17:06Manite suplje. Ovog igraca smo htjeli a maznu nam ga komsija. Pa onda govorimo pitari nemaju para a izgleda da imaju. Nama pod hitno trebo krilni igrac komsija ti ga suknu. Ko donji trenutno ja ko navijac plavih.Tako je trenutno sto neznaci da ce bit vazda.
E j.ebo ga ti i ti gledaš u svaki dan
7
Dobra pravo, pogledaj situaciju sa Grbavice, ako ja lazem nr lsze video. Jeste pripremili tih 150 karataMancini je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:46Podveležac kakva je situacija bila na Ivan Sedlu u augustu prošle godine kada su ti jarane podvelešce postrojili k'o malu djecu sarajevski specijalci?
"Pojela" maca jezik!?
Dobar je on igrac u Mladosti bio, ali ako mislis na onu 2:1 na Grbavici zadnju protiv njih nikakav specijalan dar mar on nije pravio. Dao je gol i to je jedini udarac u okvir gola Mladosti za tu utakmicu. Mozda su imali jos jednu koliko-toliko ozbiljniju sansu tu utakmicu. Ima izvjestaj na 1921 kao dokaz za to.
na k___ te nosam
Pa upravo vas izvještaj sam gledao, nije doduše Mladost ni imala puno prilika, ono što je bilo Fanimo je napravio.Pogledaj pored gola kako vam je 2,3 puta pobjegao odbrani, al je bio neprecizan.LjoZee je napisao/la: ↑23 jul 2020, 17:21Dobar je on igrac u Mladosti bio, ali ako mislis na onu 2:1 na Grbavici zadnju protiv njih nikakav specijalan dar mar on nije pravio. Dao je gol i to je jedini udarac u okvir gola Mladosti za tu utakmicu. Mozda su imali jos jednu koliko-toliko ozbiljniju sansu tu utakmicu. Ima izvjestaj na 1921 kao dokaz za to.
Ma znam i ovako iz sjecanja da su tu utakmicu haman sve vrijeme se branili. Mi se isfulali u drugom da valja, ali eto preokrenusmo. Dobar je inace bio u Mladosti sad sve zavisi kako ce se snaci zbog pritiska i svega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.