Odmah da obavijestim pucanstvo da je napravljen marifetluk sa mojim postom od strane Moderatora...
KATASTROFA, izgubio sam povjerenje u istinitost naseg foruma...
Užas ljudi pod kakvom smo mi torturom...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naglasi koji Beli, vec sam ti roman poceo pisati

Alfrede@ odeš nekad na utakmicu i pogledaš.
On opominje ljude da ne vrijedjaju Fanima..koja ironijaAlfredNobel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:19Nisi ti jedini @Vanja. Evo i meni maloprije stiže PP, otvorim, kad poruka od cijenjenog nam moderatora. Komplet poruku ne smijem ni prenijeti, što od vrijeđanja novog nam igrača, što ucjenjivanja mene. Samo ću reći da mi je ponudio novi Huawei i sezonsku u zamjenu da u narednom periodu vrijeđam Fanima što je više moguće, naravno da prolazim bez bana. Sezonsku sam odbio.
Katastrofa i jadno je na šta je spao ovaj portal i forum, kakvim bijednicima daju da upravljaju ovakvim stvarima.
Sent by Huawei P40 Pro
E sad zamisli Wisla klub u Poljskoj , pred bankrotom dovede igrača kao od šale.Gdje smo mi gdje Evropa , i to prosječna liga u istoj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:19https://sportsport.ba/fudbal/nista-od-b ... iju/369474
Njemu je pasalo u maldosti jer su vecinom igrali na kontre,,mislim da ce kod nas biti drugacije,,jest dobar igrac al prvo nek se pokaze,,i milanovic je nase igrace na kosevu vucao ko djecu pa et sta bi.amypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:14Alfrede@ odeš nekad na utakmicu i pogledaš.
Pogledaj zadnju Željo Mladost 2-1 i Sarajevo -Mladpst 2-1 .Eto najjači klubovi u premijer ligi, da ne uzimamo ove male klubove,pa pogledaj.
Posebnu pažnju obrati na Grbavci njegovo ulijetanje u sesnesterac, primanje lopte, I majstorski gol. Možeš pogledati Velež Mladost sve utakmice pred koronu,znaci friske.
Na Kosevu je naše igrače pravio smijesne.
Nije njemu Wisla ponudila vise novca vjerovatno, ali ipak je Poljska liga respektabilnija mnogo od nase, o jacini da i ne pricam.amypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:26E sad zamisli Wisla klub u Poljskoj , pred bankrotom dovede igrača kao od šale.Gdje smo mi gdje Evropa , i to prosječna liga u istoj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:19https://sportsport.ba/fudbal/nista-od-b ... iju/369474
E upravo tako..Njihova ponuda jeste losija, ali zato se barem nece muciti po oranicamaNapapijri je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:30Nije njemu Wisla ponudila vise novca vjerovatno, ali ipak je Poljska liga respektabilnija mnogo od nase, o jacini da i ne pricam.amypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:26E sad zamisli Wisla klub u Poljskoj , pred bankrotom dovede igrača kao od šale.Gdje smo mi gdje Evropa , i to prosječna liga u istoj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:19https://sportsport.ba/fudbal/nista-od-b ... iju/369474
Na kraju im se odbilo od glavu, covjek ih kosto milionBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:37Zamislite sad Fanimo potpiše za kone, kako bi završili na aparatima ko onomad kad su doveli Slavka za trenera a naša želja bio, jao kakva vremena. Sjećam se da je Joker (čini mi se da je on) stavio sliku bolničkog kreveta sa aparatom pored![]()
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 14 gostiju.