Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Skuter sam imao, za voziti po gradu je odličan, nikad nikakvih kritičnih dešavanja nije bilo. Doduše na neke dalje destinacije van opštine nikad nisam ni pokušavao ići. Mislim da je skuter poprilično siguran, ipak nije to Honda CBR1000. 
it's football day
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na klixu, neko napisa u komentarima, pa mi cudno bi, zato i pitamFowl95 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:41Gdje si to pročitorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:15Jel Black Beriz sin od Selme Cikotića, sad pročitah na klixu![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Furaju ljudi u ŠAIM SE majicama. Proguglam, koji krindž hljeb te ****.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod Bugojna otkrivena masovna grobnica, uočeni posmrtni ostaci najmanje 3 žrtve.
Vjerujem da se za ovu grobnicu znalo X godina ali se cekalo sada da se aktivira kada su ovi postavili ovog gmaza Cikotica.
Koliko jos slucajeva ovog tipa ima sigurno da im se ne zna broj vec se samo cekaju prilike da se aktiviraju. Toliko ovi desnicari brinu o zrtvama.
Vjerujem da se za ovu grobnicu znalo X godina ali se cekalo sada da se aktivira kada su ovi postavili ovog gmaza Cikotica.
Koliko jos slucajeva ovog tipa ima sigurno da im se ne zna broj vec se samo cekaju prilike da se aktiviraju. Toliko ovi desnicari brinu o zrtvama.
Cisto sumnjam da bi sin ministra sigurnosti mrvio ganju u spotovima.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 16:32Na klixu, neko napisa u komentarima, pa mi cudno bi, zato i pitamFowl95 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:41Gdje si to pročitorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:15Jel Black Beriz sin od Selme Cikotića, sad pročitah na klixu![]()
![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- PovratakKralja
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma kopao covjek temelje za vikendicu i nasao kosti. Nije imao pojma da su tu jer je kupio zemlju ranije.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 17:09Kod Bugojna otkrivena masovna grobnica, uočeni posmrtni ostaci najmanje 3 žrtve.
Koliko jos slucajeva ovog tipa ima sigurno da im se ne zna broj vec se samo cekaju prilike da se aktiviraju. Toliko ovi desnicari brinu o zrtvama.![]()
Al znali su ljudi koji su to uradili, to sigurno. Jer to je bila osveta za zlocin u Vrbanji koji je pocinio HVO kad se povlacio iz Bugojna. Tu je ubijeno tj nestalo oko 20ak ljudi koji su ranije bili zarobljeni.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Nema presude, nema slucaja. Za tebe naravno ni UZP ne postoji. Ne znam cemu ubjeđivanje, ti imas svoju istinu mi svoju i to je to. Nema nametanja. Ne moras prihvatiti moje viđenje, necu ni ja tvoje i kraj.Vjeverica777 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:34Eto Seselj je dobio moze se reci malu kaznu u Haagu,jel to znaci da je taj sud relevantan? Momcila Perilica isto takoSviuodbranu je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:18Ma nema veze presuda..heller reko.
Isto ko za Nasera. Vrhovni svjetski sud za ratne zlocine ga oslobodio svih optuzbi, ali za srbe i ove ko Heller zlocinac i gotovo.
E to je ta spika i stanje u kojem se nalazimo ko drustvo.
Dok onaj cetnik i krvnik sa Kapije hladi jajca po Beogradu mi pljujemo po svojima, bili presudjeni ili ne. Ilija Jurisic zar nam skola nije bio..ni kriv ni duzan...Zbog prenesene naredbe "na vatru odg vatrom " .E moj Bosnjo.
Ponovice se nama opet sve. Dno smo od naroda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Naser će uvijek biti heroj i velikan.
Takozvana ARBiH.Vjeverica777 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 17:39https://hercegovina.in/pronadeni-posmrt ... e-osobe-2/
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Nisam tebe ni citirao ali dobro,svatko ima svoju istinu i svoje viđenje stvari naravno.VolimTz je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:04Nema presude, nema slucaja. Za tebe naravno ni UZP ne postoji. Ne znam cemu ubjeđivanje, ti imas svoju istinu mi svoju i to je to. Nema nametanja. Ne moras prihvatiti moje viđenje, necu ni ja tvoje i kraj.Vjeverica777 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:34Eto Seselj je dobio moze se reci malu kaznu u Haagu,jel to znaci da je taj sud relevantan? Momcila Perilica isto takoSviuodbranu je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:18Ma nema veze presuda..heller reko.
Isto ko za Nasera. Vrhovni svjetski sud za ratne zlocine ga oslobodio svih optuzbi, ali za srbe i ove ko Heller zlocinac i gotovo.
E to je ta spika i stanje u kojem se nalazimo ko drustvo.
Dok onaj cetnik i krvnik sa Kapije hladi jajca po Beogradu mi pljujemo po svojima, bili presudjeni ili ne. Ilija Jurisic zar nam skola nije bio..ni kriv ni duzan...Zbog prenesene naredbe "na vatru odg vatrom " .E moj Bosnjo.
Ponovice se nama opet sve. Dno smo od naroda.
To je isto da kažu neonacisti jevrejima mi imamo svoju istinu a vi svoju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta ima Cikotić rješavati migrantsku krizu kad je narodu dobro. Jedino se ovi u Bihaću bune, kod ostalih je sad popularno udjeliti 10 - 20 KM migrantu kad ga sretneš, da ti se to vidi i na onom svijetu. U Hrvatskoj, Sloveniji i Mađarskoj građani čim vide migrante obavjeste nadlažne i zahtjevaju da rade svoj posao.
Znaci ARBiH je sistematski pogubila 6 miliona hrvata a Cikotic je Dr. Mengele licno ?
Jako glupo poređenje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
Vjeverica777
- Kontakt: