a nama quracHistoricar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 19:3424sata hr piše, da će Uefa dozvoliti Dinamu, da evropske utakmice igra na onom ruglu i ruševini od Maksimira.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FKS
-
bordobijeli
- Kontakt:
Igra se bez publike nije ni bitno gdje ce se igrati.Historicar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 19:3424sata hr piše, da će Uefa dozvoliti Dinamu, da evropske utakmice igra na onom ruglu i ruševini od Maksimira.
Jel ga ovo Ajnadzić dočekaoHeraklitMracni je napisao/la: ↑23 jul 2020, 19:20Danas licno sam vidio kako novinar prepostavljam sportsport slika Emira i Fanima i Emir mu govori da ništa ne piše i slike ne postavlja a ovaj odmah postavio banda !
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakvo crno ruglo,vec su Hrvati za nas giganti.Stadion je pravio Tito to stoji kao ima neki napluklina na njemu, al on je Vembli za Grbavicu, kojim se kone dice .Dobro za reputaciju Dinama i njihove repke jeste, al je on svemirski brod za sve nase stadione,pa I stadione u Hrvatskoj.Historicar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 19:3424sata hr piše, da će Uefa dozvoliti Dinamu, da evropske utakmice igra na onom ruglu i ruševini od Maksimira.
Ruglo.amypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 19:43Kakvo crno ruglo,vec su Hrvati za nas giganti.Stadion je pravio Tito to stoji kao ima neki napluklina na njemu, al on je Vembli za Grbavicu, kojim se kone dice .Dobro za reputaciju Dinama i njihove repke jeste, al je on svemirski brod za sve nase stadione,pa I stadione u Hrvatskoj.Historicar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 19:3424sata hr piše, da će Uefa dozvoliti Dinamu, da evropske utakmice igra na onom ruglu i ruševini od Maksimira.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To sto je ruzan stadion ne znaci da ne ispunjava uslove
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Historicar
- Kontakt:
Naši bi trebali kontaktirati Uefu, da vide, možemo li treče i četvrto pretkolo LP/EL, igrat na Koševu.U tekstu još piše, da ce Uefa izaci u susret i progledati kroz prste klubovima, zbog ove frke oko korone i zbog toga, što nece biti gledalaca na tribinama.amypitar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 19:43Kakvo crno ruglo,vec su Hrvati za nas giganti.Stadion je pravio Tito to stoji kao ima neki napluklina na njemu, al on je Vembli za Grbavicu, kojim se kone dice .Dobro za reputaciju Dinama i njihove repke jeste, al je on svemirski brod za sve nase stadione,pa I stadione u Hrvatskoj.Historicar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 19:3424sata hr piše, da će Uefa dozvoliti Dinamu, da evropske utakmice igra na onom ruglu i ruševini od Maksimira.
Hajde d mi sacekam da Fanimo potpise pa da ga svojatamo. Za mene on nije nas igrac sve dok potpis ne stavi.
Nisam ja ni prizeljkivao da dodje niti sam mu se nesto obradovao kroz ove informacije koje nisu zvanicne.
Ono sto je cinjenice jeste da bi sve i jednoj ekipi u nasoj ligi takav igrac odgovarao. Ako je trcao 9.8 znaci da prvih 10 mentara moze za 1,5 a pitanje je da li u cijeloj ligi imamo takvih. Jako bitno u modernom fudbalu je ta startna brzina a to nasi(iz BiH) igraci nemaju a i ako imaju ne znaju to da koriste.
Meni je najvznije AKO POTPISE da zeli da igra i da igra svih 90 minuta bez obzira na rezultat. Nisam kod njega vidio da se preda i da ceka kraj.
Nisam ja ni prizeljkivao da dodje niti sam mu se nesto obradovao kroz ove informacije koje nisu zvanicne.
Ono sto je cinjenice jeste da bi sve i jednoj ekipi u nasoj ligi takav igrac odgovarao. Ako je trcao 9.8 znaci da prvih 10 mentara moze za 1,5 a pitanje je da li u cijeloj ligi imamo takvih. Jako bitno u modernom fudbalu je ta startna brzina a to nasi(iz BiH) igraci nemaju a i ako imaju ne znaju to da koriste.
Meni je najvznije AKO POTPISE da zeli da igra i da igra svih 90 minuta bez obzira na rezultat. Nisam kod njega vidio da se preda i da ceka kraj.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Sabanovic, Milanovic i nesto keša <--> Fanimo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Koja slucajnost da sa povriejde dva igraca koja su trebala u Kakanj
Dajte nam jos napadača tipa Beciraj i neka igra krene,opet smo najjači u BiH a u Evropi samo da prođemo prvo pretkolo pa dalje šta bude
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko bih se obradovao dobrom centarforu, toliko bih se obradovao i dobrom desnom beku, ako ne i više. Koliko dugo mučimo muku s tom pozicijom, od Kallasija nemamo solidnog beka, a kamoli šta više. Mateo Sušić bi tu legao kao kec na desetku.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam za druge ali meni je Kallasi bio dobar igrac..AlfredNobel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 20:33Koliko bih se obradovao dobrom centarforu, toliko bih se obradovao i dobrom desnom beku, ako ne i više. Koliko dugo mučimo muku s tom pozicijom, od Kallasija nemamo solidnog beka, a kamoli šta više. Mateo Sušić bi tu legao kao kec na desetku.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Juce ili prekjuce sa izvjestaju sa treninga Sabanovic je trenirao normalno ne mogu se sjetiti da lli sam Milanovica vidio. I ako jesu povrijedjeni onda su neke lakse povrede. Mada ako smo dali dva igraca i jos para za Fanima onda smo ga mozda i pretplatili. Jedino sto smo skinuli dva igraca sa platnog spiska na koje ne racunamo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Gdje pise da su ta 2 povrijeđeni?
Velika želja Sarajeva, Matthias Fanimo sutra bi mogao zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje Bordo kluba, saznaje naš portal.
Fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas je došao u Sarajevo, te će sutra odmah odraditi i sve testove i ukoliko sve bude bilo kako treba on će potpisati ugovor sa Sarajevom. Bordo klub će otkupiti ugovor Matthiasa Fanima od Mladosti, a u sklopu dogovora će put Doboj-Kaknja najvjerovatnije i jedan fudbaler Sarajeva iz trenutnog rostera Sarajeva na pozajmicu.
Fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas je došao u Sarajevo, te će sutra odmah odraditi i sve testove i ukoliko sve bude bilo kako treba on će potpisati ugovor sa Sarajevom. Bordo klub će otkupiti ugovor Matthiasa Fanima od Mladosti, a u sklopu dogovora će put Doboj-Kaknja najvjerovatnije i jedan fudbaler Sarajeva iz trenutnog rostera Sarajeva na pozajmicu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 33 gosta.