Džanan Musa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

gigun

Re: Džanan Musa

Post Postao/la gigun » 23 jul 2020, 12:17

Bacanje para na ovog truhlu igrača.Cedevita je bila plafon,ovako se samo blamira. :kafa:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 23 jul 2020, 14:11

Najgori igrac u NBA trenutno.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 23 jul 2020, 17:46

Ovi nasi odu u NBA, nabace im misice i oni momentalno postanu fitnes instruktori umjesto kosarkasi ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2020, 18:48

decko je toliko los suter od dolaska u nba, da su neki centri (npr jokic i embiid, a ima ih jos sigurno) bolji suteri za tri poena

okej, to su 44 tekme odigrane u nba, ne mozes na osnovu toga reci da nece poboljsati sut, no bez istog nema sta traziti u nba, a vrlo brzo ce njegova treca sezona u nba, a s ovakvom igrom nema sta traziti u brooklyn-u i mozemo se, zajedno s njim, nadati da ce ga brooklyn uspjeti trejdovati negdje gdje ce dobiti priliku da igra bez pritiska, jer trenutno nije nivo marija hezonje koji se bori za minute u blazersima, a ne vise od toga

sve mogu razumjeti, i da nije atleta kao cokoladni, i da jos uvijek nije dovoljno snazan, i da jos uvijek ne moze napadati obruc kako ce moci nekad kasnije kad dodatno sredi svoje tijelo, al da ovako katastrofalno sutira, e pa to ne mogu razumjeti

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 23 jul 2020, 19:07

Njegov sut uveliko ovisi od psihe, a njegovo trenutno psihicko stanje je na jako losem nivou. Nedostatak samopouzdanja ce se neminovno odraziti na tvom sutu. On nije Curry i to je cinjenica, ali je i daleko od uzasnog sutera kakvim se trenutno cini.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 23 jul 2020, 22:07

Ta njegova psina se veoma popravila u odnosu na prosli put kad je dpbijao priliku.
Ja ne znam zbog čega se kritikuje toliko zbog sinoćnje partije. Svi su bili loši, a on je bio najmanje loš od svih. Kreirao je je dobro za saigrače, napadao obruč i izvukao mnogo slobodnih.
Šut ga nije htjeo, ali šta tek reći za ostale?
LeVert 5-18

On je njihov najbolji playmaker u ovoj ekipi, i vjerujem da će biti glavni ballhandler do kraja sezone.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2020, 22:22

koga briga kako igraju saigraci, to nece pomoci dzananu

dzanan je scorer i od njega se ocekuju poeni, koga boli k za njegovo razigravanje

bez suta nema sta traziti u nba, to je jasno kao dan, al posto je scorer, vjerujem da ce to doci na svoje

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 jul 2020, 22:44

2 od 6 a ovdje Panika...Ako sledecu Bude imao 4 od 7 ide popravio je Mehaniku shuta :mrgreen:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 23 jul 2020, 23:00

lumani je napisao/la:
23 jul 2020, 22:44
2 od 6 a ovdje Panika...Ako sledecu Bude imao 4 od 7 ide popravio je Mehaniku shuta :mrgreen:
Još dva zadnja šuta bez veze opaljena, već bilo ispucavanje
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 jul 2020, 11:02

Clyde Drexler:

"Svakog dana ljeta trenirao sam po 5, 6, 7 sati a onda kad krene sezona ljudi bi govorili: "Bože, kako je ovaj dečko talentiran"."

"Tipični dnevni trening počeo bi na košarkaškom terenu, proveo bi sat vremena trenirajući šut, onda sat vremena kontrolu lopte, onda 45 minuta do sat bi dizao tegove. Sve to me ubijalo ali sam ustrajao. Zadnji dio treninga je bio preskakanje konopca, vožnja bicikla ili igranje tenisa."

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 jul 2020, 13:55

Tracy3McGrady je napisao/la:
23 jul 2020, 22:07
Ta njegova psina se veoma popravila u odnosu na prosli put kad je dpbijao priliku.
Ja ne znam zbog čega se kritikuje toliko zbog sinoćnje partije. Svi su bili loši, a on je bio najmanje loš od svih. Kreirao je je dobro za saigrače, napadao obruč i izvukao mnogo slobodnih.
LeVert 5-18

On je njihov najbolji playmaker u ovoj ekipi, i vjerujem da će biti glavni ballhandler do kraja sezone.
Realno, kakve veze ima LeVert s Musom, on je dokazan igrac i moze si sebi dopustiti 10 takvih utakmica. Musa nije pokazao do sada nista u NBA izuzev par solidnih izdanja koje mozes na prste nabrojati. Jbt, ocekuje se od njega da bude scorer i ballhandler, a kad dobije loptu isto ko onomad Rahimic - dodaj prvom do sebe. Samopouzdanje nula, nikakve konstantnosti. Mislim, ne mozes se vise ni na godine izvlaciti... Ako se nesto drasticno ne promijeni, on ce po isteku ugovora vrlo vjerovatno nazad u Evropu. To doduse mozda i nije lose ako bi stojao repki vise na raspolaganju. Ali eto, bio bi korak nazad u karijeri.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 24 jul 2020, 14:36

_dreamer_ je napisao/la:
24 jul 2020, 13:55
Tracy3McGrady je napisao/la:
23 jul 2020, 22:07
LeVert 5-18

Realno, kakve veze ima LeVert s Musom, on je dokazan igrac i moze si sebi dopustiti 10 takvih utakmica. Musa nije pokazao do sada nista u NBA izuzev par solidnih izdanja koje mozes na prste nabrojati. Jbt, ocekuje se od njega da bude scorer i ballhandler, a kad dobije loptu isto ko onomad Rahimic - dodaj prvom do sebe. Samopouzdanje nula, nikakve konstantnosti. Mislim, ne mozes se vise ni na godine izvlaciti... Ako se nesto drasticno ne promijeni, on ce po isteku ugovora vrlo vjerovatno nazad u Evropu. To doduse mozda i nije lose ako bi stojao repki vise na raspolaganju. Ali eto, bio bi korak nazad u karijeri.
.
Zadnja izmjena: Salih1984, dana/u 25 jul 2020, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2020, 16:32

kyrie-harris-levert-durant-jordan
(dinwiddie)-(temple)-(kurucs)-(prince)-(allen)

misljenja sam da ce to biti ovako pri trenutnom rosteru, no kyrie je rekao da brooklyn-u trebaju promjene u rosteru i te promjene treba ocekivati, dal ce te promjene biti u vidu role igraca il ce pucati na trecu zvijezdu, ostaje da se vidi

na poziciji dvojke nema sta traziti, jedina mogucnost mu je pozicija trojke, gdje bi mozda mogao dobiti neke minute, jer ce tu konkurencija vjerovatno biti kurucs i luwawu, dok ce starter vjerovatno biti levert (ako ipak ne bude koristen na poziciji dvojke)

dzananu je ovo druga velika prilika da se pokaze i da neka ekipa izrazi zainteresovanost za njega

ps vaughn je privremeni trener i nema sumnje da ce novog trenera odabrati kyrie i durant, jer njima zapravo ne treba trener, imali su to u kennyju atkinsonu, njima treba neko ko ce im podilazit i ko ce im pustiti da rade sta zele... mozda to bude i vaughn, ko zna, al jasno je da ce ovdje kolo vodit kyrie i durant i bice onako kako oni kazu

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jul 2020, 17:43

kad skontas da ne moze veca patetika
naprijed rejal

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jul 2020, 21:32

Ostalo je jos samo nekoliko entuzijasta sa foruma uz clanove uze porodice koji vjeruju u NBA uspjeh Dzanana Muse. Lik je zalutao u NBA, bice uspjeh ako se uhljebi u neki osrednji tim Eurolige.

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 24 jul 2020, 22:42

japa je napisao/la:
24 jul 2020, 21:32
Ostalo je jos samo nekoliko entuzijasta sa foruma uz clanove uze porodice koji vjeruju u NBA uspjeh Dzanana Muse. Lik je zalutao u NBA, bice uspjeh ako se uhljebi u neki osrednji tim Eurolige.
I ti si zaluto

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 jul 2020, 22:44

japa je napisao/la:
24 jul 2020, 21:32
Nema šanse , Eurocup je njegova realnost .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 25 jul 2020, 01:10

Sto se tice finansija, tek sada se vidi koliko dobar potez je uradio tako sto je odmah otisao u NBA. Da je ostao u Europi vjerovatno ne bi ni dobio sansu da se oproba u NBA.
Otprilike 5.5 miliona dolara bruto ce zaraditi. Sumnjam da bi te pare ikada zaradio da je ostao u Europi.

Ovako ce vjerovatno kada se dogodine vrati potpisati za neki tim koji je na EL/EC granici za solidnu cifru koju nikada ne bi uzeo da nije bivsi NBA "igrac".

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 25 jul 2020, 12:04

To je bio sjajan potez, pretpostavljam da je to Miskovo maslo, ipak on ima njuh za lovu i zna prepoznati idealan tajming za uzeti lovu. Da je samo jednu godinu ostao duze u Evropi NBA bi gledao samo na televiziji kao i mi...Ovako je uzeo pare sto u Evropi ne bi zaradio ni da postane neka velika zvijezda.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 jul 2020, 12:26

Pogledao sam bas ponovo highlightse, imao je par finih ulaza i u drugom. On mora dvije stvari popraviti da bi postao regularni clan rotacije, mora sut dignuti na solidne procente, prije svega mislim na sut za 3, i mora na ulazu bolje zavrsavati.

Ja ipak vjerujem da ima nade da ce se to dovesti u red, a ono sto mi se cini jeste da je digao ball handling na malo visi nivo.

BTW, na Netsdaily nije popljuvan vec suprotno, ne znam koja je bila poenta izdvojiti par tweetova od nekih dijabola i konstruisati neku pricu navijaca koja bas i nije tacna.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.