Šta Nasera stavljaš u isti koš sa tim kriminalcima. Nasera poznajem licno i znam sve price iz rata u detalje. Covjek je hodajuca legenda.Captain4 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:05PovratakKralja je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:32Šta ti pricas balonja, Nasera si vidio sam na slici.![]()
Naser, Juka Prazina, Ćelo i kompanija.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Uvalio neko nasem Imci krec umjesto spida pa su mentalne i deduktivne blokade zbog nervoze izrazenije nego inace.
Momak trolla.
Naser Orić je kriminalac, pogledaj samo za šta se sve optužuje i sve će biti jasno. Od ilegalnog posjedovanja ogromne količine oružja do potencijalnih ratnih dešavanja.
Nikad u životu takve neću tretirati kao heroje.
"We need to suffer. And we need to fight."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ti si kao relevantan da pricas o tome ? Za šta se optužuje ? Evo ja tebe optužujem da si pedofil i silovatelj, jesi li ?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kriminalac nego šta. Sramota ga je stavljati u isti kontekst sa nekim stvarnim herojima iz rata.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kriminalac i dezerter
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pisete gluposti.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Kriminalac, dezerter, ratni profiter i zlocinac.
Pitaj ga malo o stečenoj imovini na kafi kad se sretnete. Ili bolje u kakvoj je relaciji sa Slobodanom Ilićem, Milutinom Miloševićem i Mitrom Savićem.
Dovoljno je vidjeti njegovo stranačko opredjeljenje da znaš da je lopov i kriminalac. Nikad u životu ga neću strpati u koš sa Draganom Vikićem npr ili sličnima. Jedno je časno braniti domovinu, a drugo je biti optuživan zbog potencijalnih ubijanja.
Dovoljno je vidjeti njegovo stranačko opredjeljenje da znaš da je lopov i kriminalac. Nikad u životu ga neću strpati u koš sa Draganom Vikićem npr ili sličnima. Jedno je časno braniti domovinu, a drugo je biti optuživan zbog potencijalnih ubijanja.
"We need to suffer. And we need to fight."
- ArtVandelay
- Kontakt:
Sta ga imamo pitati, kada neki vec sve znaju.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- PovratakKralja
- Kontakt:
Peri guzove po Austriji i ne jedi osobna go.vna.
Ne bi se moj otac družio s njim da je on takav. Ti i ostala pascad možete samo lajat a kad ga sretneš uživo gledaš u patos **** te usta.Captain4 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:32Pitaj ga malo o stečenoj imovini na kafi kad se sretnete. Ili bolje u kakvoj je relaciji sa Slobodanom Ilićem, Milutinom Miloševićem i Mitrom Savićem.

Ako skupljaš limenke od red bula javi da ti ostavim u šaktu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Evo sta se dogodi kad mentalno osujecena osoba smrce krec, a utripa da je spid.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Neiživljeno derište.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
@PovratakKralja uci skolu, strane jezike, korisne stvari, ostavi se ratnih desavanja, "legendi" i "heroja", nece ti to nista donijeti u zivotu.
Sto se tice rata, jacati drzavu i raditi sve da ga nikad vise ne bude, i to je sve. Ljudi rodjeni u 90im, kao ti i ja, nemaju pravo da ista pricaju o ratu.
Sto se tice rata, jacati drzavu i raditi sve da ga nikad vise ne bude, i to je sve. Ljudi rodjeni u 90im, kao ti i ja, nemaju pravo da ista pricaju o ratu.
- PovratakKralja
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
On je '03 godište što je najjačeBajramovic1999 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:45@PovratakKralja uci skolu, strane jezike, korisne stvari, ostavi se ratnih desavanja, "legendi" i "heroja", nece ti to nista donijeti u zivotu.
FC Grizzlies
FC Grizzlies