Red je vala.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mare kada cemo mi da se vezemo?
Red je vala.
Red je vala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Sa srećom. Valjda ti neće supruga zabranjivati da gle'aš NBA.
neće
Hoćel biti neka velika svadba ili nešto omanje?!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dubrava je napisao/la:kakavdanakneiskustvu,
znači ozbiljno se ženiš? ja mislio ti se zahebavas
Pa, ako je tako, nek ti je sa srećom u bračnim vodama
ozbiljan sam,kažem ,još 18 dana i gotovo sa momkovanjem
Ako će biti nešto veće, da staviš jedan stol i za forumaše
J....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:Hoćel biti neka velika svadba ili nešto omanje?!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dubrava je napisao/la:kakavdanakneiskustvu,
znači ozbiljno se ženiš? ja mislio ti se zahebavas
Pa, ako je tako, nek ti je sa srećom u bračnim vodama
ozbiljan sam,kažem ,još 18 dana i gotovo sa momkovanjem
Ako će biti nešto veće, da staviš jedan stol i za forumaše![]()
![]()
J....ovaj Monolože, kaš ti u zg?!
ma kakva svadba,desetak maksimalno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, sad sigurno neću, prič'o sam sa ženom pa ću to prolongirati za narednu godinu. Jbg, puno faktora je u igri, tako da...
Nego, što ne odgovoriš na @Devilovo pitanje?
Nego, što ne odgovoriš na @Devilovo pitanje?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Možda sam papak, ali pe.der nisamDevil je napisao/la:Mare kada cemo mi da se vezemo?![]()
Red je vala.
e pa vi komšije bi se vazda vezali, a mi rvati bi se stalno cepali
Nego Štefko, imaš ti sestru kakvu, od 18-24 godina?! ha? pa da se povezemo mi na neki drugi način
sjećam se ja dobro jedne svoje sa Bežanije
lepe cure beogradske, kako ste se ljubit znale
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
I da imam ne bi je purgeru dao nikada.dubrava je napisao/la:Možda sam papak, ali pe.der nisamDevil je napisao/la:Mare kada cemo mi da se vezemo?![]()
Red je vala.![]()
![]()
e pa vi komšije bi se vazda vezali, a mi rvati bi se stalno cepali![]()
![]()
Nego Štefko, imaš ti sestru kakvu, od 18-24 godina?! ha? pa da se povezemo mi na neki drugi način![]()
il kakvu rodicu
sjećam se ja dobro jedne svoje sa Bežanije![]()
lepe cure beogradske, kako ste se ljubit znale![]()
Da ti dam brata?
Devil je napisao/la:I da imam ne bi je purgeru dao nikada.Nemoj da te lomim na onome obecanom basketu.
![]()
Da ti dam brata?
pa ako hoćeš, kad si vec zapeo, mozemo mi povezati svoju bracu, imam i ja brata
ma nego, siguran sam ja da ti imas neku finu rodicu za mene, ha šta kažeš?
dam ti u miraz 60 duluma zemlje u Bosni
p.s. basket i dalje stoji
Nije tebi do zenidbe,nego da se kurcis da imas toliko imanja u BOsni.
p.s.Odoh gledati tekmu,evo poceo Partizan kenjati Arsenal.
Devil je napisao/la:Nije tebi do zenidbe,nego da se kurcis da imas toliko imanja u BOsni.![]()
Eh, mani se tog fudbala bolan, nema tu neke ljepote... Nisi ti meni nešto za priče. Aj, aj, drž se ti baluna onda!
p.s. 80 duluma?!
- reds_forever
- Kontakt:
Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- majestic24
- Kontakt:
nastavim spavatireds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Uze mi rijec iz ustamajestic24 je napisao/la:nastavim spavatireds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu
Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Najbolja ova majesticova opcija.reds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu
Nemam ja tih problema, mogu se probuditi vrlo rano samo sto je najgore ustati iz toplog kreveta.. al' sta se mora mora se.. i odmah trcim da se umijem ledenom vodom. Eto, to kod mene pali.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Da li neko zna sta je sa rapidserbia site-om 
edit: evo ga ipak proradi
edit: evo ga ipak proradi
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ja moram normalno ustati u 6.
Ja sebi navijem jedan alarm u 5:30, pa u 5:45 i onda u 06:00 h ustanem
Eto to je moja metoda
Eto to je moja metoda
- reds_forever
- Kontakt:
Lily je napisao/la:Najbolja ova majesticova opcija.reds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu![]()
Nemam ja tih problema, mogu se probuditi vrlo rano samo sto je najgore ustati iz toplog kreveta.. al' sta se mora mora se.. i odmah trcim da se umijem ledenom vodom. Eto, to kod mene pali.
Meni nije problem ustati, jos i sobu pospremim ujutro i dok dodjem na stanicu dobra mi je koncentracija, medjutim, kasnije me ta pospanost jednostavno savlada, oci mi suze od zijevanja nenormalno....
Ja navijem jedan u 5:55, a onda, kako znam da cu odgoditi taj alarm na mobitelu za 9 minuta, navijem jos jedan u 6:05, ako propustim ovaj odgodjeni...B0SANAC je napisao/la:Ja moram normalno ustati u 6.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Pa odem u školu i prespavam 5 ili 6 časova ponekad i 7 zavisi od raspoloženja
I onda popijem kapućino i spreman sam sa sve dnevne napore

I onda popijem kapućino i spreman sam sa sve dnevne napore
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ja svako jutro ukljucim alarm u 8 ili 9 i ugasim ga redovono i odspavam do 12 eto kako se borimreds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu
il ustanem budem budan jedno sat vremena popijem jutarnju kafu i vratim se odspavam jos sat-dva... loše skroz pokušavam se izvuci iz tog al ne ide.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.