Svaki korak sam moraš preć
Furaj mali sam sredinom
Furaj mali tom dolinom
Bog te čuva, ti pazi ljude
Pa šta bude neka bude !!!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Što više pritiska sve sam jači
E moj brate, kad se povezivao sa Željom, govorili ste da nije zahvalan igrac itd itd .. Sad kad ste ga doveli, dizete ga u nebesa, ebo vas on .. da je valjao, ne bi iz Eng dosao u ovu vukoebinu. Poz
Ne zaboravite dok vam Amaw ili ne znam ti kakva je ona spodoba nije uletila u klub igraci su vam redovno plate dobijali, ali ne sa opstinskog budžeta vec od redovnog poslovanja kluba...Nema potrebe da te podsjecam na flautanje jer to i onako vec 8 godina redovno radis...Chwila1921 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:14
Nemojte zaboraviti.. ne bas tako davno, dok jos nisu ovi kinezi uletili, ne znam ni ja sta su.. igraci su vam hrenovke jeli, a Boga mi, nasi plate dobijaju, to sto kasni nekad.. uvijek se isplati na kraju, tako da.. mozete ga pofamflat
Jok, sa googla sliku skinuo
Ja i sad kazem da je osrednji igrac. Volio bih da se izjalovi i da ne dodje kod nas. Najiskrenije ti govorim. Ali ja sam samo navijac i to je moje misljenje. Imaju ljudi koji primaju platu za taj posao i sigurno ga znaju bolje nego ja. Kazem ti, za moj pojam fudbala, apsolutno precijenjen igrac, da je bijelac atleticar bi ga zvali i sprdali se da zna samo trcat. Ali eto, pred nama je, vidjet cemo kakav ce biti.Chwila1921 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:08E moj brate, kad se povezivao sa Željom, govorili ste da nije zahvalan igrac itd itd .. Sad kad ste ga doveli, dizete ga u nebesa, ebo vas on .. da je valjao, ne bi iz Eng dosao u ovu vukoebinu. Poz
Pitarsko stanje uma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.