FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 24 jul 2020, 10:54

delinjo je napisao/la:
24 jul 2020, 10:49
Irfoni jel stvarno poredis Dadu i Hajdara ,fkt pitam ? :mrgreen:
Sto ne bih poredio, obojica bila standardni prvotimci sa 18 godina u ekipi koja se borila za titulu.
Mnogi zaboravili kako je Hajdar igro one prve sezone, bolji i od Sabana bio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 24 jul 2020, 10:55

Samo nabroj bolje od Hajdarevića, da će biti rezerva najboljem veznom redu lige, u situaciji kakva je ova. Nabroj ih i predstavi a ne ovako hrakati po momku ni krivom ni dužnom.

Na čemu temeljiš stav?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jul 2020, 10:57

Naby Keita
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 jul 2020, 10:58

stigla ponuda za Dadu
FKŽ !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jul 2020, 10:59

Tebi je sve hrakanje..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 24 jul 2020, 11:01

Nemoj bježati na lični nivo, budi muško i obrazloži stav, baci argumente, ja argumente i lagano diskutujemo.

Ne, vidi mu glave, znam ga ja. Potkrijepi svoj stav činjenicama @Delinjo.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 24 jul 2020, 11:03

Kad neki krenu braniti nase igrace, rekao bi covjek mi na klupi imamo sestoricu u rangu Krpica.
Bojo u vezi sa Mehmedom/Dadom i Stilom ispred njih je top. Zna lopte, siguran je, fizicki jak i nema strah od igre i lopte.
Hajdar u istoj toj kombinaciji je vjerovatno igrac manje i unijet ce puno nesigurnosti. Niko ne spori njegove kvalitete, al on nije igrac koji nam treba biti opcija sa klupe. Daleko od toga da je los i da Amar od njega nece izvuci njegov maksimum, ali da ima puno boljih opcija u ligi - ima.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jul 2020, 11:03

Ma ne mogu se porediti Dado i Hajdar. Ni po cemu. Dado je majstor i znalac, a Hare je trkac. Ja isto mislim da nije kvalitet za Zelju ali navijat' cu za njega kao prvu zamjenu jer mladjeg, puno boljeg a da je naše dijete nemamo.

Na to sve, Hare je fino i kulturno dijete, vaspitan i nikada te od njega glava nece zaboliti. Pravi decko.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jul 2020, 11:05

Hajdar nikad nije u srednjoj zloupotrijebio onaj papir perspektivnog sportiste, pametnom dosta :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jul 2020, 11:05

Nikakav licni nivo,sta god napisem ti okarakterises kao hrakanje i da nekoga mrzim ,meni je Hajdar drag momak ali pojma nema o loptanju ,vrhunac je dodati prvom do sebe i to je to,ne mrzim ga zbog toga i ne zelim mu zlo ali bolje da se knjige uhvati.Nagledao sam se utakmica i utakmia sa Hajdarom u ekipi gdje su nas ljudi sprdali ,na kraju krajeva nemam sta talasati imamo trenera koji odlucuje o tome,ali forum je mjesto gdje mogu iskazati svoje misljenje.Ali ako ti mislis da se titula osvaja sa Hajdarom onda hajde bum vidjeli.Brate tebi je sve zlatno i to me frustrira,svaki pokusaj kritike miniras i okarakterises kao udar na klub,pravis od ovog foruma mjesto sa kojeg sam i otisao.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 jul 2020, 11:10

nigdje veze diskutujemo o hajdaru kao da je stila u najmanju ruku al lik ima toliko rupa i nelogičnosti u igri da nikad pravog igraca nece biti moze biti dobar rotacijski i tjt za nesto vise nema sanse

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jul 2020, 11:10

Osim13 je napisao/la:
24 jul 2020, 11:05
Hajdar nikad nije u srednjoj zloupotrijebio onaj papir perspektivnog sportiste, pametnom dosta :mrgreen:
Jesil spreman da ti jos drazi bude?
slika

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jul 2020, 11:12

Robust je napisao/la:
24 jul 2020, 11:10
nigdje veze diskutujemo o hajdaru kao da je stila u najmanju ruku al lik ima toliko rupa i nelogičnosti u igri da nikad pravog igraca nece biti moze biti dobar rotacijski i tjt za nesto vise nema sanse
Pa logicno je da ima na forumu raznih i suprostavljenih misljenja, ne treba se zakaciti zbog suprotnog misljenja.
A svakako se ja, a vjerujem i vi nadate da cu vas citirati na polusezoni kad Hajdar prekuca :kafa:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 jul 2020, 11:14

irfo je napisao/la:
24 jul 2020, 11:12
Robust je napisao/la:
24 jul 2020, 11:10
Pa logicno je da ima na forumu raznih i suprostavljenih misljenja, ne treba se zakaciti zbog suprotnog misljenja.
A svakako se ja, a vjerujem i vi nadate da cu vas citirati na polusezoni kad Hajdar prekuca :kafa:
jedno je sigurno da ce stana na poziciji lijevog krila prekucati sve ostalo pa i hajdar je u domenu da bogda kceri :kafa:

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 24 jul 2020, 11:15

Znači @Delinjo ti smiješ iznijeti svoje mišljenje a ja svoje ne smijem? Ako iznesem, napadam tebe, branim klub, isto kao oni tamo, bla bla.

Ništa što ima veze sa diskusijom, osim "nagledao sam se ja Hajdara". Vau. Još jednom te pitam, nabroj bolje od Hajdarevića, da će sjediti na klupi, da imaju utakmica u jednom od najboljih klubova lige kao Hajdar, da su mladi, karakter kao Hajdar, radne navike, finansije i još uz sve to, da poznaju klub kao Hajdar koji je već adaptiran, involviran, dio tima. Slušam, mani se skretanja sa teme.

Razumiješ li uopšte šta hoću da kažem? Nema 22 Štilića u ligi, niti imamo para da ih priuštimo. Normalno je da će neko biti bolji, neko biti lošiji, to je tako a ne svi Messi. To ne postoji. Postoji tim i kao takav ima svoje slabe tačke. Nije podrška ako jedva dočekaš skakati po glavi ovim slabijim, eto kao znam nešto malo i sada ćete čuti mišljenje "Hajdar nije za kantonalne". "Znam ja".

Nemoj me shvatiti pogrešno, drag si mi, znamo se, nisi šupak, ali garantujem životom da nisi u pravu. I jako ti je ružno to, "praviš mjesto sa kojeg si otišao". Hvala. Eto ti piši haveru...
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 24 jul 2020, 11:16

Šteta, Boji želim brz oporavak. Ako ništa, dobra stvar je da će sigurno biti spreman onih zadnjih 13-14 kola na proljeće kada se bude lomilo i odlučivalo.

Što se tiče zamjena, imamo Hajdarevića i Mujezinovića koji će sigurno imati veću minutažu, i mislim da su oni dovoljno dobri igrači za rotacije. Sve dok su Meša - Dado - Štila tu, za nas nema zime u veznom redu. :salut:
1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 jul 2020, 11:23

Hajdarevic za ulogu koju ima u ekipi je odlican igrac. Za prvih 11 za ekipu koja zeli titulu nije, ali za rotacije i vise nego dobar.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jul 2020, 11:25

Evo zamjene za Boju

slika

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 24 jul 2020, 11:25

Na zadnjoj prijateljskoj nije lose izgledao, zabio i taj go pa valjda se malo trzne i pocne pokazivati bolje partije. Mislim da moze dosta bolje, bio je uzasan zadnju sezonu. Ima dosta tu i do samopouzdanja i forme ekipe u odredjenom trenutku. Ne sumnjam da ce Amar izvuci ono najbolje iz njega, pa ako zadovolji igrat ce a ako ne zadovolji klupa mu je.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 24 jul 2020, 11:26

irfo je napisao/la:
24 jul 2020, 10:54
delinjo je napisao/la:
24 jul 2020, 10:49
Irfoni jel stvarno poredis Dadu i Hajdara ,fkt pitam ? :mrgreen:
Sto ne bih poredio, obojica bila standardni prvotimci sa 18 godina u ekipi koja se borila za titulu.
Mnogi zaboravili kako je Hajdar igro one prve sezone, bolji i od Sabana bio
Jedna ili dvije utakmica nisu mjerilo,pogtovo jer je poslije bio sve slabiji i slabiji,ali onaj derbi po blatu kako je odigrao pa to je bilo nevjerovatno. Mene je momak odusevio,mislio sam ako tako nastavi da ce do reprezentacije dogurati.
Mlad igrac ima zestok problem,kad pocnes od njega puno da ocekujes,pogotovo kad na prvim susretima odusevi.
Iskreno ni ja ne vidim neki problem u vezi Hajdara,kao neke rezervne opcije,sto ce svakako biti.
Hajdar i Saban kad su igrali,jako puno se ocekuvalo od njih,jer smo imali poprilicno cudan i dezanzivno orijenisan vezni red. Bili su tu i Jovan,i Zeba,Curjuric,Arezina,Vranjes,Sinan,ali cesto su se skrivali i sve se svodilo nekako hajmo na stranu okrenuti.Nekako smo imali luzerski mentalitet,svako se krio iza svakog,a to je mladom igracu najgore. Onda su i Haris i Saban morali ici u probijanja prema naprijed,sto bas i nije njihova najbolja karakteristika. Oni su destruktivci. A nije da nisu imali finih partija,kad bi i ovi ostali bili u ritmu.
Bogami su mnogi i Dadu osporavali,da ga nije Amar vratio,ne bi on Zelje vidio ponovno. A decko igra fin fudbal,on je neka verzija modernog veznjaka, nit je kreativac nit destruktivac. Mene on cesto stilom igre podsjeca na Balacka.
Tako da mozemo mi ovo krpiti sa Hajdarom,cak i da ne dodje niko do oporavka Boje.
Meni je u glavi samo **** krilo pod neko moranje,pogotovo protiv bunkera,jer ako budemo one Bajramske taktike "baklave" koristili,to je protiv bunkera jako zajebano,jer ti se nabiju u sredinu,i to jedino mozes probit sa Juricicem i ovim malim novim,na neki skok ili niciju loptu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin i 38 gostiju.