NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la tropic » 24 jul 2020, 00:49

Sad tek vidim da su zasticeno godiste igraci rodjeni 1.1.99 i mladji. To nam je problem kako god okrenes. Valjda ce se jos sta posloziti do pocetka.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 jul 2020, 07:48

Ja se nadam da ce trener znati sklopiti ekipu i da ce to sve biti kako treba. Mislim da nam i ne treba jos jedan napadac. Ima tu sad Haracic ima Ibrisimovic ima Ani Galinog ne racunam ali i on je tu. Igrati do polusezone oa vidjeti kako to funkcionise. Nadam se da ce sve ici kako treba. Vrijeme je da i nas sunce ugrije

I po meni Mujo treba ostati kapiten ne sad to mijenjati jer se Ani vratio. Ipak nije bio tu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jul 2020, 12:08

nebeskasila je napisao/la:
24 jul 2020, 07:48
Ja se nadam da ce trener znati sklopiti ekipu i da ce to sve biti kako treba. Mislim da nam i ne treba jos jedan napadac. Ima tu sad Haracic ima Ibrisimovic ima Ani Galinog ne racunam ali i on je tu. Igrati do polusezone oa vidjeti kako to funkcionise. Nadam se da ce sve ici kako treba. Vrijeme je da i nas sunce ugrije

I po meni Mujo treba ostati kapiten ne sad to mijenjati jer se Ani vratio. Ipak nije bio tu.
Ma Ani treba biti kapiten, nema veze sto nije bio tu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 24 jul 2020, 12:36

nebeskasila je napisao/la:
24 jul 2020, 07:48

Ne lupaj kakav crni mujo.
Jedan je kapiten sa luka!
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 jul 2020, 12:39

Ako zelimo biti koliko toliko profesionalan klub onda Mujo mora biti kapiten ,da Ani nije odlazio pa se vracao onda ne bi bilo dvojbe, ovako je vec druga prica.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jul 2020, 12:47

Ko da Mujo nije odlazio pa se vracao, a uz to nema nikakve liderske sposobnosti niti treba biti kapiten. A i malo je bezveze tako pricati o Aniju koji je bio tu kad su svi dizali ruke, a momak izvaran vise nego bilo ko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 jul 2020, 12:54

Ne znam ni ko je izabrao Muju da bude kapiten ali sad mi je glupost mijenjati to.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 jul 2020, 13:14

harden je napisao/la:
24 jul 2020, 12:47
Ko da Mujo nije odlazio pa se vracao, a uz to nema nikakve liderske sposobnosti niti treba biti kapiten. A i malo je bezveze tako pricati o Aniju koji je bio tu kad su svi dizali ruke, a momak izvaran vise nego bilo ko.
Odlazio je i Ani u druge klubove pa se vracao, ne govorim to vec na pocetku ovih priprema, Mujo je tu od samog starta a Ani se prikljucio nakon mjesec dana, kad su vec Muju izabrali za kapitena. Ani kad bi ponovo otisao pa se vratio u drugom dijelu sezone, sta onda ? Ponovo mu treba dati traku i tako da se vrtimo u krug. Sad to sto Mujo "nema" liderske sposobnosti ,to je vec drugi par opanaka. Da je sad umjesto Muje kapiten Kladar pa hajde donekle bi i razumio, ali i Mujo je nase dijete. Da se razumijemo ja nemam protiv Anija nista to je ikona naseg kluba, ali sad mu ponovo dati kapitensku traku to bi bilo ruzno prema Muji. Ma da mislim da ni Ani nece pristati biti i da ce ostaviti traku Muji, cisto gospodski, mozda da bude zamjenski.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 24 jul 2020, 13:15

mujo je izabran kao jedini domaci igrac logicni traka ce biti vracena Aniju bezveze diskutujete a ko da je to toliko i bitno atmosfera je trenutno dobra to je najbitnije
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 24 jul 2020, 14:21

InatSilniBosanski je napisao/la:
24 jul 2020, 13:15
mujo je izabran kao jedini domaci igrac logicni traka ce biti vracena Aniju bezveze diskutujete a ko da je to toliko i bitno atmosfera je trenutno dobra to je najbitnije
Ako pričamo o liderstvu nije ni Ani stof za kapitena.. To nema veze sa trakom već sa lojalnosti.. Mujo je naše dijete kao i Ani, od početka priprema je tu i treba ostati kapiten.. Ani je pametan i korektan momak i kao takav vjerujem da neće insistirati na traku.. Bezveze bacate kost među njih dvojicu. A to da je kapiten sa Luka je nagluplje sto sam čuo ovdje unazad nekoliko godina.. Jedinstvo je bihaćki klub i Mujo sa Brekovice je isti kao i Ani sa Luka.. Inače ga preimenujte u NK Luke

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 24 jul 2020, 14:35

Vinavil je napisao/la:
24 jul 2020, 14:21
InatSilniBosanski je napisao/la:
24 jul 2020, 13:15
Ako pričamo o liderstvu nije ni Ani stof za kapitena.. To nema veze sa trakom već sa lojalnosti.. Mujo je naše dijete kao i Ani, od početka priprema je tu i treba ostati kapiten.. Ani je pametan i korektan momak i kao takav vjerujem da neće insistirati na traku.. Bezveze bacate kost među njih dvojicu. A to da je kapiten sa Luka je nagluplje sto sam čuo ovdje unazad nekoliko godina.. Jedinstvo je bihaćki klub i Mujo sa Brekovice je isti kao i Ani sa Luka.. Inače ga preimenujte u NK Luke
pa ja ne znam ko je spomenuo luke preglupo...
ja kazem da traka nema nikakve veze niti je kapiten uvijek lider u svlacionici, diskutuje se o nekim bezveznim temama, ako ce igraci igrati dobro neka Willi uzme traku meni svejedno
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 24 jul 2020, 14:39

Mujo nema kvalitet za prvih 11, a kamoli za kapitensku traku. A vi sto ga branite sigurno pogledate 1 ili 2 utakmice u godinu dana.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 jul 2020, 15:20

Jedinstvo37 je napisao/la:
24 jul 2020, 14:39
Mujo nema kvalitet za prvih 11, a kamoli za kapitensku traku. A vi sto ga branite sigurno pogledate 1 ili 2 utakmice u godinu dana.

Nisam ga ja izabrao za kapitena. Ko ga je izabrao neka ga tako i ostavi. Kapiten sa luka. Bitno je da je kapiten iz Bihaca a nebitno odakle je. Bio Brekovica Harmani Mali Lug.. a to sto je nekom Ani drazi igrac od Muje pa zato govori kapiten sa luka to nije ispravno. Gledamo svi realno

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 jul 2020, 15:40

Jedinstvo37 je napisao/la:
24 jul 2020, 14:39
Eto ja nisam pogledao Jedinstvo u zivotu, a smijem se kladiti da imam bar isto gostujucih utakmica gdje sam bodrio Jedinstvo kao ti domacih, ako treba hajmo se i predstaviti pa da vidimo ko se krije pod ova dva profila, pa da vidis kako pogledam 1 ili 2 utakmice u godini, legendoooo.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 24 jul 2020, 16:36

Ako se vodimo da domaci igrac nosi kapitensku traku Mujo moze biti opcija zbog Anijevog odlaska, ali realno gledajuci Mujo stvarno ne zasluzuje tako da .....Licnog sam misljenja kad sve saberem i oduzmem Ani bi trebao biti taj...Ali to je trenutno najmanje vazno nit se o tome treba voditi neka polemika..

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 24 jul 2020, 17:55

Nikog nisam pojedinačno prozvao od vas forumasa, svako ima pravo na misljenje. Ne gledam jel biscanin ili ne, ali govorim realnu sliku. Loris, vidim spominjes predstavljanja, iza ovog nicka stoji Mario. A za broj utakmica se sigurno ne bih slozio haha. Lp

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 jul 2020, 18:21

Bitno je da volimo Jedinstvo srcem. Ja sam isao i na gostujuce i domace navijao kad nas je na tribini znalo biti 10 kad smo u goste isli nas 15 pa sad zadnje 3 4 godine nissm.pogledso 3 4 utakmice sli to ne znaci da ne volim klub. Nemam kad otisao vani i jbg sve to utice. Bitno da volimo klub da zelimo da sve krene ksko treba

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 jul 2020, 15:34

Ja krenuo nekoliko dana ranije iz Mostara da pogledam utakmicu i pomjeri se na raniji termin, sad opet necu stici :roll:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 25 jul 2020, 15:39

harden je napisao/la:
25 jul 2020, 15:34
Ja krenuo nekoliko dana ranije iz Mostara da pogledam utakmicu i pomjeri se na raniji termin, sad opet necu stici :roll:
Moći ćeš ih taman ispratiti :mrgreen:

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 25 jul 2020, 15:58

Fajic na atletskoj stazi, dobio veliki aplauz od navijaca. Izgleda da je novi clan NKJ.
Volim samo Jedinstvo Bihać

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.