Zukanovic je napisao/la: ↑24 jul 2020, 15:24https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... -sponzora/
Preuzimanjem ovog sponzorstva, između ostalog, kompanija m:tel će omogućiti da Arena sport, kao regionalni lider u produkciji i emitovanju ekskluzivnih sportskih sadržaja, u paketu sportskih premijum sadržaja nacionalnih fudbalskih prvenstava prenosi utakmice Premijer lige BiH, utakmice Kupa BiH, te Prve lige RS i Prve lige FBiH.
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ovo je dobro ako fkt budu prenosili prve lige, mada nisam nesto optimistican
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nadam se da ce City TV i dalje prenositi U19 do U15 utakmice
Ako bude sve ovako ovo je savrseno. Neka daju 1 ili 2 tekme BHTu oni ove glavne i eto ga sve tekme pokrivene TV prenosom
RTRS i ATV imaju dogovore sa Arenom što se tiče prijenosa SLS, NBA, ABA, Ligue1, SerieA...
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 24 jul 2020, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da, to je to. Mislim da ce lako pronaci i nekoga u federaciji za saradnju a buduci da vecina potencijalnih tv kuca ima u ponudi svih operatera u bh, ne vjerujem da ce neko od korisnika biti zakinut... bht, ftv, face... u rs ih svi imaju u ponudi kanala.
RTRS i ATV su proslu sezonu prava Aba lige kupili, radi Igokee. I morali proizvoditi signal medjutim nisu zadovoljili standarde pa im to radio Flash iz Sarajeva. RTRSu je falilo samo nekoliko komponenti pa da rade HD prijenose. Kamere, mikser, ton i auto imaju.
-
worchester
- Kontakt:
Realno za lige rs i federacije za pocetak i nije potreban hd kvalitet slike.
Kako se so ove sezone prenosi nisu ni spominjali ovo je fa nta zi ja
Kako se so ove sezone prenosi nisu ni spominjali ovo je fa nta zi ja
- MocMahale444
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Konačno pozitivne vijesti... Šugavi BH Telecom je godinama uništavao Premijer ligu BiH i općenito fudbal u našoj zemlji sa onakvim aparthejdskim sistemom gdje su samo pojedini dijelovi ove države mogli pratiti domaći fudbal. Konačno se liga vraća u pravi kolosijek... Konačno derbi na TV-u i sve utakmice koje mi se gledaju u udobnosti svoga doma. Bravo m:tel. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
GradKamena2
- Kontakt:
Hoce li bit emisija ili pregled kola BH lige ko sto ima u Srba ,na AS ?
Trebalo bi. Mada ako i oni ostave jednu tekmu na BHT1, radit će ovi svoju čuvenu emisijuGradKamena2 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:51Hoce li bit emisija ili pregled kola BH lige ko sto ima u Srba ,na AS ?
I ja mislim da ce biti na AS, ali ja i dalje ostajem vjeran BHT-ovoj emisiji. Od malena za sva vremenatm01hzne je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:05Trebalo bi. Mada ako i oni ostave jednu tekmu na BHT1, radit će ovi svoju čuvenu emisijuGradKamena2 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:51Hoce li bit emisija ili pregled kola BH lige ko sto ima u Srba ,na AS ?![]()
Babić/Dujković, Dogan i neki stručnjak za suđenje

mozda al samo mozda aco opere kosu hahahahah 
al ja mislim da mtel nece dopustiti da ide ona bruka od emisije na BHT 1 jer ono je ocaj od spice izgleda studija sa onim televizorima do priloga koji traju kraće nego kad tek neko gubi nevinost
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Polako , kad krene na Areni zaboraviti ćeš ti BHT iste sekunde ...FoSte95 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:31I ja mislim da ce biti na AS, ali ja i dalje ostajem vjeran BHT-ovoj emisiji. Od malena za sva vremenatm01hzne je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:05Trebalo bi. Mada ako i oni ostave jednu tekmu na BHT1, radit će ovi svoju čuvenu emisijuGradKamena2 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:51Hoce li bit emisija ili pregled kola BH lige ko sto ima u Srba ,na AS ?![]()
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ljudi zaboravljaju da ovo vise nije bh telekom i njihovi prenosi na vrat na nos nema vise moje tv ,bht1, i njihove slike iz pecinskog doba usli smo u novo poglavlje gdje sve staro ide u zaborav nek arena napravi virtualni studio uvede strucnog komentatora koji se nece libiti da govori sta ne valja ala Joško Jeličić svi bi zaboravili masnog acu i bht ocaj
Ma ja vjerujem da će se neko staro lice pojaviti na Areni. Bolje i Aco nego Velid 
vala prenose lige su radile kao dzenaze jedna te ista stvar koliko su lijeni bili nisu mogli igrace upamtiti koji igraju na terenu uz onog dzankovica zgadio se covjeku fudbal poslije njega se prebaci na golf da se dodje malo sebi