Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
9 razlike..75-66gavra je napisao/la:Borac pobjedio Zrinjskog,zaboravio sam rezultat 5-6 razlike,utakmica losa Borac=Puljko, Zrinjski katastrofalan.
Na stranu to sto je na svako Borcevo smanjivanje rezultata na minus 5 rezultiralo slanjem na klupu najboljih iz redova domacih (i to nekoliko puta u toku tekme), pa onda ponovo vracanje na minus 12-13... ali Borac u jednom trenutku smanjuje na minus 6, i kradu loptu, imaju sut za 3, delirijum u dvorani... a klupa Borca mirno sjedi, niko se ne mice, trener prekrstio noge, onaj drugi imam osjecaj igra sudoku... ma tekma cista desetka.
nažalost moraju tako igrati kada zavise od dodikovih donacijanerminh74 je napisao/la:cujem da ocigledno i otvoreno prodate utakmice nije odavno bilo, evo komentara dva strastvena navijaca borca
Na stranu to sto je na svako Borcevo smanjivanje rezultata na minus 5 rezultiralo slanjem na klupu najboljih iz redova domacih (i to nekoliko puta u toku tekme), pa onda ponovo vracanje na minus 12-13... ali Borac u jednom trenutku smanjuje na minus 6, i kradu loptu, imaju sut za 3, delirijum u dvorani... a klupa Borca mirno sjedi, niko se ne mice, trener prekrstio noge, onaj drugi imam osjecaj igra sudoku... ma tekma cista desetka.
$,&,$ " "?vladedivac je napisao/la:Ti "strastveni navijaci Borca" su toliko "strastveni" da im treba tamo neki nenavijac Borca da njihova razmisljanja prenese na ovaj forum. Nema sta, kreativnost na nivou. Dobar je taj sistem 'copy-paste', naskrabas nesto po svom ukusu, pa k'o fol preneses dalje u formi razgovora anonimnih "navijaca" sa anonimne lokacije.
vladedivac je napisao/la:Nadam se da ce nam pravni zastupnik "strastvenih" navijaca Borca jos reci i sta se desilo u 5. kolu u Banjaluci. Jesu li Bosnini lideri napunili dzepove da izgube? Vjerovatno je tako, jer, eto, Borac je trebao dobiti Igokeu samo da je igrao sa prvom petorkom. A znamo da je Bosna puno jaca od Igokee, bez obzira na onih -16 od neki dan. A mozda je i tu bilo love ispod ruke.
Borac je za banjalucku regiju institucija i s njegovim imenom se ne treba zavitlavati. A pogotovo mu ne trebaju kojekakvi dusebriznici koji ce prenositi ko je i kad k'o fol namjestao i smjestao utakmice. Gledajte u svoje dvoriste, i tamo ima svasta nesto za prevrnuti i pretresti.
@Hanibale barem bi trebao da znas da covijek ne spominje KK slobodu za koju je Mirza Teletovic igraohannibal825 je napisao/la:vladedivac je napisao/la:Nadam se da ce nam pravni zastupnik "strastvenih" navijaca Borca jos reci i sta se desilo u 5. kolu u Banjaluci. Jesu li Bosnini lideri napunili dzepove da izgube? Vjerovatno je tako, jer, eto, Borac je trebao dobiti Igokeu samo da je igrao sa prvom petorkom. A znamo da je Bosna puno jaca od Igokee, bez obzira na onih -16 od neki dan. A mozda je i tu bilo love ispod ruke.
Borac je za banjalucku regiju institucija i s njegovim imenom se ne treba zavitlavati. A pogotovo mu ne trebaju kojekakvi dusebriznici koji ce prenositi ko je i kad k'o fol namjestao i smjestao utakmice. Gledajte u svoje dvoriste, i tamo ima svasta nesto za prevrnuti i pretresti.
Ma o čemu ti pričaš, kakva prva petorka Borca. Da su igrali sa 6 igraca ne bi ih dobili. Borac jednostavno ne odgovara Bosni... Sjeti se da je prošle sezone Borac stao na putu Igokei za prvo mjesto, toliko o "ne angažovanju" Borca protiv Igokee. I po čemu je Bosna puno bolja od Igokee!?
I promjeni nick u recimo Mirza Teletovic i slično
Zao mi je, Nermine, ali i ti da znas mene, ne bi ni ti moje rijeci dovodio u pitanje. Pogotovo imajuci u vidu koliko ja zivim blizu Banjaluci, a koliko ti. Ali, drago mi je sto na ovom forumu ipak ima ljudi koji zele da razgovaraju o kosarci, a ne o kojecemu sto s kosarkom nema nikakve veze.nerminh74 je napisao/la:zao mi je valdedivac, ali to jesu rjeci navijaca Borca, a da znas mene nebi dovodio moje rjeci u pitanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.