KK Borac Nektar

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

gavra
Kontakt:

Re: KK Borac Nektar

Post Postao/la gavra » 12 feb 2009, 16:38

Ma ljudi u Borcu je totalno rasulo pa jedino su njega i mogli dovesti za trenera, plate kasne,a cuo sa da se ovi hrvati (Garma,Puljko) raspituju lagano po Bl gdje ima dobar advokat :D :D :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 feb 2009, 17:07

Posljednja utakmica 19. kola:

KK Leotar - KK Borac 77-60
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 feb 2009, 23:39

Borac pobjedio Zrinjskog,zaboravio sam rezultat 5-6 razlike,utakmica losa Borac=Puljko, Zrinjski katastrofalan.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 feb 2009, 01:01

gavra je napisao/la:Borac pobjedio Zrinjskog,zaboravio sam rezultat 5-6 razlike,utakmica losa Borac=Puljko, Zrinjski katastrofalan.
9 razlike..75-66
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 19 mar 2009, 16:00

Moze li neko ko je bio na utakmici da napise par rijeci o porazu od Slavije? Jesu li im dali bodove za opstanak, ili su se stvarno borili, jer vidim da je zavrsilo sa samo pola kosa razlike.

Kakva je situacija za ispadanje? Vidim da 6 timova imaju po 8 ili 9 pobjeda kolo prije kraja.
Ima li Mrkonjic Grad jos sansu da ide u ligu 8. Ko najvjerovatnije ispada uz Novi Grad? Sigurno postoji mnostvo kombinacija...

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 21 mar 2009, 13:27

Pa ovako protiv Slavije nisu pustili ali Borac nema kvalitet . Ostali su bez Puljka, Garme, Dzakovic je pustio mladje da igraju i tu se da primjetiti neki kvalitet, ali nista ozbiljno. u LIgi osam Borac ce biti kanta za napucavanje..
Sto se tice opstanka Hercegovac i Vitez su sigurni bez obzira na rezultat.
Najvjerovatnije ispadaju Grude i Posusje... Uz uslova da Slavioja pobjedi Slobodu, a Heo Borac i Mladost leotar
Mladost ispada ako izgubi od Leotara, te Slavija izgubi od SDlobode a Posusje dobije Siroki....
U svakom slucaju u najgoroj situaciji je POsusje a zatim Slavija ili Grude
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 26 apr 2009, 21:08

cujem da ocigledno i otvoreno prodate utakmice nije odavno bilo, evo komentara dva strastvena navijaca borca
Na stranu to sto je na svako Borcevo smanjivanje rezultata na minus 5 rezultiralo slanjem na klupu najboljih iz redova domacih (i to nekoliko puta u toku tekme), pa onda ponovo vracanje na minus 12-13... ali Borac u jednom trenutku smanjuje na minus 6, i kradu loptu, imaju sut za 3, delirijum u dvorani... a klupa Borca mirno sjedi, niko se ne mice, trener prekrstio noge, onaj drugi imam osjecaj igra sudoku... ma tekma cista desetka.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 apr 2009, 21:13

nerminh74 je napisao/la:cujem da ocigledno i otvoreno prodate utakmice nije odavno bilo, evo komentara dva strastvena navijaca borca
Na stranu to sto je na svako Borcevo smanjivanje rezultata na minus 5 rezultiralo slanjem na klupu najboljih iz redova domacih (i to nekoliko puta u toku tekme), pa onda ponovo vracanje na minus 12-13... ali Borac u jednom trenutku smanjuje na minus 6, i kradu loptu, imaju sut za 3, delirijum u dvorani... a klupa Borca mirno sjedi, niko se ne mice, trener prekrstio noge, onaj drugi imam osjecaj igra sudoku... ma tekma cista desetka.
nažalost moraju tako igrati kada zavise od dodikovih donacija
You are someone else I am still right here

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 27 apr 2009, 09:58

Ti "strastveni navijaci Borca" su toliko "strastveni" da im treba tamo neki nenavijac Borca da njihova razmisljanja prenese na ovaj forum. Nema sta, kreativnost na nivou. Dobar je taj sistem 'copy-paste', naskrabas nesto po svom ukusu, pa k'o fol preneses dalje u formi razgovora anonimnih "navijaca" sa anonimne lokacije.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 27 apr 2009, 11:06

vladedivac je napisao/la:Ti "strastveni navijaci Borca" su toliko "strastveni" da im treba tamo neki nenavijac Borca da njihova razmisljanja prenese na ovaj forum. Nema sta, kreativnost na nivou. Dobar je taj sistem 'copy-paste', naskrabas nesto po svom ukusu, pa k'o fol preneses dalje u formi razgovora anonimnih "navijaca" sa anonimne lokacije.
$,&,$ " "?
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 27 apr 2009, 11:36

Pa iz Prijepolja, naravno.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 27 apr 2009, 11:58

Nadam se da ce nam pravni zastupnik "strastvenih" navijaca Borca jos reci i sta se desilo u 5. kolu u Banjaluci. Jesu li Bosnini lideri napunili dzepove da izgube? Vjerovatno je tako, jer, eto, Borac je trebao dobiti Igokeu samo da je igrao sa prvom petorkom. A znamo da je Bosna puno jaca od Igokee, bez obzira na onih -16 od neki dan. A mozda je i tu bilo love ispod ruke.

Borac je za banjalucku regiju institucija i s njegovim imenom se ne treba zavitlavati. A pogotovo mu ne trebaju kojekakvi dusebriznici koji ce prenositi ko je i kad k'o fol namjestao i smjestao utakmice. Gledajte u svoje dvoriste, i tamo ima svasta nesto za prevrnuti i pretresti.

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 27 apr 2009, 12:21

vladedivac je napisao/la:Nadam se da ce nam pravni zastupnik "strastvenih" navijaca Borca jos reci i sta se desilo u 5. kolu u Banjaluci. Jesu li Bosnini lideri napunili dzepove da izgube? Vjerovatno je tako, jer, eto, Borac je trebao dobiti Igokeu samo da je igrao sa prvom petorkom. A znamo da je Bosna puno jaca od Igokee, bez obzira na onih -16 od neki dan. A mozda je i tu bilo love ispod ruke.

Borac je za banjalucku regiju institucija i s njegovim imenom se ne treba zavitlavati. A pogotovo mu ne trebaju kojekakvi dusebriznici koji ce prenositi ko je i kad k'o fol namjestao i smjestao utakmice. Gledajte u svoje dvoriste, i tamo ima svasta nesto za prevrnuti i pretresti.

Ma o čemu ti pričaš, kakva prva petorka Borca. Da su igrali sa 6 igraca ne bi ih dobili. Borac jednostavno ne odgovara Bosni... Sjeti se da je prošle sezone Borac stao na putu Igokei za prvo mjesto, toliko o "ne angažovanju" Borca protiv Igokee. I po čemu je Bosna puno bolja od Igokee!?
I promjeni nick u recimo Mirza Teletovic i slično

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 27 apr 2009, 12:28

Malo si pozurio sa komentarom, a u stvari smo isto rekli. Procitaj malo bolje.

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 27 apr 2009, 12:40

Ne znam šta je tu isto, za oko mi je zapao prvi pasus tvog posta gdje spominješ da bi Borac dobio da je igrao sa prvom petorkom, a bolje nema i bolje ne može (na žalost, jer se slažem da jeste institucija) pa onda da je Bosna puno jača...ali možda je bilo ispod ruke... A da si čuo Bukvu, predsjednika Bosne poslije utakmice u Aleksandrovcu ne bi mislio tako.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 27 apr 2009, 14:25

Procitao si moj post, ali nisi obratio paznju da sam ja samo parafrazirao dio iz jednog od prethodnih postova koji kaze "Na stranu to sto je na svako Borcevo smanjivanje rezultata na minus 5 rezultiralo slanjem na klupu najboljih iz redova domacih (i to nekoliko puta u toku tekme), pa onda ponovo vracanje na minus 12-13...". Pogledaj, pa ces vidjeti. A i konstatacija da je Bosna puno bolja je u istom tom tonu.
A Bukvu nisam cuo, pa ne znam sta je rekao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2009, 18:36

hannibal825 je napisao/la:
vladedivac je napisao/la:Nadam se da ce nam pravni zastupnik "strastvenih" navijaca Borca jos reci i sta se desilo u 5. kolu u Banjaluci. Jesu li Bosnini lideri napunili dzepove da izgube? Vjerovatno je tako, jer, eto, Borac je trebao dobiti Igokeu samo da je igrao sa prvom petorkom. A znamo da je Bosna puno jaca od Igokee, bez obzira na onih -16 od neki dan. A mozda je i tu bilo love ispod ruke.

Ma o čemu ti pričaš, kakva prva petorka Borca. Da su igrali sa 6 igraca ne bi ih dobili. Borac jednostavno ne odgovara Bosni... Sjeti se da je prošle sezone Borac stao na putu Igokei za prvo mjesto, toliko o "ne angažovanju" Borca protiv Igokee. I po čemu je Bosna puno bolja od Igokee!?
I promjeni nick u recimo Mirza Teletovic i slično
@Hanibale barem bi trebao da znas da covijek ne spominje KK slobodu za koju je Mirza Teletovic igrao :roll:
Komentar isuvise plitak kao i ona politika svi su protiv nas.Ako se nadze ljudi koji kritikuju zdravo u vezi relacije klubova odmah se mora naci bisera koji ce to okrenuti na nacionalno oprijedeljenje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 27 apr 2009, 21:29

zao mi je valdedivac, ali to jesu rjeci navijaca Borca, a da znas mene nebi dovodio moje rjeci u pitanje ;)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 28 apr 2009, 12:17

nerminh74 je napisao/la:zao mi je valdedivac, ali to jesu rjeci navijaca Borca, a da znas mene nebi dovodio moje rjeci u pitanje ;)
Zao mi je, Nermine, ali i ti da znas mene, ne bi ni ti moje rijeci dovodio u pitanje. Pogotovo imajuci u vidu koliko ja zivim blizu Banjaluci, a koliko ti. Ali, drago mi je sto na ovom forumu ipak ima ljudi koji zele da razgovaraju o kosarci, a ne o kojecemu sto s kosarkom nema nikakve veze.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 28 apr 2009, 12:28

Prica da je BOrac pustio Igokeu nemaju nikakvog osnova. Ko je bio na utakmici vidio je da Borac ne moze parirati Igokei pod kosem i da su to aleksandrovcani koristili. Cak pet suteva za tri poena banjalucana je bukvalno ispalo iz kosa. UZ sve probleme koje su imali ovi momci su pokazali veliko srce . Uprava im duguje tri plate, igraci koji su dosli nisu isplaceni i nece biti i kriza u klubu je ogromna. U takvim uslovima pobediti Borac, Slobodu i Zrinjski je stvarno odlican rezultat. Cestitke igracima i treneru dok onog Simovica treba protjerati iz kluba dok nije napravio miliosnki dug
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.