heh i mene hebe Mian....skinuo Partizana da daje gol,Bayerna pogodio i rukomet Island i onda bi cekao Boston za jedno 40 kmOTNYS_YNWA je napisao/la:Kažem ja vama nemojte Milan igrati, al džaba pisati.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
heh i mene hebe Mian....skinuo Partizana da daje gol,Bayerna pogodio i rukomet Island i onda bi cekao Boston za jedno 40 kmOTNYS_YNWA je napisao/la:Kažem ja vama nemojte Milan igrati, al džaba pisati.
ccc.doci je napisao/la:heh i mene hebe Mian....skinuo Partizana da daje gol,Bayerna pogodio i rukomet Island i onda bi cekao Boston za jedno 40 kmOTNYS_YNWA je napisao/la:Kažem ja vama nemojte Milan igrati, al džaba pisati.
Jos sam se bio zakleo da ih necu igrati od kada su me oborili na 130 KM al ja ih degen opet stavi...OTNYS_YNWA je napisao/la:ccc.doci je napisao/la:heh i mene hebe Mian....skinuo Partizana da daje gol,Bayerna pogodio i rukomet Island i onda bi cekao Boston za jedno 40 kmOTNYS_YNWA je napisao/la:Kažem ja vama nemojte Milan igrati, al džaba pisati.Pogibija je njih igrati kada im ne treba, još kada ne igra Ibro ...
![]()
- Mene zeza Real na jednom listiću koji odlično gura za sada. Igrao manje od 3.
Zillina povede. Kec je 2.62 - ima nešto u ovoj kvoti ( baš kao i u onoj 2.81 )
eto gaharis1812hz je napisao/la:Jos samo da Shaktar da pobjedi i ja cu prodji na listicu
O'lično. Hajmo Marseille, i još jedan Arsenal !!!OTNYS_YNWA je napisao/la:Marseille - Chelsea X/1
Shaktar - Braga X/1
Arsenal - 5+
Zilina - Spartak M. pikX
Kvota je oko 70-80 maraka.
Toooo! Ulozio sam 10 eura i ceka mi dobitak od 50 euraADIS_22 je napisao/la:eto gaharis1812hz je napisao/la:Jos samo da Shaktar da pobjedi i ja cu prodji na listicu![]()
ejjj pa sto makar ne stavi 4+ ,jbt 5+OTNYS_YNWA je napisao/la:O'lično. Hajmo Marseille, i još jedan Arsenal !!!OTNYS_YNWA je napisao/la:Marseille - Chelsea X/1
Shaktar - Braga X/1
Arsenal - 5+
Zilina - Spartak M. pikX
Kvota je oko 70-80 maraka.
nisam reko 3+,nego 4+ lolOTNYS_YNWA je napisao/la:Mala kvota na 3+. Ne igram ja to.
HAJMO NASRI !!! Spasi me.
Spasi me Partizan možda :$
kako nea zg2 1,90 danas kvota bilaOTNYS_YNWA je napisao/la:Nema u premier kladionici 4+
Joj, još 5-6 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.