Da, bila je sa njim na ferrati na Velezu par puta, i na planini.Pogba je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:20Upoznao sam ga, ima malu curicu od 2 godine.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 17:53On je bio sa kajakom, koga je vozio stotine puta. Jel imao prsluk ili nije to nisam siguran.
Redovno je veslao od Jablanice niz Neretvu do ovih slapova.
Tacno sam se sjebo kad sam cuo da je on, jer je legenda, vrhunski sportista i promoter nase drzave.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Naravno da je rafting opasan, kao sto je opasna voznja od 130 km/h i vise, opasno je cak jahati konja. Ali, covjek treba da savlada barem neke strahove i ne dopusti da mu isti kontrolisu zivot.
Nesrece se desavaju u obicnom bazenu, tako da.
Bez da glumin neku silu, mogu komotno reci da na suncan dan smijem skociti barem sa 13-ak metara visine, sto je ako nista oko pola visine Starog mosta. Plus smijem spustiti Dajca niz rivinu.
Svak ima neki svoj mali Everest, na koji mora biti ponosan.
Nesrece se desavaju u obicnom bazenu, tako da.
Bez da glumin neku silu, mogu komotno reci da na suncan dan smijem skociti barem sa 13-ak metara visine, sto je ako nista oko pola visine Starog mosta. Plus smijem spustiti Dajca niz rivinu.
Svak ima neki svoj mali Everest, na koji mora biti ponosan.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bog te ****, kiša vodoravno pada. Ovo je sve zbog ped.erl.uka
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Meni da je tako štošta da probam od ekstremnih sportova al nemam baš prilike
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Fantasista
- Kontakt:
Joj vremena, samo da se samoubiješ.
Ne znam šta ću ako mi vjetar i kiša obore drvo na auto j.ebote
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hoćete vi krmetinu jesti, eto vam sad
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Helćo ne smijemo više krmetinu jest allax nas kažnjava
25 jula 2016e sam vozio biciklo 110 km i kad sam se vracao kuci uhvatio me najgori pljusak i grmljavina u zivotu, a taj dan je bilo preko 35 stepeni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.