FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 21:14

ako je Zvone Kožulj

valjalo bi :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jul 2020, 21:16

Inijesta je napisao/la:
24 jul 2020, 21:13
extazy je napisao/la:
24 jul 2020, 21:02
Pantelija je napisao/la:
24 jul 2020, 20:52
I da ne pisete bajke nije dosao zbog ovog i onog lige i sl.
Nije dosaao jer nismo mogli da platimo koliko je trazio.
Mogli smo, al nismo htjeli, ovako ispade da smo kokuzi. Previse je trazio, precijenio se i to je to. Sigurno imamo jos nekog u planu za spica.
Nismo mi majstore mogli ni pola platit od onog sto nam je Beciraj trazio, i to je ok, Klub ima viziju i politiku koliko treba izdvajat novca za igrace i to je to, mi sa finansijama i uslovima jesmo u BIH u vrhu al nista vise od tog, zato se i pisalo da ne bubate sa imenima i “zavrsenim” transferima da ne bi poslije bilo pljuvanje po Klubu i Hadziji...vratimo se u realnost i uzivajmo u ovoj situaciji u kakvoj je sad Klub

Napadac s kojim se prica i kojeg ganjamo je Irfan Hadzic, a Anel Hadzic je najblizi potpisu ( sto ne znaci da ce i potpisat)
To jeste istina za Irfana, ali bit ce tesko izvesti jer ima ugovor do 2022..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 21:18

ja stvarno ne znam što će nam špic kojem je vrhunac 10 golova u ovoj ligi

i to neka borba za njegov potpis
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2020, 21:21

Ima dobrog izbora za veznog,Hadzic ,Tomic,Kozulj.Neznam iskreno kojeg bi prije,mozda ovog zadnjeg zbog dalje karijere i eventualne prodaje.

Spica iskreno bi volio nesto drugacijih karakteristika,Irfan Hadzic ako je u igri to je po karakteristikama isto ko Ahmet i Hare. Necemo valjda samo bunarit,treba neki i za plan B.Daj nesto explozivno,brzo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 21:24

miky_hz je napisao/la:
24 jul 2020, 21:21
Ima dobrog izbora za veznog,Hadzic ,Tomic,Kozulj.Neznam iskreno kojeg bi prije,mozda ovog zadnjeg zbog dalje karijere i eventualne prodaje.

Spica iskreno bi volio nesto drugacijih karakteristika,Irfan Hadzic ako je u igri to je po karakteristikama isto ko Ahmet i Hare. Necemo valjda samo bunarit,treba neki i za plan B.Daj nesto explozivno,brzo.
nama treba golgeter, finišer, neko ko lako zabija, tipa Vukušić, Gavranović, ko otpadak od lopte(polušansu,odbicu,stativu) pretvori u gol...posebno u Evropi je to neprocjenjivo...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jul 2020, 21:25

miky_hz je napisao/la:

Steta sto je Nigel propao, on je bas taj napadac o kojem ti i govoris,brz i eksplozivan

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 jul 2020, 21:26

Kovacevic

? ----Serbecic----Milicevic----Pidro
Rahmanovic-----Đokanović
Salčin
Tatar Jukić
?

Desni bek pod moranje

Tatar i Jukic ispred Fanima, dok se ne dokaze suprotno

Susic jos nije kako treba spojio 30 minuta, glupo mi ga zbog imena stavljati u najboljih 11, kad to u ovom slucaju jos uvijek nije.

Napadac, najvise mi je zelja da ga dovedemo zbog Ahmetovih godina, i mislim da mu je ovo pojednja sezona.

Rahmanovica sam stavio tu, al bi ga koristio vise kao CM spona izmedju odbrane i napada

Malog Salcina mi je zao tusiti na LB, onakav raskoš talenta treba slobodu u igri i cijenjeniju poziciju.

Pidro se vraca u formu, sto je jako dobro

Stoperi jaki ali spori, bilo koji brzi napadac stvarat ce im probleme, al isto tako jako inteligentan stoper Serbecic
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jul 2020, 21:28

https://www.transfermarkt.com/dzenan-mu ... ler/452212

Ponudjen ovaj mali, odma odbili jer je izabrao pogresnog "menadzera" da ga zastupa. Nije iskljuceno da zavrsi mali u Hrvatskoj.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jul 2020, 21:28

Nisam neki ekspert, ali Serbecic uopste nije spor

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 jul 2020, 21:35

Ma sto se tice napadaca ja bih volio da dodje ili neka bas klasa (Beqiraj, Benko) ili neki potencijal mlađi da se kasnije može unovčiti. Ovaj Bagarić i slicni napadaci nama ne mogu unaprijediti igru. Ahmetovića će biti teško zamijeniti

Sto se tice stopera, ne znam ako planiraju otkupit Serbecica onda ne treba niko, Hamza 3. stoper
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 24 jul 2020, 21:35

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 jul 2020, 21:28
Nisam neki ekspert, ali Serbecic uopste nije spor
Koliko vidim Vinkovu filozofiju igre,teško da će igrati sa dva centralna istih karakteristika.Teško da će Šerbečić i Miličević igrati u paru.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 24 jul 2020, 21:37

https://www.transfermarkt.com/zan-celar ... ler/340427
Uhh kako bi bilo dobro ovog malog posudit
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 jul 2020, 21:37

Ja nisam jos halalio Beqiraja :kafa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jul 2020, 21:39

Ja bi Salcina turo na beka dok je mma borac u timu, plus zidan nezna nista drugo igrat osim 10tke.

Posto najvjerovatnije nece bit vise zvucni pojacanja u pl bh mozel ko puc analizu ko se gdje pojaco ko je slabi jaci isti bar prvih 7 ekipa..

DALI SE ZNA KOLIKO CE SVAKI KLUB DOBIT NA IME GENERALNIG SPONZORA... dali svaki klub dobiva isto para dali se nagrafuje osvajac lige sa extra lovom i tako to

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 jul 2020, 21:39

Hadžić jest dobar napadač, i finisher, ali mi izgleda onako kao šminka, imam osjećaj da dosta stvari i lopti čeka na tanjiru.. teško da bi njega vidjeli prljavog dresa. (Moje mišljenje, tako mi izgleda)
Ahmo je borac, za Ahmu nema izgubljene lopte i izgubljene šanse

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 jul 2020, 21:42

Zundo je napisao/la:
24 jul 2020, 21:37
Eh tako nesto bi bilo top, uz neku otkupnu klauzu. Kako je Partizan pogodio sa Sadikom
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 jul 2020, 21:45

Sve mi se ovo sviđa, pocev od prelaznog roka, statusa nosioca, tv prenosa na areni (publike sve su prilike nece biti na stadionima) 😁😁

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 24 jul 2020, 21:48

miky_hz je napisao/la:

Tipa Aguero 😉

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 24 jul 2020, 21:48

Zundo je napisao/la:
24 jul 2020, 21:37
Pratio sam ga dok je u Rominoj Primaveri još bio, mislim da je par puta bio na klupi za prvi tim Rome, svakako veliki talenat puno obećava.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2020, 21:49

FoSte95 je napisao/la:
24 jul 2020, 21:45
Sve mi se ovo sviđa, pocev od prelaznog roka, statusa nosioca, tv prenosa na areni (publike sve su prilike nece biti na stadionima) 😁😁
Ma nećemo mi Sarajevo gledati još mjesecima nažalost..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], PapakIzSa, riki46, rimljanin90, rishovski, samoFKS i 31 gost.