valjalo bi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To jeste istina za Irfana, ali bit ce tesko izvesti jer ima ugovor do 2022..Inijesta je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:13Nismo mi majstore mogli ni pola platit od onog sto nam je Beciraj trazio, i to je ok, Klub ima viziju i politiku koliko treba izdvajat novca za igrace i to je to, mi sa finansijama i uslovima jesmo u BIH u vrhu al nista vise od tog, zato se i pisalo da ne bubate sa imenima i “zavrsenim” transferima da ne bi poslije bilo pljuvanje po Klubu i Hadziji...vratimo se u realnost i uzivajmo u ovoj situaciji u kakvoj je sad Klub
Napadac s kojim se prica i kojeg ganjamo je Irfan Hadzic, a Anel Hadzic je najblizi potpisu ( sto ne znaci da ce i potpisat)
nama treba golgeter, finišer, neko ko lako zabija, tipa Vukušić, Gavranović, ko otpadak od lopte(polušansu,odbicu,stativu) pretvori u gol...posebno u Evropi je to neprocjenjivo...miky_hz je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:21Ima dobrog izbora za veznog,Hadzic ,Tomic,Kozulj.Neznam iskreno kojeg bi prije,mozda ovog zadnjeg zbog dalje karijere i eventualne prodaje.
Spica iskreno bi volio nesto drugacijih karakteristika,Irfan Hadzic ako je u igri to je po karakteristikama isto ko Ahmet i Hare. Necemo valjda samo bunarit,treba neki i za plan B.Daj nesto explozivno,brzo.
Steta sto je Nigel propao, on je bas taj napadac o kojem ti i govoris,brz i eksplozivanmiky_hz je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:21Ima dobrog izbora za veznog,Hadzic ,Tomic,Kozulj.Neznam iskreno kojeg bi prije,mozda ovog zadnjeg zbog dalje karijere i eventualne prodaje.
Spica iskreno bi volio nesto drugacijih karakteristika,Irfan Hadzic ako je u igri to je po karakteristikama isto ko Ahmet i Hare. Necemo valjda samo bunarit,treba neki i za plan B.Daj nesto explozivno,brzo.
Koliko vidim Vinkovu filozofiju igre,teško da će igrati sa dva centralna istih karakteristika.Teško da će Šerbečić i Miličević igrati u paru.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:28Nisam neki ekspert, ali Serbecic uopste nije spor
Eh tako nesto bi bilo top, uz neku otkupnu klauzu. Kako je Partizan pogodio sa SadikomZundo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:37https://www.transfermarkt.com/zan-celar ... ler/340427
Uhh kako bi bilo dobro ovog malog posudit
Tipa Agueromiky_hz je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:21Ima dobrog izbora za veznog,Hadzic ,Tomic,Kozulj.Neznam iskreno kojeg bi prije,mozda ovog zadnjeg zbog dalje karijere i eventualne prodaje.
Pratio sam ga dok je u Rominoj Primaveri još bio, mislim da je par puta bio na klupi za prvi tim Rome, svakako veliki talenat puno obećava.Zundo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:37https://www.transfermarkt.com/zan-celar ... ler/340427
Uhh kako bi bilo dobro ovog malog posudit
Ma nećemo mi Sarajevo gledati još mjesecima nažalost..
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], PapakIzSa, riki46, rimljanin90, rishovski, samoFKS i 31 gost.