FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hztesanj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hztesanj » 24 jul 2020, 22:20

Anel Hadzic je možda i sasvim dovoljan za sljedeću sezonu barem do zime, a ako već mislimo dovest napadača nek to bude bomba s ne kao sto neko reče u rangu ahmetovica ili handze s čim ništa ne bi dobili osim punjenja rostera, Ne slažem se da je Irfan Hadzic u rangu već pomenute dvojice, mislim da je ipak malo veci golgeter(zna zabit i otpatke)
12. igrač kluba iz Titove 38b

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 22:21

Amca007 je napisao/la:
24 jul 2020, 22:01
Preuzimanjem ovog sponzorstva, između ostalog, kompanija M:tel će omogućiti da Arena sport, kao regionalni lider u produkciji i emitovanju ekskluzivnih sportskih sadržaja, u paketu sportskih premijum sadržaja nacionalnih nogometnih prvenstava prenosi utakmice Premijer lige BiH, utakmice Kupa BiH, te Prve lige RS i Prve lige FBiH.

STA SAD ZNACI OVO "U PAKETU SPORTSKIH PREMIUM SADRZAJA" JESMO LI OVO OPET ZAVALJENI ZA PRENOS?
dosad nisu imali paypermatch sistem, valjda neće sad ga izmislit, vjerovatno misle bez kupovanja paketa od svoje kablovske, kod nas je kod većine kablovskih ubačen...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 jul 2020, 22:21

Sabinho je napisao/la:
24 jul 2020, 22:07
Necemo Galica izraditi. :njanjanja: :opaopa:
Nije los Galic, bio bi mali upgrade u odnosu na sadasnje desne bekove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 22:23

ElCartel11 je napisao/la:
24 jul 2020, 22:02
Kakve mi uvijek izmjene u ugovoru pravimo pred potpis ili je to laž? Cini mi se da je i zimus neki igrač upravo zbog tog odustao od dolaska u klub.
vežemo lovu/bonuse za prestacije na terenu

Šovšić nije šarno zbog toga
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 jul 2020, 22:25

Denchi je napisao/la:
24 jul 2020, 22:23
24 jul 2020, 22:02
Kakve mi uvijek izmjene u ugovoru pravimo pred potpis ili je to laž? Cini mi se da je i zimus neki igrač upravo zbog tog odustao od dolaska u klub.
vežemo lovu/bonuse za prestacije na terenu

Šovšić nije šarno zbog toga
Hvala Bogu pa nije
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 22:26

Hztesanj je napisao/la:
24 jul 2020, 22:20
Anel Hadzic je možda i sasvim dovoljan za sljedeću sezonu barem do zime, a ako već mislimo dovest napadača nek to bude bomba s ne kao sto neko reče u rangu ahmetovica ili handze s čim ništa ne bi dobili osim punjenja rostera, Ne slažem se da je Irfan Hadzic u rangu već pomenute dvojice, mislim da je ipak malo veci golgeter(zna zabit i otpatke)
pa valjda znaš brojat?
on preko 10 prebacio nije

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 jul 2020, 22:28

24 jul 2020, 22:21
Sabinho je napisao/la:
24 jul 2020, 22:07
Necemo Galica izraditi. :njanjanja: :opaopa:
Nije los Galic, bio bi mali upgrade u odnosu na sadasnje desne bekove.
I za Letica smo mislili da je upgrade na Bekica :urnebes:
1946~

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 24 jul 2020, 22:34

revolt je napisao/la:
24 jul 2020, 22:09
Joj kako se primate na sve. Covjek nikad nije bio ozbiljna opcija nego skretanje paznje od poslova koji se zavrsavaju.
Bas vala, prije sedmicu sam cini mi se pisao da od Fatosa nema nista jer sam takve info (pouzdane :D ) dobio, da tu nije bio ozbiljnih pregovora, a ovde pojedinci pisu kao da su sjedili za stolom sa Fatosom, znaju za izmjene u Ugovoru, platu godisnju i tako to.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 22:40

Andraž Struna slobodan

i ovaj defanzivno dobar

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 24 jul 2020, 22:43

Dabogda došao neko koga nismo nikako spominjali :kafa:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 24 jul 2020, 22:45

Denchi je napisao/la:
24 jul 2020, 22:21
Amca007 je napisao/la:
24 jul 2020, 22:01
Preuzimanjem ovog sponzorstva, između ostalog, kompanija M:tel će omogućiti da Arena sport, kao regionalni lider u produkciji i emitovanju ekskluzivnih sportskih sadržaja, u paketu sportskih premijum sadržaja nacionalnih nogometnih prvenstava prenosi utakmice Premijer lige BiH, utakmice Kupa BiH, te Prve lige RS i Prve lige FBiH.

STA SAD ZNACI OVO "U PAKETU SPORTSKIH PREMIUM SADRZAJA" JESMO LI OVO OPET ZAVALJENI ZA PRENOS?
dosad nisu imali paypermatch sistem, valjda neće sad ga izmislit, vjerovatno misle bez kupovanja paketa od svoje kablovske, kod nas je kod većine kablovskih ubačen...
Ne brinite za to :D

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 jul 2020, 22:46

Sta je sa Dizdarevićem, produzenje, posudba?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 jul 2020, 22:48

hordasDoboj je napisao/la:
24 jul 2020, 22:46
3. Golman
1946~

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 jul 2020, 22:49

ThrillerHz je napisao/la:
24 jul 2020, 22:48
hordasDoboj je napisao/la:
24 jul 2020, 22:46
3. Golman
Ma njemu je vrijeme na posudbu, 1 liga FBiH, moze Sahinovic bit 3. i braniti za juniore

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2020, 22:53

“Imao sam dosta teških povreda koje su me znatan period držale van terena. Povrijedio sam koljeno, zatim meniskus, imao sam problema sa ligamentima članka i morao sam na operaciju, a pukla mi je i Ahilova tetiva”, govorio je svojevremeno Fanimo za otočke medije, prisjećajući koliko se teško bilo vratiti.

„Bilo je vrlo teško, pogotovo jer su bile teške povrede. Nisu to bile povrede koje sam mogao zaliječiti za nekoliko sedmica, odsustvovao sam dugo, možda 12 do 14 sedmica ili čak 16 do 20. Približio sam se prvom timu West Hama, a povrede su me usporile. Bilo je vrlo iscrpljujuće i teško iznova se vraćati”, pričao je 26-godišnji krilni igrač.
Opasne povrede imao dok je dole bio,nije ni cudo sto ga je to toliko unazadilo da je morao otici u drugu Slovensku.Al eto koliko vidim zadnje 3 sezone nije imao vecih pauza.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jul 2020, 22:54

Denchi je napisao/la:
24 jul 2020, 22:40
Andraž Struna slobodan

i ovaj defanzivno dobar
De bolan Denchi, kakav Arandjel, taman nam jos on treba... :rol:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 jul 2020, 22:54

Fanimo ce biti ubica, ja jedva cekam da ga vidim na terenu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 22:56

miky_hz je napisao/la:
24 jul 2020, 22:53
“Imao sam dosta teških povreda koje su me znatan period držale van terena. Povrijedio sam koljeno, zatim meniskus, imao sam problema sa ligamentima članka i morao sam na operaciju, a pukla mi je i Ahilova tetiva”, govorio je svojevremeno Fanimo za otočke medije, prisjećajući koliko se teško bilo vratiti.

„Bilo je vrlo teško, pogotovo jer su bile teške povrede. Nisu to bile povrede koje sam mogao zaliječiti za nekoliko sedmica, odsustvovao sam dugo, možda 12 do 14 sedmica ili čak 16 do 20. Približio sam se prvom timu West Hama, a povrede su me usporile. Bilo je vrlo iscrpljujuće i teško iznova se vraćati”, pričao je 26-godišnji krilni igrač.
Opasne povrede imao dok je dole bio,nije ni cudo sto ga je to toliko unazadilo da je morao otici u drugu Slovensku.Al eto koliko vidim zadnje 3 sezone nije imao vecih pauza.
generalno niske lige su smrt za brze igrače i tehnicare, ubiju Boga u njima...a sudija rijetko šta svira jer oguglaju na grubu igru...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 jul 2020, 22:57

Ovo je svako od Vas mogao uraditi, ali evo kratka "transfermarkt" analiza potencijalnih protivnika, ukoliko je nekome "zamorno" da sam to traži ili možda nema vremena.
1. Floriana (Liga im je također prekinuta zbog virusa, ima li su samo tri boda više od drugoplasirane Vallete, posljednju utakmicu odigrali 20.7 i to neriješeno - prijateljska). Najskuplji igrač im je Kristian Keqi, ofanzivni vezni, koji je prethodno igrao za italijanske niželigaše, ali stvarno ima brutalnu statistiku (14 golova i 5 asistencija). Ipak mislim da bi njih prošli bez ikakvih poteškoća.
2. Sileks- Znamo svi šta se dešavalo u Makedoniji, tako da su oni drugoplasirana momčad. Posljedna utakmica im je prijateljska i nju su dobili. Najskuplji igrač Pepi Gorgiev sa postignutih 9 golova, respektabilno. Definitivno jedna od najpoželjnijih opcija.
3. KF Tirana - Ispratili smo to prvenstvo, tako da znamo otprilike o kakvoj ekipi se radi. Ipak, prethodnih dana se spominje ta "afera" u vezi namještanja utakmica, ali vidjet' ćemo šta će se desiti. Elem najskuplji igrač im je Edon Hasani sa stvarno jako lijepom statistikom (7 golova i 2 asistencije).
Iskreno, naročito zbog naše prošlosti sa Albancima, volio bih da izbjegnemo Tiranu.
4. KR Reykjavík - Za mene totalna nepoznanica od ekipe, redovno su ispadali u kvalifikacijama i nadam se da će se taj trend nastaviti naročito ako ih mi izvučemo. Najskuplji igrač im je Kristinn Jónsson, lijevi bek. Poželjna opcija!
5. Kuopion Palloseura - Klub koji dugo nije igrao Evropu niti se takmičio za istu, ali su vratili prethodnih sezona. Najskuplji igrač im je Nuno Tomás, stoper koji je doša iz "CSK Sofia-e". Očigledno je da klub ima velike ambicije, ali mislim da ne bi trebao biti prepreka za nas.
6. FC Ararat - Još jedna od onih ekipa koje smo pratili, tako da smo i vidjeli da ne predstavljaju neku veliku opasnost, ali eto ipak treba biti oprezan. Najskuplji igrač im je Sergiy Vakulenko, stoper koji može igrati i defanzivnog veznog, malo čudno - postigao je tri gola. Definitivno je ovo jedna od ekipa koje se treba paziti.
7. NK Celje - Pratili smo i njih, nezgodna ekipa, prvaci Slovenije ispred Maribora i Olimpije, ipak nije to mala stvar. Ubjedljivo najskuplji igrač im je Dario Vizinger čija je statistika NEVJEROVATNA (23 gola i čak 12 asistencija). Jako, jako opasna ekipa i definitivno bih volio da je izbjegnemo.
8. FC Europa - Simpatična ekipa sa Gibraltara. Najskuplji igrač Kwadwo Poku, ofanzivni vezni iz Gane. Ipak, mislim da bi ovu i slične ekipe mogli proći i sa kadetima.
9. KÍ Klaksvík - Još jedna simpatična ekipa, koju prolazimo bez problema. Najskuplji igrač im je golman - Lukasz Jarosinski.
10. Connah's Quay - Baš smiješna ekipa, koju bi ponizili kao nas onomad Atalanta. Čak o ovom klubu ima jako malo informacija.
11. Riga FC - Također ekipa koja je tek nekoliko prethodnih sezona krenula na "evropski" put. Stigli su prethodne sezone čak do play-offa, gdje su u prvoj utakmici čak i dobili Kopenhagen. Najskuplji igrač im je Kule Mbombo, napadač (4 gola i 2 asistencije u "samo" 9 utakmice). Sigurno imaju velike ambicije, te bi bili jako težak protivnik.
12. Dinamo Brest - Poprilično skupa ekipa, jako nezgodna. Meni lično poznata po tome što je Maradona u klubu. Uglavnom Oleksandr Noyok, prvenstveno defanzivni vezni. Lično ne bih volio da ih izvučemo, ali sigurno nisu klub koji ne možemo izbaciti.
13. FC Flora - Mislim da je ovo još jedna od ekipa koje bi vrlo lagano izbacili. Najskuplji igrač im je napadač - Rauno Sappinen.
14. FK Budućnost Podgorica - Naše drage komšije, također ekipa koje se ne bi trebali plašiti. Njihov najskuplji igrač je Petar Grbic, primarno desno krilo.
15. Linfield FC - Jako malo informacija, lagan prolaz.
16. Djurgardens IF - NAJTEŽI PROTIVNIK, Najskuplji igrač im je Fredrik Ulvestad, veznjak koji je prethodno nastupao u Burnley-u, to govori koliko je ova ekipa ozbiljna.

Eto ukratko, amaterski ali bar imamo neki "najprostiji" prikaz. Gledajući sve ovo, važno je izbjeći dvije ekipe, sa svim ostalim ne bi trebali imati problema.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2020, 22:57

Vanja8 je napisao/la:
24 jul 2020, 22:54

De bolan Denchi, kakav Arandjel, taman nam jos on treba... :rol:
Aranđel ti i curu uzme u duelu, loptu da ne spominjem :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, laznokrilo i 26 gostiju.