Ma hajd da oni imaju nekakvu opremu
Pa hajd
Al oni kad uhvate a ne pogledaju svoje sta nosaju....
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tu ti skidam kapu...svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:56
Pa hajd
Ja samo kazem vise postovanja prema stranci koja vam dadne opstinski stadion besplatno i jos vam da 50 000 maraka za organizaciju Europskih utakmicaVanja8 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:30Tu ti skidam kapu...svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:56
Pa hajd
Nasa oprema nije ni blizu ove nove Macronove, ovakvo hladjenje nogu nema niko, pa Zeca ni Fanimo nece moci stici stici...
Jos koliko ono rece @Admir74, 4 miliona eura u prvom turnusu ce Macron da vam iskesira sto im nosite ove zelenjake...
A i brate stvarno ste fer, Koldžo je ponosan na vas, on spasio vas katanca, vi mu vracate preko svjetski poznate firme...Zato od mene...![]()
Stadion Koševo i CSR danas opstaje zbog Sarajeva, a želješčar opstaje zbog Koldze i SDA. Prestani slušati lutvinog pušikurca dokoljenka i vjeruj svojim očima, a ne njemu.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 08:09Ja samo kazem vise postovanja prema stranci koja vam dadne opstinski stadion besplatno i jos vam da 50 000 maraka za organizaciju Europskih utakmicaVanja8 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:30Tu ti skidam kapu...svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:56![]()
Pa hajd
Nasa oprema nije ni blizu ove nove Macronove, ovakvo hladjenje nogu nema niko, pa Zeca ni Fanimo nece moci stici stici...
Jos koliko ono rece @Admir74, 4 miliona eura u prvom turnusu ce Macron da vam iskesira sto im nosite ove zelenjake...
A i brate stvarno ste fer, Koldžo je ponosan na vas, on spasio vas katanca, vi mu vracate preko svjetski poznate firme...Zato od mene...![]()
Ma samo treba biti šampion, nista vise i pare kapaju na sve strane, e sad sto neki to ne mogu, tu se neda nista uraditi...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 08:09Ja samo kazem vise postovanja prema stranci koja vam dadne opstinski stadion besplatno i jos vam da 50 000 maraka za organizaciju Europskih utakmicaVanja8 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:30Tu ti skidam kapu...svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:56![]()
Pa hajd
Ovoj ligi "samo" fali regularnost, pa da bude najzanimljivija u regiji. Savez kroji tabelu svake godine, a čini se da je iz sezone u sezonu sve gora situacija, savez je sve bahatiji u kriminalu.
Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 09:08Ovoj ligi "samo" fali regularnost, pa da bude najzanimljivija u regiji. Savez kroji tabelu svake godine, a čini se da je iz sezone u sezonu sve gora situacija, savez je sve bahatiji u kriminalu.
Kako bi ti Dudić samar pukaoSteven11 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 01:10Kakva je da je, nasa je liga i ja joj se radujem, ne mogu docekati prvo kolo. Bez navijaca nije to to, ali samo nrk se igra, iako sam skeptican kako ce to zavrsiti. I ovo za navijace samo ce pogoditi neke klubove, neki ionako igraju bez njih.
Bez obzira na pristrasnost, jasno da vidim Sarajevo kao jednog od dva favorita za titulu koja ce se boriti do samog kraja. Drugi je Zrinjski. To ce biti two horse race po meni. Treci i cetvrti ce biti Zeljo i Borac. Zeljo zbog faktora Amara jer zna u ovoj ligi kako i sta i nacin na koje je doveo pojedine igrace je fascinantan. Iako neki veterani, njihov trokut Bekric, Stilic, Zec ce donijeti dosta bodova ali nedovoljno za titulu. Borac ce biti guran sa vise strana i izborit ce Evropu opet.
Velez, Siroki, Tuzla - borba za pozicije.
To je moj osjecaj sad, vidjet cemo kad krene liga sta i kako.
Jos muda jedes
Mogu mislitSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 08:39Stadion Koševo i CSR danas opstaje zbog Sarajeva, a želješčar opstaje zbog Koldze i SDA. Prestani slušati lutvinog pušikurca dokoljenka i vjeruj svojim očima, a ne njemu.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 08:09Ja samo kazem vise postovanja prema stranci koja vam dadne opstinski stadion besplatno i jos vam da 50 000 maraka za organizaciju Europskih utakmicaVanja8 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:30
Tu ti skidam kapu...
Daj nam reci neki info posto od seika iz Kuvajta nema nista ko je sad u planu? Mozda dodje onaj kralj banana i kako ce to radnicka klasa da prihvati? Ajde ako Bog da mozda onda budete mogli dovest nase pitare Crnkica,Halilovica,Sadikua itd. cujem i da bi volili nekog vijetnamca da vas pogurasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:00Mogu mislitSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 08:39Stadion Koševo i CSR danas opstaje zbog Sarajeva, a želješčar opstaje zbog Koldze i SDA. Prestani slušati lutvinog pušikurca dokoljenka i vjeruj svojim očima, a ne njemu.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 08:09
Ja samo kazem vise postovanja prema stranci koja vam dadne opstinski stadion besplatno i jos vam da 50 000 maraka za organizaciju Europskih utakmica
Ne placate kiriju za domace utakmice a Europske igrate u Zenici
I to ovu Europsku utakmicu u Zenici platit ce te nasim parama iz buđeta KS
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.