FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa Barsa iskesira 50,60,70 mil za igraca pa bude teski flop promasaja je uvijek bilo i bice,Milanovic je ekstra bio kod nas veze nemamuhamedhulk je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:27Kao sto je neko izletio vise para za Becira, tako ce i za Anelku, Suljica...Ovaj zadnji svakako ne zeli kod nas jos (cuj jos, kao kad se istrosim vani eto mene kod vas da se khurcim po Sa) a Anelu ce lako bilo koji jaci austrijski klub dati vise od nas.
Fanimo je kocka velika, tri godine ugovor, igraca si dao, pare...A vec si prije toga flopao sa Micom, Milanovicem ili Lelicem.
Irfan je super potez ako prodje, neka se bore za poziciju sva trojica.
-
- Kontakt:
Svi neke zelje ko' da je kalman e pa i ja bih jednu... Armin Hodzic! Znam da je strumpf al je ubica, spreman ko c.r , masina za golove... znam 1000% da je trebao iz dinama u bundesligu za par miliona al mu se tad svadjali starci s mamicima i sve propadne, sad se negdje **** po Madjarskoj al trpa i dalje, na oku je repke, meni je on nako za nasu ekipicu taman 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Čini mi se da on ima astronomsku cifru u Mađarskoj. Drugo, igrao za gurbete, njihov navijač, tako da nema šanse. Treće, ne bih mu dao velike pare.Ahmoveliki je napisao/la: ↑25 jul 2020, 02:02Svi neke zelje ko' da je kalman e pa i ja bih jednu... Armin Hodzic! Znam da je strumpf al je ubica, spreman ko c.r , masina za golove... znam 1000% da je trebao iz dinama u bundesligu za par miliona al mu se tad svadjali starci s mamicima i sve propadne, sad se negdje **** po Madjarskoj al trpa i dalje, na oku je repke, meni je on nako za nasu ekipicu taman![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Klasicno seosko razmisljanje, nikad iz okvira premier lige tvojim razmisljanjem mi ne bi maknuli...
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jbg šta ćeš, sreća onda što se ne pitam.Ahmoveliki je napisao/la: ↑25 jul 2020, 02:19Klasicno seosko razmisljanje, nikad iz okvira premier lige tvojim razmisljanjem mi ne bi maknuli...
-
- Kontakt:
Brate 100 imena ja iz zajebancije kazem svoju zelju odmah naka negativa... sve najbolje u zivotu pasa moj
I ove godine titulaaaaaaaaaa
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakva negativa?Ahmoveliki je napisao/la: ↑25 jul 2020, 03:32Brate 100 imena ja iz zajebancije kazem svoju zelju odmah naka negativa... sve najbolje u zivotu pasa moj
Također.
Treba Kodru juniora checkirat, slabo igra...posudba na sezonu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Steta sto djuric proigra, malo je falilo prosle godine.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Igrali smo mi tu formaciju na Grbavici prošle godine s kraja ljeta, i to ne prvi put..ajdohordas je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:054-2-4feniksptica je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:48Daj Jos Menala na krilu pa da izmislimo formaciju sa 4 krilna
To ja na menadžeru igram često, puno golova se prima ali puno i daje. Sa tim da ova dva u sredini moraju biti iznivelisana haha jedan je box to box igrač a drugi playmaker.![]()
U vrhu imas dva centralna napadača i dva krila.
Na centralnog bi mogao Tatar da kupi otpatke a na drugog centralnog Merso.
Menalo na jednom krilu Fanimo na drugom.
Malo sam počeo sr.at sad,evo neću više.![]()
Još nam se djeca smiju..
Haj ti nastavi slusati Kalman.Ahmoveliki je napisao/la: ↑25 jul 2020, 02:02Svi neke zelje ko' da je kalman e pa i ja bih jednu... Armin Hodzic! Znam da je strumpf al je ubica, spreman ko c.r , masina za golove... znam 1000% da je trebao iz dinama u bundesligu za par miliona al mu se tad svadjali starci s mamicima i sve propadne, sad se negdje **** po Madjarskoj al trpa i dalje, na oku je repke, meni je on nako za nasu ekipicu taman![]()
Djecija posla. Titule su samo za odrasle.damir_82 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 08:45Igrali smo mi tu formaciju na Grbavici prošle godine s kraja ljeta, i to ne prvi put..ajdohordas je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:054-2-4feniksptica je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:48Daj Jos Menala na krilu pa da izmislimo formaciju sa 4 krilna
To ja na menadžeru igram često, puno golova se prima ali puno i daje. Sa tim da ova dva u sredini moraju biti iznivelisana haha jedan je box to box igrač a drugi playmaker.![]()
Još nam se djeca smiju..
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
https://www.transfermarkt.com/matthias- ... ler/134416
Zasto mu je ostala ista cijena?
Zar nije logocno ako predjes iz Mladosti u Sarajevo da cijena barem malo skoci

Zasto mu je ostala ista cijena?
Zar nije logocno ako predjes iz Mladosti u Sarajevo da cijena barem malo skoci

I vođenje šampionskog tima...Kamuflazn je napisao/la: ↑25 jul 2020, 09:24Djecija posla. Titule su samo za odrasle.damir_82 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 08:45Igrali smo mi tu formaciju na Grbavici prošle godine s kraja ljeta, i to ne prvi put..ajdohordas je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:05
4-2-4
Još nam se djeca smiju..
Tako je. 3 trofeja u 2 godine. Na dobrom smo putu, a djeca nek se smiju. Ko se zadnji smije najsladje se smije.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- feniksptica
- Kontakt:
Ako nisi ima za Fatosa.. ( DA SE NAGLASI IMA SE, AL NEMA POTREBE SE ZALETIT TOLIKU CIFRU ZA JEDNOG IGRACA PA POSLE SE HVATAT ZA GLAVU; SAMO PAMETNO S PARAMA ) neces imat ni za Hodzica koji je skuplji sigurno. Drugo upitan bi bio i njegov motiv igranja za nas, te povlacenje rucne u ''nekim utakmicama''.Ahmoveliki je napisao/la: ↑25 jul 2020, 02:02Svi neke zelje ko' da je kalman e pa i ja bih jednu... Armin Hodzic! Znam da je strumpf al je ubica, spreman ko c.r , masina za golove... znam 1000% da je trebao iz dinama u bundesligu za par miliona al mu se tad svadjali starci s mamicima i sve propadne, sad se negdje **** po Madjarskoj al trpa i dalje, na oku je repke, meni je on nako za nasu ekipicu taman![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Drago mi je ako nsita sto par kola nece bit prozivanja stream navijaca, a neka malo. Da i vi vidite kako se i tako moRe uzivat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bhfanatic14, bvsic, mosarajvosa83, napoleon72, tajsamja i 62 gosta.