Polako , kad krene na Areni zaboraviti ćeš ti BHT iste sekunde ...FoSte95 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:31I ja mislim da ce biti na AS, ali ja i dalje ostajem vjeran BHT-ovoj emisiji. Od malena za sva vremenatm01hzne je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:05Trebalo bi. Mada ako i oni ostave jednu tekmu na BHT1, radit će ovi svoju čuvenu emisijuGradKamena2 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:51Hoce li bit emisija ili pregled kola BH lige ko sto ima u Srba ,na AS ?![]()
![]()
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ljudi zaboravljaju da ovo vise nije bh telekom i njihovi prenosi na vrat na nos nema vise moje tv ,bht1, i njihove slike iz pecinskog doba usli smo u novo poglavlje gdje sve staro ide u zaborav nek arena napravi virtualni studio uvede strucnog komentatora koji se nece libiti da govori sta ne valja ala Joško Jeličić svi bi zaboravili masnog acu i bht ocaj
Ma ja vjerujem da će se neko staro lice pojaviti na Areni. Bolje i Aco nego Velid 

vala prenose lige su radile kao dzenaze jedna te ista stvar koliko su lijeni bili nisu mogli igrace upamtiti koji igraju na terenu uz onog dzankovica zgadio se covjeku fudbal poslije njega se prebaci na golf da se dodje malo sebi
-
- Kontakt:
Zao mi je sto cemo ostati uskraceni za ovakve komentatore.

Džankoviću fale Vatreni

Spaho je najjači, cijelo 1. pol tekme Sar-Mla miješa Salčina i Sadikua. Na početku drugog se izvinjava, a onda ih opet do kraja tekme brkao

Imao je i neke legendarne izjave, poput "sklopili su se kišobrani na Koševu, dakle prestala je padati kiša"

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Meni lično odgovaraju više komentatori sa BHT-a nego komentatori sa Arene koji su blago rečeno tankosavi... Vjerujem da će i po tom osnovu biti promjena.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
hocel bit soko okolovo
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
e ovo je najbolji ex yu komentator! inače, ne znam ko mi je gori od: bahe, šuke, spahe, keme, kolege hadžića, džankovića, ruhotine, šurkovića...footballfan1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:20Zao mi je sto cemo ostati uskraceni za ovakve komentatore.
![]()
Ko je ovo ba?footballfan1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:20Zao mi je sto cemo ostati uskraceni za ovakve komentatore.
![]()

- FKS -
Vlado Majer tokom tekme Čel-željHajdeee je napisao/la: ↑25 jul 2020, 01:06Ko je ovo ba?footballfan1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:20Zao mi je sto cemo ostati uskraceni za ovakve komentatore.
![]()
![]()

Prvu i jedinu tekmu PL tad radio te odmah postao legenda

-
- Kontakt:
Vladislav Majer otac svimaHajdeee je napisao/la: ↑25 jul 2020, 01:06Ko je ovo ba?footballfan1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:20Zao mi je sto cemo ostati uskraceni za ovakve komentatore.
![]()
![]()
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma onaj Majer, komentator. Inace, derbi kola prenosio ovakav. StrasnoHajdeee je napisao/la: ↑25 jul 2020, 01:06Ko je ovo ba?footballfan1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:20Zao mi je sto cemo ostati uskraceni za ovakve komentatore.
![]()
![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko sam ja saznao prenosi lige RS ce ici na ATV a prenosi iz federalne lige na Face TV dok ce pojedine derbije Premijer lige prenositi i srpske arene a vecina ce ici na Arena BH
sve je ovo i dalje nezvanicno
Don't believe the hype.
Au, pa na njega sam i pomislio.
Da li je realno da se skinuo do pasa, stajao i prenosio tekmu.
Kakav gospodar svemira

Gdje je lik sada?
Da li je realno da se skinuo do pasa, stajao i prenosio tekmu.
Kakav gospodar svemira

Gdje je lik sada?
- FKS -
-
Akobogda prijenos na Areni derbija kola iz Mostara 

LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Pa taj dan je bio pakao u Zenici. Ako se dobro sjecam, bilo preko 35 stepeni, a on jadnicak u ovoj sobici. Dobro je i mogao.
Rijetko je on komentarisao fudbal, al mu kolege supci iskusno uvalise derbi kola.
Rijetko je on komentarisao fudbal, al mu kolege supci iskusno uvalise derbi kola.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Upravo tako, samo što bi te utakmice (na ASsrb) vjerovatno radili njihovi komentatori iz off-a. Na ASBiH će ići najmanje dvije utakmice po koluakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 05:19koliko sam ja saznao prenosi lige RS ce ici na ATV a prenosi iz federalne lige na Face TV dok ce pojedine derbije Premijer lige prenositi i srpske arene a vecina ce ici na Arena BH

Moguće je da se, pored ATVa, umiješa i EltaHD.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 30 gostiju.