?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
"Bosna juri za još jednim velikim švedskim talentom"
https://www.expressen.se/sport/fotboll/ ... -mittback/
Kulturan ovaj Dennis. Kratko i jasno, a Anel Avdic mislio sad ce se otvoritiDrape je napisao/la: ↑25 jul 2020, 09:50"Bosna juri za još jednim velikim švedskim talentom"
Autor spominje polsije toga da je Misimovic u zadnje vrijeme imao vise kontakta sa Dennisem i da BIH-savez uveliko radi na tome da Dennis (i Anel) obuce dres BiH. Medjutim Dennis se i dalje nije odlucio govori igracev agent za ove novine.Drago mi je (za interesovanje) jer to je dokaz da radim dobar posao. Ali sve to cete morati uzet sa mojim agentom. Ja sam samo fokusiran na igranje fudbala.
Tacno je da smo imali kontakt sa bosanskim savezom ali ne mislimo previse o tome trenutno. Dennis naravno osjeca veliku ljubav prema Bosni jer su mu roditelji iz te zemlje. Istovremeno nastupao je (Dennis) za Svedsku od 15:e godine do 21:e godine. Najbitnije je da igra dobro u Rostovu a sve ce ostalo doci sa vremenom.
@igrajlopte 🐦
- BenjooJutub
- Kontakt:
Al zamislite tu euforiju da Dennis, Anel i Becir odluce da igraju za BIH. Ah yebote, koji bi to boost bio za savez (ugled), navijace, igrace itd. Naravno nebi se ni svima svidjelo jer imas one koji nebi zeljeli dijasporce ali fuck em.
Ja mislim da bi prvi put nakon Brazila 2014 ponovo sa nenormalnim nestrpljenjem docekivao utakmice reprezentacije. Ovo zadnji godine je sve nazor bilo, to privatno govorim a siguran sam da i mnogi takodjer tako osjecaju. Pa na kraju krajeva vala i igraci, totalno bez energije su igrali svih ovi godina.
Ja mislim da bi prvi put nakon Brazila 2014 ponovo sa nenormalnim nestrpljenjem docekivao utakmice reprezentacije. Ovo zadnji godine je sve nazor bilo, to privatno govorim a siguran sam da i mnogi takodjer tako osjecaju. Pa na kraju krajeva vala i igraci, totalno bez energije su igrali svih ovi godina.
@igrajlopte 🐦
Drago mi je za ovo ako je istina. Važno je da mi odradimo svoje, ostalo je na njemu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako se zaista ozbiljno pristupilo igračima, velike su šanse da zaigraju za nas.
Miske jeste minhenski mahalaš, ali je ipak ime i garancija da je ponuda ozbiljna.
Dosta više da nam Juka Bećirović (svaka mu čast!) bude "agent" za kontakte sa dijasporom.
Miske jeste minhenski mahalaš, ali je ipak ime i garancija da je ponuda ozbiljna.
Dosta više da nam Juka Bećirović (svaka mu čast!) bude "agent" za kontakte sa dijasporom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Miske samo treba da cita forum i slusa upute forumasa i sve ce biti uredu. 
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ali sto su dosadno ovi svecki novinari koje je neka bosanka na svijet nabila. Sta zele s time da pritisak prave na svecki savez da ih pozove...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
јebote ja kontam Rahimić a ne Izet
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
sulejman krpic je odusevio juznu koreju,nakon nekoliko tekmi bez igre, u zadnjoj tekmi je lijepo skocio i sklonio se kosookom da osuta na gol...
Koliko se naši igrači muče da pređu u neki dobar klub čak i kad igraju dobro a vidite slučaj Alena Halilovića, gdje god je otišao bio je promašaj, Barcelona, Hamburg, Milan...i sad prelazi u Benficu
Ne može se osporiti da puno zavisi od menadžera, Halilović će nakon što skupi 11 nastupa za Benficu, od tog 6 ulasci za klupe, opet potpisati za Everton ili Lyon.
Svak misli da će baš kod njih proigrat, on u igri nije nimalo napredovao od kad je krenuo igrat u Dinamu. Očito je se zadovoljio titulom vječnog talenta.Drape je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:44Koliko se naši igrači muče da pređu u neki dobar klub čak i kad igraju dobro a vidite slučaj Alena Halilovića, gdje god je otišao bio je promašaj, Barcelona, Hamburg, Milan...i sad prelazi u BenficuNe može se osporiti da puno zavisi od menadžera, Halilović će nakon što skupi 11 nastupa za Benficu, od tog 6 ulasci za klupe, opet potpisati za Everton ili Lyon.
Zadnja izmjena: jozinho, dana/u 27 jul 2020, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
U intervju za jedan lokalni list sportski direktor Helsingborga (i ako nije zvanicno ali medju redova) odbacio podatke da je klub odbacio ponudu od 2.5-3m eura za Gigovica, sto je neki 30ak miliona kruna. Ogromna cifra. Ovo sam i predpostavljao jer da klub za 18godisnjaka koji je prije godinu dana imao amaterski ugovor i igrao u trecoj diviziji ne prihvati takvu ponudu, je ludilo svjetske klase.
@igrajlopte 🐦
Što ti je to toliko čudno?ReX je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:47U intervju za jedan lokalni list sportski direktor Helsingborga (i ako nije zvanicno ali medju redova) odbacio podatke da je klub odbacio ponudu od 2.5-3m eura za Gigovica, sto je neki 30ak miliona kruna. Ogromna cifra. Ovo sam i predpostavljao jer da klub za 18godisnjaka koji je prije godinu dana imao amaterski ugovor i igrao u trecoj diviziji ne prihvati takvu ponudu, je ludilo svjetske klase.
Monaco je za Strahinju Pavlovića, Partizanu zimus platio 10 miliona eura. Pavlović je imao 18 godina i igrao manje od godine za senire.
Takvih je slučajeva dosta po Europi. Plaća se 2,3,5 miliona za teenagere koji obećavaju, a jedva da nastupaju za seniore.
Kako mislis cudno? Mozda sam se ja u brzini pogresno izjasnio,onda je do mene..DrFilgud je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:57Što ti je to toliko čudno?ReX je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:47U intervju za jedan lokalni list sportski direktor Helsingborga (i ako nije zvanicno ali medju redova) odbacio podatke da je klub odbacio ponudu od 2.5-3m eura za Gigovica, sto je neki 30ak miliona kruna. Ogromna cifra. Ovo sam i predpostavljao jer da klub za 18godisnjaka koji je prije godinu dana imao amaterski ugovor i igrao u trecoj diviziji ne prihvati takvu ponudu, je ludilo svjetske klase.
Monaco je za Strahinju Pavlovića, Partizanu zimus platio 10 miliona eura. Pavlović je imao 18 godina i igrao manje od godine za senire.
Takvih je slučajeva dosta po Europi. Plaća se 2,3,5 miliona za teenagere koji obećavaju, a jedva da nastupaju za seniore.
@igrajlopte 🐦
Čini mi se da si i prije iznosio sumnju da Helsingborg može odbiti 2.5 miliona, pa sam po tome zaključio da ti je čudno.ReX je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:14Kako mislis cudno? Mozda sam se ja u brzini pogresno izjasnio,onda je do mene..Htjeo sam raci da sam predpostavljao da je u pitanju patka poznavajuci klubove u Svedskoj koji pretezno odma prodaju kad stigna ponuda tipa ove sto se prenosila kroz medije. Nek ode Gigo sto ranije iz Helsingborga, bice nam lakse ga dovesti pod BH zastavu
![]()
Mene ne bi iznenadilo da klub kalkuliše i nada se da će ga na zimu prodati za 5 miliona, nisu to neke prevelike cifre.
Opet, naravno da je moguče da je patka i vjerovatno jeste.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.