nije fina dubinska za milo čudo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Za kog je stigla?Manijakdolopate je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:38U klub je stigla ponuda za igrača, ali taj igrač nije Dado, odahnite, ta saznanja imam.
Zato sto im se moze. I dok oni budu gledali tekmu ovi nasi iz uprave hlade jaja. Sreca pa Amara imamo.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:10Kako je moguce da ce publika prisustvovati generalci zrinjskog? Ima li to ikakvog smisla ili logike ako je u fbih danas stupila odluka o zabrani skupljanja za vise od 100 osoba?
Nece biti publike zbog protokola Saveza. Kontali su valjda da urade mimo ko Siroki, ali ih neko opomenuo.
Steta iskreno. Evo napisao sam ogroman post ali necu ga objaviti da bezveze ne zapocinjem raspravu i negativu ali halalite ovih dana ako sta u tom kontekstu napisem, jako sam razocaran velikim brojem stvari koje nemaju veze za sportskim segmentom. Nikako da to dvoje ugajgulimo
Dobrodosao u klub.balkanika je napisao/la: ↑25 jul 2020, 11:15Steta iskreno. Evo napisao sam ogroman post ali necu ga objaviti da bezveze ne zapocinjem raspravu i negativu ali halalite ovih dana ako sta u tom kontekstu napisem, jako sam razocaran velikim brojem stvari koje nemaju veze za sportskim segmentom. Nikako da to dvoje ugajgulimo
Trebas pisati. U nekim granicama da ne ponizavamo svoje. Ovdje svakako 99% ljudi nije zadovoljno radom uprave. Jednostavno su nekako letargicni. Ne vidi se neka inicijativa.balkanika je napisao/la: ↑25 jul 2020, 11:15Steta iskreno. Evo napisao sam ogroman post ali necu ga objaviti da bezveze ne zapocinjem raspravu i negativu ali halalite ovih dana ako sta u tom kontekstu napisem, jako sam razocaran velikim brojem stvari koje nemaju veze za sportskim segmentom. Nikako da to dvoje ugajgulimo
Ma Ljoze ono glavno,ne mogu i ne znaju namaknuti pare za Amara i ekipu i to je to,naravno treba uzeti u obzir i situaciju koja je teska zbog ovog virusa,ali hajde konkretno mi reci ,koliko ljudi osim Jaska je neke pare za klub sredio ?
100 puta prezvakana tema 50 ljudi u skupstini koji nisu u mogucnosti ni 10 hiljada donijeti klubu na godisnjem nivoudelinjo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 11:37Ma Ljoze ono glavno,ne mogu i ne znaju namaknuti pare za Amara i ekipu i to je to,naravno treba uzeti u obzir i situaciju koja je teska zbog ovog virusa,ali hajde konkretno mi reci ,koliko ljudi osim Jaska je neke pare za klub sredio ?
Jbg biti clan uprave nije slikati se za drustvene mreze i kurciti raji,treba se i raditi.Eto spomenuo se statut ni traga ni glasa o tome,para tanko u klubu jbg....Ona saopstenja i lizanje savezu necu ni komentarisati.
Moze se bit i lazno negativan, ne treba igrati za svaki slucajkerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 11:42Ubiparip preskocio tekmu protiv zvijezde zbog temperature. Testiran i negativan na coronu. Kako se moze razgraniciti sta je korona a sta prehlada...
Ta prica “para nema” je realno pretpostavka. Niko od nas ne zna koliko klub trenutno ima na racunu para vec ono bukvalno nam je navika postalo govoriti “nema para u klubu” i onda ti dodje izvjestaj ti u sezonu spiskao 5, 6, 7 miliona KM nebitno.delinjo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 11:37Ma Ljoze ono glavno,ne mogu i ne znaju namaknuti pare za Amara i ekipu i to je to,naravno treba uzeti u obzir i situaciju koja je teska zbog ovog virusa,ali hajde konkretno mi reci ,koliko ljudi osim Jaska je neke pare za klub sredio ?
Jbg biti clan uprave nije slikati se za drustvene mreze i kurciti raji,treba se i raditi.Eto spomenuo se statut ni traga ni glasa o tome,para tanko u klubu jbg....Ona saopstenja i lizanje savezu necu ni komentarisati.