Ako aludiras na ovo moje i @Monologovo kahvfesinsanje, onda ti mogu reci da mi i jesmo iz Tuzle...Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ejjj to, mogu se i ja pridruzit ???_dreamer_ je napisao/la:Ako aludiras na ovo moje i @Monologovo kahvfesinsanje, onda ti mogu reci da mi i jesmo iz Tuzle...Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo pit, sutra ćemo razmišljat o (eventualnom) razbuđivanjufera je napisao/la:ja svako jutro ukljucim alarm u 8 ili 9 i ugasim ga redovono i odspavam do 12 eto kako se borimreds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu![]()
il ustanem budem budan jedno sat vremena popijem jutarnju kafu i vratim se odspavam jos sat-dva... loše skroz pokušavam se izvuci iz tog al ne ide.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.”
ja ne pijem
ponekad pivku dvije-tri.... al to ja samo veceram jer to je prehrambeni proizvod. za dorucak slabo pivu konzumiram ne godi mi 
ja ne pijem
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la:ja svako jutro ukljucim alarm u 8 ili 9 i ugasim ga redovono i odspavam do 12 eto kako se borimreds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu![]()
il ustanem budem budan jedno sat vremena popijem jutarnju kafu i vratim se odspavam jos sat-dva... loše skroz pokušavam se izvuci iz tog al ne ide.
Znači, potpuno isto.Alarm obavezno zvoni ili u 7,ili u 8,ali po običaju spavam bar do 11.Stavljam alarm,jer kada se probudim ranije ( jednom u 100 godina ) bolje se osjećam cijeli dan.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
Imam jarana, koji sebi sat navije u 03:00 h, pa u 05:00, pa onda u 6 sati, jer drugacije nemoze ustati 
- King Kenny
- Kontakt:
Bice i to jednog dana....Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
oklen ono ti bi ??King Kenny je napisao/la:Bice i to jednog dana....Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- King Kenny
- Kontakt:
Tuzla...tako da cemo morati pronaci koji satić..za koju partijcu sokercicaStivi_Dzi je napisao/la:oklen ono ti bi ??King Kenny je napisao/la:Bice i to jednog dana....Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa gdje vi svi idete tako rano pa sat navijate u 6:00,ja dok sam išo u školu nisam nikad ustajo prije 7:00,a sad svako jutro ustajem u 11:45 ,a kad rano ustanem ,obavezno odspavam tamo oko četri ,jedan sat i dosta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mora se jbg .. Ja putujem pola sata vozom.legenda reala je napisao/la:Pa gdje vi svi idete tako rano pa sat navijate u 6:00,ja dok sam išo u školu nisam nikad ustajo prije 7:00,a sad svako jutro ustajem u 11:45 ,a kad rano ustanem ,obavezno odspavam tamo oko četri ,jedan sat i dosta
Ja radim nesto slicno, ali ne tako ... navijem u 06:00->06:15->06:45->06:55 se budimB0SANAC je napisao/la:Imam jarana, koji sebi sat navije u 03:00 h, pa u 05:00, pa onda u 6 sati, jer drugacije nemoze ustati
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Ja navijem u 6:30 dođe stara da me cimne u 6:40ILoveLFC je napisao/la:Ja radim nesto slicno, ali ne tako ... navijem u 06:00->06:15->06:45->06:55 se budimB0SANAC je napisao/la:Imam jarana, koji sebi sat navije u 03:00 h, pa u 05:00, pa onda u 6 sati, jer drugacije nemoze ustati
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma ja ne idem nigdje rano ujutro al bolje je posebno zimi kad su ovako kratki dani ustati malo ranije...legenda reala je napisao/la:Pa gdje vi svi idete tako rano pa sat navijate u 6:00,ja dok sam išo u školu nisam nikad ustajo prije 7:00,a sad svako jutro ustajem u 11:45 ,a kad rano ustanem ,obavezno odspavam tamo oko četri ,jedan sat i dosta
You are someone else I am still right here
- the scouser
- Kontakt:
Ja kad imam vremena,redovno se oko dva budim.Proslo ljeto sam oko 4,pola 5 popodne ustajao,i oko 6 ujutro znao leci.Onda kad sam u skolu krenuo,nisam se nikako mogao priviknut,pa sam spavo po par sati sedmicno,dok nisam sve uskladio.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- majestic24
- Kontakt:
Ja kad sam isao u skolu,stara me budila u 06:00. Ja naravno nastavim spavati. Onda me budi u 06:15,a ja nista...onda u 06:30..ja ostajem imun i na to. Nakon toga me posalje u p.m i ode spavati. Tada me cura pocinje zvati da me ceka isped kuce i pita gdje sam do tada. Tada sebi dam jos 5 min oduska da jos malo uhvatim ocima. Nakon toga ponovo cura stupa u akciju i svojim histericnim glasom me dize iz kreveta.
Odlazim u skolu,mda citavo vrijeme prespavam za volanom. Uglavnom ,cura je vise upravljala nego ja.
Najvise sam volio utorak i petak. Tada sam prva dva casa imao isti predmet..utorkom bosanski i petkom vjeronauku. To sam uglavnom iskoristavao da odspavam barem jos sat vremena ili da odem u kafic na jutarnju kaficu da se malo razbudim.
Odlazim u skolu,mda citavo vrijeme prespavam za volanom. Uglavnom ,cura je vise upravljala nego ja.
Najvise sam volio utorak i petak. Tada sam prva dva casa imao isti predmet..utorkom bosanski i petkom vjeronauku. To sam uglavnom iskoristavao da odspavam barem jos sat vremena ili da odem u kafic na jutarnju kaficu da se malo razbudim.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kako ste vi veceras ? Ja sam pravo nervozan i tuzan 
scouser isti sam takav sjecam se proslo ljeto citavu noc budan legnem u 9 ujutro i probudim se u 22:00 , a 2009 utakmica Sarajevo-Spartak nisam oka sklopio bukvalno pa onda u 20:00 na tekmu
scouser isti sam takav sjecam se proslo ljeto citavu noc budan legnem u 9 ujutro i probudim se u 22:00 , a 2009 utakmica Sarajevo-Spartak nisam oka sklopio bukvalno pa onda u 20:00 na tekmu
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja nikad nisam imao problema oko ustajanja. Uglavnom mi je alarm bio navijen u 6.00 međutim uvijek sam ustajao 5-10 minuta prije , sam , bez da me neko budi. Valjda se organizam sam navikao ,nakon sto 6-7 godina ustajes u 6.00 
Jbt više i forum odo večerat pa da mogu spavat ove sedmice ukupno spavao 14 sati,a kažu da je minimalno 8 dnevno odnosno 24 za 3 dana 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sinoc lego spavat u 2 i jutros ustajem u 9, neam pojma sta mi bi al nikad se bolje u zivotu nisam naspavo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.