Bit ce mi drago ako ne budem u pravu za Velez. Odnosno potpisao bih da ih stavim na mjesto predikcije za Zrinjski. Al 'daboogda'...HeraklitMracni je napisao/la: ↑25 jul 2020, 09:25Kako bi ti Dudić samar pukaoSteven11 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 01:10Kakva je da je, nasa je liga i ja joj se radujem, ne mogu docekati prvo kolo. Bez navijaca nije to to, ali samo nrk se igra, iako sam skeptican kako ce to zavrsiti. I ovo za navijace samo ce pogoditi neke klubove, neki ionako igraju bez njih.
Bez obzira na pristrasnost, jasno da vidim Sarajevo kao jednog od dva favorita za titulu koja ce se boriti do samog kraja. Drugi je Zrinjski. To ce biti two horse race po meni. Treci i cetvrti ce biti Zeljo i Borac. Zeljo zbog faktora Amara jer zna u ovoj ligi kako i sta i nacin na koje je doveo pojedine igrace je fascinantan. Iako neki veterani, njihov trokut Bekric, Stilic, Zec ce donijeti dosta bodova ali nedovoljno za titulu. Borac ce biti guran sa vise strana i izborit ce Evropu opet.
Velez, Siroki, Tuzla - borba za pozicije.
To je moj osjecaj sad, vidjet cemo kad krene liga sta i kako.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- svrakino1921
- Kontakt:
Daj nam reci neki info posto od seika iz Kuvajta nema nista ko je sad u planu? Mozda dodje onaj kralj banana i kako ce to radnicka klasa da prihvati? Ajde ako Bog da mozda onda budete mogli dovest nase pitare Crnkica,Halilovica,Sadikua itd. cujem i da bi volili nekog vijetnamca da vas pogura
[/quote]
Ma nejma nista od toga
I daj ba vratite 50 000 maraka u buđet KS
Bar vi imate investitora nek vam da iz đepa 50 000$ za organizaciju Europskih utakmica
Kad vratite pare u buđet onda im recite nek preusmjere pare u narodnu kuhinju kod tetke Zilhe
Zaradit ce te sevapa
A trebat ce vam u zrijebu
Vidim hocete u grupu EL
A doveli ste Fanima
Jako ste ozbiljni
[/quote]
Ma nejma nista od toga
Bar vi imate investitora nek vam da iz đepa 50 000$ za organizaciju Europskih utakmica
Kad vratite pare u buđet onda im recite nek preusmjere pare u narodnu kuhinju kod tetke Zilhe
Zaradit ce te sevapa
Vidim hocete u grupu EL
A doveli ste Fanima
Jako ste ozbiljni
Ma nejma nista od togasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:53Daj nam reci neki info posto od seika iz Kuvajta nema nista ko je sad u planu? Mozda dodje onaj kralj banana i kako ce to radnicka klasa da prihvati? Ajde ako Bog da mozda onda budete mogli dovest nase pitare Crnkica,Halilovica,Sadikua itd. cujem i da bi volili nekog vijetnamca da vas pogura
Zaradit ce te sevapa
Vidim hocete u grupu EL
A doveli ste Fanima
Jako ste ozbiljni
[/quote]
Necemo u grupe nit nam je to cilj,sto se budzeta tice trazicemo jos para od drzave barem 10 puta vise da nam udijele nego vama jer ipak smo sampioni kao sto i ostali dobijaju od grada i drzave mislim na sampione Zvezda,Dinamo itd
- svrakino1921
- Kontakt:
Necemo u grupe nit nam je to cilj,sto se budzeta tice trazicemo jos para od drzave barem 10 puta vise da nam udijele nego vama jer ipak smo sampioni kao sto i ostali dobijaju od grada i drzave mislim na sampione Zvezda,Dinamo itdzagor1987 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:01Ma nejma nista od togasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:53Daj nam reci neki info posto od seika iz Kuvajta nema nista ko je sad u planu? Mozda dodje onaj kralj banana i kako ce to radnicka klasa da prihvati? Ajde ako Bog da mozda onda budete mogli dovest nase pitare Crnkica,Halilovica,Sadikua itd. cujem i da bi volili nekog vijetnamca da vas pogura
Zaradit ce te sevapa
Vidim hocete u grupu EL
A doveli ste Fanima
Jako ste ozbiljni
[/quote]
Ma samo trazite
Al potrosite ih u KS
Razumijes
Ma brini se ti o svom klubu i igracima jer vama sa ovim starudijama svake sezone ide remont ekipe
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ti duduce kad naucis razliku izmedju UIO i PU, onda se mozes javiti.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 25 jul 2020, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kerime jel to skijas na atomic skijama?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:42Ti duduce kad naucis razliku izmedju UIO i PU, onda se mozes javiti. Tokmak
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja sam Tomić, 100 puta si to vec rekaoDenchi je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:48Kerime jel to skijas na atomic skijama?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:42Ti duduce kad naucis razliku izmedju UIO i PU, onda se mozes javiti. Tokmak

Ko je drmo kavez seljacino? Vidim ovdje si dao sebi za pravo da psujes ljude i vrijedjas pa da se spustim malo na tvoj nivo nabijem te na k. Javicu se kad meni bude merak a ti mrs u birtiju jer je tvoj nivo i slusaj pjesme Tine i slicnih rospija i prati zadrugu jer ste na tom levelukerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:42Ti duduce kad naucis razliku izmedju UIO i PU, onda se mozes javiti.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 14:02Ko je drmo kavez seljacino? Vidim ovdje si dao sebi za pravo da psujes ljude i vrijedjas pa da se spustim malo na tvoj nivo nabijem te na k. Javicu se kad meni bude merak a ti mrs u birtiju jer je tvoj nivo i slusaj pjesme Tine i slicnih rospija i prati zadrugu jer ste na tom levelukerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:42Ti duduce kad naucis razliku izmedju UIO i PU, onda se mozes javiti.
Tebi je forumsku karijeru ugasio jaran iz Mostara. Ne znam odakle tebi hrabrost da se opet javljas. Veze sa zivotom nemas ali si posebno nadaren kada treba prozivati, vrijedjati, cirkuzati. Ni to ti ne ide dobro jer ispadas smijesan, ostavi to iskusnijoj pitarskoj raji sa foruma, porezni inspektore.

Ovdje odavno nema normalnih zeljovaca sve go seljak koji gleda zadrugu i slusa Tinu,Macu,Cicukerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 14:25zagor1987 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 14:02Ko je drmo kavez seljacino? Vidim ovdje si dao sebi za pravo da psujes ljude i vrijedjas pa da se spustim malo na tvoj nivo nabijem te na k. Javicu se kad meni bude merak a ti mrs u birtiju jer je tvoj nivo i slusaj pjesme Tine i slicnih rospija i prati zadrugu jer ste na tom levelukerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:42Ti duduce kad naucis razliku izmedju UIO i PU, onda se mozes javiti.
Tebi je forumsku karijeru ugasio jaran iz Mostara. Ne znam odakle tebi hrabrost da se opet javljas. Veze sa zivotom nemas ali si posebno nadaren kada treba prozivati, vrijedjati, cirkuzati. Ni to ti ne ide dobro jer ispadas smijesan, ostavi to iskusnijoj pitarskoj raji sa foruma, porezni inspektore.![]()
**** od Tine Ivanovic, sve istinu govori u pjesmama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na tržištu je npr. 'četvorka' iz Željezničara Sinan Ramović, Kemal Osmanković, Dženan Zajmović, Vedran Kjosevski... Golman, defanzivac i dva ofanzivca. Ono da popunite ekipu u pravom smislu.
I 'mali opasan k'o plin' Nermin Crnkić nakon rastanka sa Tuzlom City još uvijek čeka pravu ponudu. Povezivao se sa nekoliko klubova iz Premijer lige no dogovor za sada nije postignut.
Novinar.
I 'mali opasan k'o plin' Nermin Crnkić nakon rastanka sa Tuzlom City još uvijek čeka pravu ponudu. Povezivao se sa nekoliko klubova iz Premijer lige no dogovor za sada nije postignut.
Novinar.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maloprije bas kontam isto hahahahahahahahahah kakav glupan....MortemHz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 14:47Na tržištu je npr. 'četvorka' iz Željezničara Sinan Ramović, Kemal Osmanković, Dženan Zajmović, Vedran Kjosevski... Golman, defanzivac i dva ofanzivca. Ono da popunite ekipu u pravom smislu.
Novinar.![]()

Pa to je citat Amarov kada ga je tako nazvao na press-u pred utakmicu. Zato i jeste pod navodnicima.
Ima smisla sto je napisao samo dosta raje se nesjeca tog detalja pa zato mozda cudno zvuci.
Ima smisla sto je napisao samo dosta raje se nesjeca tog detalja pa zato mozda cudno zvuci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Nosam
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
6
Janjus prizno
Ako je ovo sastav TC ovih 11 sa generalke ,koji ce igrati prvenstvo(fali Ubiparip) onda je ovo na papiru najlosija ekipa njihova od kad su usli u PL. Nevjerujem da ce biti konkurenti za bilo sta ako ovo ovako ostane.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Oni ce to kompenzirat bola
Jednostavno ce svako zabit po 1 gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.