FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
koga je ono grlio Ribery nakon sto je zabio 3 pogotak ???? (brat,rodjak ..)?? nebitno ali se dalo primjetiti , kamere sve prate ,..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Omerbavarac
- Kontakt:
Komentator na SAT1 kaze da mu je najbolji prijatelj, dok sam ja na prvi pogled mislio da mi je brat, jer su slicni. Ko zna, mozda mu ustvari i jest brat.dr.van nostrand je napisao/la:koga je ono grlio Ribery nakon sto je zabio 3 pogotak ???? (brat,rodjak ..)?? nebitno ali se dalo primjetiti , kamere sve prate ,..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaka cast momcima na pobjedi
.
@schweinsteiger
Hvala na ifnormacijama, sada je ispao partizan, pa se nadam da cu moci gledati i Bayern u LP
.
@schweinsteiger
Hvala na ifnormacijama, sada je ispao partizan, pa se nadam da cu moci gledati i Bayern u LP
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Arsenal , Lyon / To mi dobivamo
Cetvrtfinale ( ako Real prodze njih dobivamo )

Cetvrtfinale ( ako Real prodze njih dobivamo )
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- roy_makaay
- Kontakt:
Da odgonetnem koga je Ribi grlio poslije gola.Kako je sam izjavio poslije tekme to mu je rođak,što se dalo zaključit po izgledu.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na vecerasnjoj utakmici. Svi su odigrali dobro i pokazali da mogu i da im samo fali malo volje.
Kraft je veceras imao par odlicnih intervencija, Ribery odigrao odlicno, Bommel kapitenski, Contento solidan. Jedino me brine Breno. Nekako isprepadan, zbunjen, ko da je na treningu, a i kondicija mu nije na zavidnom nivou.
Kraft je veceras imao par odlicnih intervencija, Ribery odigrao odlicno, Bommel kapitenski, Contento solidan. Jedino me brine Breno. Nekako isprepadan, zbunjen, ko da je na treningu, a i kondicija mu nije na zavidnom nivou.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Baš mi je drago što takvi poznavatelj fudbala kao ti, totem, ponovno piše.
@totem, da ne citiram sve, izašla bi stvarno cijela stranica.
Za van Gaala smo ja mislim sve rekli, većinom se svi slažemo oko takvog razmišljanja. Galonja je pravi tvrdoglavac.
Iako mislim da i dalje ima igrača koji istog trenutka mogu poboljšati našu igru i da smiju nastupiti u ligi prvaka, ne vjerujem da ćemo previše kupovati tijekom zime. Možda jednog igrača dovedemo ali teško je sad biti pametan. Bolje pričekati do ljeta pa onda uložiti opet kojih 75 milijuna i gotovo.
Slažem se sa svim ostalim, da ne duljim previše.
Što se tiče golmana, ja bih doveo Neuera na ljeto ( jer Šalke vjerojatno želi nešto zaraditi na njemu pa će ga biti primorani prodati, po mom mišljenju ) i tu za mene dileme nema.
Jednom smo se opekli na Rensingu, doduše ne znači da ćemo se i na Kraftu ali nakon sezone posudba negdje i onda da vidimo je li klasa ili ne. Ovako je teško, igrat neće često, pogotovo u ligi prvaka jer bayern ne može dopustit neku zezanciju kad se bude igralo na prolaz a slično vrijedi i za Bundesligu.
Samo da napomenem, ja mislim da ima potencijal za Bayern ali svi znamo da samo potencijal nije dovoljan.
@dr.adnan, Criscito nije igrač za naš klub. Evo samo da kažem, u tekmi protiv Juventusa, Krasić ga je doslovno ismijavao. Jeste da možda nisam dao najbolji primjer jer je Krasić klasa, ali ako želi igrati u Bayernu onda mora biti u stanju zaustavit igrača kao što je Krasić. On u tome nije uspio i za mene nije igrač za nas. Znači u obrani loš a igra prema napadu mu je očajna, pa ja bi probio stranu više puta nego on, nije brz, ma u svakom slučaju nedovoljno dobar za nas.
Samo jedna informacija, u početku karijere počeo na stoperu pa ga onda prebacili na beka.
Kad smo već kod bekova, slažem se sa Sagnolom, nije Tremoulinas igrač za Bayern.
@totem, da ne citiram sve, izašla bi stvarno cijela stranica.
Za van Gaala smo ja mislim sve rekli, većinom se svi slažemo oko takvog razmišljanja. Galonja je pravi tvrdoglavac.
Iako mislim da i dalje ima igrača koji istog trenutka mogu poboljšati našu igru i da smiju nastupiti u ligi prvaka, ne vjerujem da ćemo previše kupovati tijekom zime. Možda jednog igrača dovedemo ali teško je sad biti pametan. Bolje pričekati do ljeta pa onda uložiti opet kojih 75 milijuna i gotovo.
Slažem se sa svim ostalim, da ne duljim previše.
Što se tiče golmana, ja bih doveo Neuera na ljeto ( jer Šalke vjerojatno želi nešto zaraditi na njemu pa će ga biti primorani prodati, po mom mišljenju ) i tu za mene dileme nema.
Jednom smo se opekli na Rensingu, doduše ne znači da ćemo se i na Kraftu ali nakon sezone posudba negdje i onda da vidimo je li klasa ili ne. Ovako je teško, igrat neće često, pogotovo u ligi prvaka jer bayern ne može dopustit neku zezanciju kad se bude igralo na prolaz a slično vrijedi i za Bundesligu.
Samo da napomenem, ja mislim da ima potencijal za Bayern ali svi znamo da samo potencijal nije dovoljan.
@dr.adnan, Criscito nije igrač za naš klub. Evo samo da kažem, u tekmi protiv Juventusa, Krasić ga je doslovno ismijavao. Jeste da možda nisam dao najbolji primjer jer je Krasić klasa, ali ako želi igrati u Bayernu onda mora biti u stanju zaustavit igrača kao što je Krasić. On u tome nije uspio i za mene nije igrač za nas. Znači u obrani loš a igra prema napadu mu je očajna, pa ja bi probio stranu više puta nego on, nije brz, ma u svakom slučaju nedovoljno dobar za nas.
Samo jedna informacija, u početku karijere počeo na stoperu pa ga onda prebacili na beka.
Kad smo već kod bekova, slažem se sa Sagnolom, nije Tremoulinas igrač za Bayern.

Evo čitam neke druge informacije, i 3 su moguća rješenja za ovog misterioznog čovjeka:
1. brat
2. rođak
3. neko ko liči na Riberyja (rodbinski ne povezani)
4. jaran (bonus verzija)
Uglavnom, Riby nije kartoniram, što je najvažnije
Sent from my Philips Smart TV.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Navodno ipak prijatelj iz djetinjstva......
na sky-u su prvo tvrdili da mu je brat a poslije da mu je rodjakOmerbavarac je napisao/la:Komentator na SAT1 kaze da mu je najbolji prijatelj, dok sam ja na prvi pogled mislio da mi je brat, jer su slicni. Ko zna, mozda mu ustvari i jest brat.dr.van nostrand je napisao/la:koga je ono grlio Ribery nakon sto je zabio 3 pogotak ???? (brat,rodjak ..)?? nebitno ali se dalo primjetiti , kamere sve prate ,..
a odlicna igra veceras, pobjeda za samopouzdanje, renome i naravno osvojene bodove za koeficijent , te osvojenih 800 000 eura koji se dobivaju od UEFA-e za svaku pobjedu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
da meni bi kvalitet slike sa SAT1,a nas komentatorguber90 je napisao/la: @schweinsteiger
Hvala na ifnormacijama, sada je ispao partizan, pa se nadam da cu moci gledati i Bayern u LP.
gdje si vidio Real da prodje u cetvrtfinale xDCoDe je napisao/la:Arsenal , Lyon / To mi dobivamo![]()
![]()
Cetvrtfinale ( ako Real prodze njih dobivamo )![]()
ma ne mora znacit njih da cemo dobiti,ali bih u jednu ruku i volio
Jeste da nije isti nivo utakmice i da su sad ekipe skroz razlicite,ali ona u cast Beckenbauera je bila u znaku Bayerna,iako je Gaal onoliko eksperimentisao i sto su stalno igrale zamjene, i mislim da opet mozemo nadigrat te napuhane "zvjezdice" iz Madrida
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tajna je otkrivena. U pitanju je bratic. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gaalonja je sinoć pobjedom proslavio svoj jubilej. Sinoć mu je bila 150. utakmica u eurokupovima 
Sent from my Philips Smart TV.
[URL=http://img718.imageshack.us/i/picc ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]
od malih nogu ne podnose nas
Uploaded with ImageShack.us[/url]
od malih nogu ne podnose nas
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bas me zanima da li ce van gal u subotu izvesti istu postavu kao sinoc protiv bazela,ako budu prikazali pola onog od sinoc nece doci u pitanje pobjeda protiv st.paulija,samo da ne bude nekih novih rotacija i uigravanja

VOLIM BAYERN
Ako bude mene poslušao biće rotacija.isakovich je napisao/la:bas me zanima da li ce van gal u subotu izvesti istu postavu kao sinoc protiv bazela,ako budu prikazali pola onog od sinoc nece doci u pitanje pobjeda protiv st.paulija,samo da ne bude nekih novih rotacija i uigravanja![]()
Samo da dodam da nisam usamljen što se tiče toga, isto misle Effe i Otmar.
Vom Jäger zum Gejagten
koliko bi se kroos snasao na toj poziciji nakon 4-5 utakmica sto je odigrao vise defanzivno to je pitanje,mada sam ja njega uvijek zamisljao da igra blize protivnickom nego svom golu,,svajni je odlican na toj svojoj novoj-staroj poziciji nazad pored van bomela dosta bolje iznosi loptu i daje ka naprijed,van gal je chudna biljka od njga se moze svasta ocekivati hehe,,mada kad se vrati roben mislim da ce svajni ponovo da zaigra na poziciji kao i prosle godine,

VOLIM BAYERN
mislis li da van haala dzabe nosa onoliku glavugeronimo je napisao/la: Ako bude mene poslušao biće rotacija.Vratiti Švajnija na mjesto gdje je napravio iskorak u karijeri, a Kroosa kao 10-ku.
cova pokazuje svinjcetu da mozemo brrez njega.
nadam se da ce navikano svinjce biti zamijenjeno za kaku ili za maikona ako bi pozelio preci u inter
istina, 99% da ce produziti ugovor al´ nada zadnja umire
razanj za svinju
ps
nisi ti tol´ko lud, ne ne
mozda bi riberi bio jos bolji na poziciju ´desetke´. gladajuci sinosnju partiju vjerujem da bi se nadavao golova
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
Pisi i menegeronimo je napisao/la:Ako bude mene poslušao biće rotacija.isakovich je napisao/la:bas me zanima da li ce van gal u subotu izvesti istu postavu kao sinoc protiv bazela,ako budu prikazali pola onog od sinoc nece doci u pitanje pobjeda protiv st.paulija,samo da ne bude nekih novih rotacija i uigravanja![]()
Vratiti Švajnija na mjesto gdje je napravio iskorak u karijeri, a Kroosa kao 10-ku.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne znam koliko vas prati desavanja na UEFA-inoj stranici,ali Tymo je sinoc od svih fanova ocijenjen kao najbolji igrac 
prvih tri :
1.Tymo
2.Nasri
3.Ribery
A po statistici najbolji su bili (prva tri) :
1.Benzema
2.Ribery
3.Defoe
prvih tri :
1.Tymo
2.Nasri
3.Ribery
A po statistici najbolji su bili (prva tri) :
1.Benzema
2.Ribery
3.Defoe
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.