FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
da bi se postigao gol treba imati više od jednog napadaća. ne znam, da imamo napadaća bio bi siguran makar u Europu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Kao što sam ranije naveo ogadili smo fudbal solarima. Kad su ljudi vidjeli Zebu i Muminovića koji zajedno imaju godina kao čitav tim Slobode pomislili su da su došli veterani Olimpica. Al su onda skontali da mi nemamo veterane
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Zeba je naš najbolji poslijeratni igrač, top 3 sveukupno u historiji, ali ne smijemo se previše na njega oslanjati.
-
- Kontakt:
Tesanjski diverzant nastavlja da divlja na tzv.temi Olimpika!Smetaju mu svi koji izraze svoje misljenje i stav!
Apelovao bih da ga ostavite na tzv. temi Olimpika da se dopisuje sam sa sobom,jer ima nekih indicija da su on .Mokroguz i Blue Sever jedna te ista osoba.
Kako ga nije stid,trolcina pise sa tri profila?
Ostavite ga tamo da se dopisuje sam sa sobom,kada ne bude imao sa kim da se svadja doci ce ovdje, a onda cemo ga docekati na volej!
Prezivio je Olimpik i gore ,pa ce i ovog podjelaskog brnju!
Apelovao bih da ga ostavite na tzv. temi Olimpika da se dopisuje sam sa sobom,jer ima nekih indicija da su on .Mokroguz i Blue Sever jedna te ista osoba.
Kako ga nije stid,trolcina pise sa tri profila?

Ostavite ga tamo da se dopisuje sam sa sobom,kada ne bude imao sa kim da se svadja doci ce ovdje, a onda cemo ga docekati na volej!
Prezivio je Olimpik i gore ,pa ce i ovog podjelaskog brnju!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kakva je budućnost Premijer lige BiH sa klubovima koji nemaju historijsku pozadinu? Poštujem Olimpik, ali kakav je to klub bez navijača? Zar nije moguće da se skupi par momaka i pokrenu neku navijačku grupu, barem onako iz za*ebancije? Sport je umro u Sarajevu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Bila je inicijativa nekoliko stotina nas najvatrenijih tifoza da osnujemo navijačku skupinu al nas korona zeznulaKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑25 jul 2020, 21:08Kakva je budućnost Premijer lige BiH sa klubovima koji nemaju historijsku pozadinu? Poštujem Olimpik, ali kakav je to klub bez navijača? Zar nije moguće da se skupi par momaka i pokrenu neku navijačku grupu, barem onako iz za*ebancije? Sport je umro u Sarajevu.
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑25 jul 2020, 21:08Kakva je budućnost Premijer lige BiH sa klubovima koji nemaju historijsku pozadinu? Poštujem Olimpik, ali kakav je to klub bez navijača? Zar nije moguće da se skupi par momaka i pokrenu neku navijačku grupu, barem onako iz za*ebancije? Sport je umro u Sarajevu.

-
Ovo je samo dio prve postave ultra tifoza. Veći dio je ostao pred kapijom stadiona u kontroliOsim13 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 21:45KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑25 jul 2020, 21:08Kakva je budućnost Premijer lige BiH sa klubovima koji nemaju historijsku pozadinu? Poštujem Olimpik, ali kakav je to klub bez navijača? Zar nije moguće da se skupi par momaka i pokrenu neku navijačku grupu, barem onako iz za*ebancije? Sport je umro u Sarajevu.
![]()
![]()
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bez zezancije makar da ih je 10 svaku utakmicu bilo bi vrhOsim13 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 21:45KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑25 jul 2020, 21:08Kakva je budućnost Premijer lige BiH sa klubovima koji nemaju historijsku pozadinu? Poštujem Olimpik, ali kakav je to klub bez navijača? Zar nije moguće da se skupi par momaka i pokrenu neku navijačku grupu, barem onako iz za*ebancije? Sport je umro u Sarajevu.
![]()
![]()

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Udruženje građana "Vukovi Otoka" je u planu za 2021 godinu.
-
- Kontakt:
Ova djeca sa snimka su vjerni Vukovi koji su rastjerani sa tribine radi Mancinija.
Covjek unistava i blati klub na svim poljima!
Covjek unistava i blati klub na svim poljima!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nova navijačka pjesma:
Olimpik le,
Olimpik le,
Mancini cigane.
Olimpik le,
Olimpik le,
Mancini cigane.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- 7aprildomemoj
Pratim ovu temu. Zanimljivija je od one lažne teme gdje jedan paćenik koristi dva nicka i sam sa sobom diskutuje. Moje mišljenje je da Olinpik uz Krupu expresno ispada ove sezone. Ipak puno sreće i sve najbolje. Sportski pozdrav
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
Kao dugogodisnji simpatizer, clan uprave i sponzor kluba molim administraciju foruma da onu temu preimenuje u opste diskusije, a ovu da ostavi kao glavnu, jer ovdje se skupljaju pravi navijaci i svakodnevno pristizu nove pristalice koje vide da na Otoci pusu novi vjetrovi.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la: ↑26 jul 2020, 10:23Kao dugogodisnji simpatizer, clan uprave i sponzor kluba molim administraciju foruma da onu temu preimenuje u opste diskusije, a ovu da ostavi kao glavnu, jer ovdje se skupljaju pravi navijaci i svakodnevno pristizu nove pristalice koje vide da na Otoci pusu novi vjetrovi.
Nedamooo olimpiiikaaa
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I ponovo Tešanjski uhljeb piše kako piše, samo znaj da postoji prag tolerancije koji, nadam se, nećeš preći.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A vamo zaјeban kae zašto niko nema muda da mu odgovori 

-
- Kontakt:
izgleda da je ovaj tip iz Tesnja ludji nego sto smo mogli i zamisliti!
I meni je ranije pisao slicne poruke ,a onda se pravdao @Mokroguzu da sam ja lazov i da mi nije prijetio!
Poslije toga mi je slao prijetece poruke zato sto ja po njemu lazem da mi je prijetio

I meni je ranije pisao slicne poruke ,a onda se pravdao @Mokroguzu da sam ja lazov i da mi nije prijetio!
Poslije toga mi je slao prijetece poruke zato sto ja po njemu lazem da mi je prijetio

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, CAZIN, Giuseppe1, Kaunas, ristagrad i 53 gosta.