FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Igrac bosne izjavio poslije utakmice da su imali samo 4 treninga prije tekme sa nama,ej 4 treninga,,a mi smo kao uigrani 2-3 godine ekipa na okupu i slicno...nadam se samo da u prvenstvu ovo bude bolje...
- hordasDoboj
- Kontakt:
Tatar prespreman, Krste najbolji na svijetu u osjecaju kad treba pustit loptu kroz noge ali samo u tome, Handze u prvu mora
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nedostajala je ova atmosfera nervoze, panike, neznanja 
Dobrodošla nazad PLBIH

Dobrodošla nazad PLBIH

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Krste ako bude igrao ligu prvaka mi smo pojeli **** teški toliko od menehordasDoboj je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:18Tatar prespreman, Krste najbolji na svijetu u osjecaju kad treba pustit loptu kroz noge ali samo u tome, Handze u prvu mora
FKS
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nadam se da prvih 11 danas nije pocetni sastav protiv krupe.
Pidro i Djokanovic moraju unutra, ne zato sto su akademci nego zato sto nema trenutno boljih na njihovim pozicijama u ekipi.
Oremus je igrac koji kraj sebe mora imati destruktivca ala Djokanovic a ne stopera Milicevica. I onda ce imati bolji ucinak na terenu, slobodniji biti itd. Nije mi Oremus taj destruktivac, vise je neki korektor, onaj koji igra iz dubine.
Zizu se mora vise vracati po loptu a ne da Krle sa spica ide nazad da prenese loptu.
Tatar najbolji danas, svugdje ga bilo, nudio se, ulazio...svaka cast!
Pidro i Djokanovic moraju unutra, ne zato sto su akademci nego zato sto nema trenutno boljih na njihovim pozicijama u ekipi.
Oremus je igrac koji kraj sebe mora imati destruktivca ala Djokanovic a ne stopera Milicevica. I onda ce imati bolji ucinak na terenu, slobodniji biti itd. Nije mi Oremus taj destruktivac, vise je neki korektor, onaj koji igra iz dubine.
Zizu se mora vise vracati po loptu a ne da Krle sa spica ide nazad da prenese loptu.
Tatar najbolji danas, svugdje ga bilo, nudio se, ulazio...svaka cast!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Treba nam pojacanja, na krilu aBd
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pri tome je opet narušena atmosfera i Rahmanović opet nije igrao zbog qrcenja i nediscipline.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:13Igrac bosne izjavio poslije utakmice da su imali samo 4 treninga prije tekme sa nama,ej 4 treninga,,a mi smo kao uigrani 2-3 godine ekipa na okupu i slicno...nadam se samo da u prvenstvu ovo bude bolje...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Guzina dva komada Rijeci 

-
- Kontakt:
Doće Anel Hadžić ovih dana na finalne razgovore. Bukvalno je u 20.000 eura. Nadam se da će se naći.
Biće i krilni napadač, a bogami i desni bek bi mogo.
Biće i krilni napadač, a bogami i desni bek bi mogo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 jul 2020, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Fanimo i Tatar mogu biti odličan par krila, sa Rahmanom i Sušićem u sredini odlično će to izgledati.
Znaci Rijeka bas losa

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Malo je problem sto Pidro jos nije spreman za 90 minuta..nadam se da ce moci odigrati cijelu tekmu protiv Krupe..ima jos 7 dana i velike su sanse da ce moci odigrati
Mozda i Susic krene od pocetka za 7 dana..
------------------Kovacevic
Hodzic--Serbecic-Milicevic-Pidro
--------Đokanovic----TSS
Tatar------Zinedin-------Jukic
---------------Handzic
Ove igrace bi ja poslao na teren za 7 dana, ali sve ovisi o spremi Pidre i TSS
Ako sam dobro upratio komentator je danas rekao da ce Fanimo biti spreman 90 min za MDK?
Mozda i Susic krene od pocetka za 7 dana..
------------------Kovacevic
Hodzic--Serbecic-Milicevic-Pidro
--------Đokanovic----TSS
Tatar------Zinedin-------Jukic
---------------Handzic
Ove igrace bi ja poslao na teren za 7 dana, ali sve ovisi o spremi Pidre i TSS
Ako sam dobro upratio komentator je danas rekao da ce Fanimo biti spreman 90 min za MDK?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
doš'o je Fanimo
-
- Kontakt:
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imamo mi top ekipu za naše uslove al kad su svi zdravi, problem je kad fali par bitnijih igrača. Moliti Boga da se povrijeđeni što brže oporave. Valjda preživimo Krupu i Mladost, kasnije bi trebali imati dosta širi kadar.
Da hoće se i taj Anel više završiti, dosta bolje bi veza izgledala sa njim. Pored njega doveo bi desnog beka i to prije i napadača, Hodžić što zna živac izvuć to ne zna niko.
Da hoće se i taj Anel više završiti, dosta bolje bi veza izgledala sa njim. Pored njega doveo bi desnog beka i to prije i napadača, Hodžić što zna živac izvuć to ne zna niko.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
---------------Kovačević-----------
Hodžić- Besim- Miličević- Pidro
-------Tino--------Oremuš--------
Fanimo----Rahmanović----Tatar
-Be..pardon, Ahmetović--------
Valjda ovih 11 bude spremno za Mladost DK
Hodžić- Besim- Miličević- Pidro
-------Tino--------Oremuš--------
Fanimo----Rahmanović----Tatar
-Be..pardon, Ahmetović--------
Valjda ovih 11 bude spremno za Mladost DK
Treba nam krila 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Godina 2026, GiS piše kako Pidro nije još spreman i da će moći 90 minuta odigrati tek od 4-5 kola.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:40Malo je problem sto Pidro jos nije spreman za 90 minuta..nadam se da ce moci odigrati cijelu tekmu protiv Krupe..
Sjeti se od kad to spominješ

Davno se Pidro povrijedio i davno se oporavio, i na zimu je trenirao sa ekipom, od toga je prošlo preko 8 mjeseci.
Ako se nije do sad spremio, neće nikad se ni spremit. Imao je u međuvremenu neku povredicu al i to je davno iza njega.
Povrijedio se u četvrtom mjesecu prošle godine, od toga je prošlo preko 16 mjeseci.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, keli, MSOZ101, nedimmmm1337, Noke995, OzmoodPinglewood, Paromlinac, sekac, senad82, Serha, ShofaII, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8, ŠTA_JE i 151 gost.