Za ovo sam siguran da servisiraju tamo.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Može li mi neko preporučiti radnju u Sarajevu gdje bi se mogao kupiti Huawei P30 Lite?
FK Pjetlovi
-
scudetto89
- Kontakt:
BBI prizemlje fontale , imas univerzalno tu je opet jeftinije u odnosu na : domod, tehno shop itd
04.10.2009 !
-
scudetto89
- Kontakt:
Znam da su provikani, ali daj ti onda momku savjet gdje da kupi mob, kad se tako lijepo smijes . 
04.10.2009 !
Bilo gdje osim tuscudetto89 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:38Znam da su provikani, ali daj ti onda momku savjet gdje da kupi mob, kad se tako lijepo smijes .![]()
27.10.2020
- AshburtonG
- Kontakt:
Slozio bih se, ja sam uzeo kod njih jednom telefon, nisam ga mogao updateat uopce, a ako ga rootas onda gubis garanciju, koja i jest svakako smijesna 6 ili 12 mjeseci, cini mi se da je bila. Znam da je bio model za skandinavsko trziste, barem je tako pisalo na stickeru. Kako to oni prebacuju, nemam pojma, ali nisu cisti poslovi u pitanju.
Zna li mozda neko moze li se raskinuti ugovor tj. pretplata na eronetu prije vremena?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pricao sam ovdje svoje iskustvo s njima.AshburtonG je napisao/la: ↑25 jul 2020, 02:09Slozio bih se, ja sam uzeo kod njih jednom telefon, nisam ga mogao updateat uopce, a ako ga rootas onda gubis garanciju, koja i jest svakako smijesna 6 ili 12 mjeseci, cini mi se da je bila. Znam da je bio model za skandinavsko trziste, barem je tako pisalo na stickeru. Kako to oni prebacuju, nemam pojma, ali nisu cisti poslovi u pitanju.
Uglavnom, pogotovo ako je telefon 1000KM+ ni slucajno u tim piljarama uzimat.
27.10.2020
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to sto ti nisi mogao apdejtovati telefon to nije do univerzalnog, nego do proizvodjaca.AshburtonG je napisao/la: ↑25 jul 2020, 02:09Slozio bih se, ja sam uzeo kod njih jednom telefon, nisam ga mogao updateat uopce, a ako ga rootas onda gubis garanciju, koja i jest svakako smijesna 6 ili 12 mjeseci, cini mi se da je bila. Znam da je bio model za skandinavsko trziste, barem je tako pisalo na stickeru. Kako to oni prebacuju, nemam pojma, ali nisu cisti poslovi u pitanju.
ili za telefona nije bilo vise apdejta, ili je bio vezan za neku ushranu regiju koja nije dobijala apdejte. ili jedno ili drugo.
Ljudi prodaju telefone s madjarskom mrezom novo upakovano, kud ces dalje hihihi
27.10.2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja kupio iphone, vidim pakovanje za grcko trziste. Nekakvi hijeroglifi
Bitno da radi sve, za koje je trziste - manje je bitno.
Kad nesto skontam, mislim da je bolje uzeti tel za strano trziste nego za bh. To ovako kad skontam kakve nam nutelle, milke i dr hranu salju, hranu za ‚istok‘.
Kad nesto skontam, mislim da je bolje uzeti tel za strano trziste nego za bh. To ovako kad skontam kakve nam nutelle, milke i dr hranu salju, hranu za ‚istok‘.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Imtec
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne budi smijesan. Radilo se o telefonu, koji je tada bio 2 mjeseca na trzistu, i kostao je pozamasnu sumu novca. Cuj nije do njih, sto mi je u Bosni prodan telefon za neku drugu regiju.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:25to sto ti nisi mogao apdejtovati telefon to nije do univerzalnog, nego do proizvodjaca.AshburtonG je napisao/la: ↑25 jul 2020, 02:09Slozio bih se, ja sam uzeo kod njih jednom telefon, nisam ga mogao updateat uopce, a ako ga rootas onda gubis garanciju, koja i jest svakako smijesna 6 ili 12 mjeseci, cini mi se da je bila. Znam da je bio model za skandinavsko trziste, barem je tako pisalo na stickeru. Kako to oni prebacuju, nemam pojma, ali nisu cisti poslovi u pitanju.
ili za telefona nije bilo vise apdejta, ili je bio vezan za neku ushranu regiju koja nije dobijala apdejte. ili jedno ili drugo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pravnicki gledano mozes svaki ugovor raskinuti, ali ces platiti "kaznu" za prijevremeni raskid.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma to sam i ja mislio,ali reko opet da pitamElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:56Pravnicki gledano mozes svaki ugovor raskinuti, ali ces platiti "kaznu" za prijevremeni raskid.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ko je smiješan, ja ili ti što uzimaš telefon u univerzalnom?AshburtonG je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:12Ne budi smijesan. Radilo se o telefonu, koji je tada bio 2 mjeseca na trzistu, i kostao je pozamasnu sumu novca. Cuj nije do njih, sto mi je u Bosni prodan telefon za neku drugu regiju.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:25to sto ti nisi mogao apdejtovati telefon to nije do univerzalnog, nego do proizvodjaca.AshburtonG je napisao/la: ↑25 jul 2020, 02:09Slozio bih se, ja sam uzeo kod njih jednom telefon, nisam ga mogao updateat uopce, a ako ga rootas onda gubis garanciju, koja i jest svakako smijesna 6 ili 12 mjeseci, cini mi se da je bila. Znam da je bio model za skandinavsko trziste, barem je tako pisalo na stickeru. Kako to oni prebacuju, nemam pojma, ali nisu cisti poslovi u pitanju.
ili za telefona nije bilo vise apdejta, ili je bio vezan za neku ushranu regiju koja nije dobijala apdejte. ili jedno ili drugo.Ljudi su sverceri, koji otkupljuju telefone, od ljudi koji produzavaju ugovore(uglavnom firme) sa provajderima. Sta treba proizvodjac ili ja bit odgovoran za prodavanje telefona u pogresnim regijama?
to sto si ti kupio taj telefon koji je bio kostao pozamasnu sumu novca i bio 2 mjeseca na trzistu i nisi dobijao apdejte univerzalno nema nista s tim.
Univerzalno kao obicna prodavnica ponudi ti da kupis telefon, hoćeš kupi, ili ne. Tvoj izbor, niko te nije tjerao da kupiš kod njih.
E cuj Univerzalno šverceri, nikad to ne bih rekao za njih. Hvala na informaciji, nek si nam ukazao na tu stvar.
Cuj ovog da nisi ti celo ovaj kod Vanija sto radi. Reko mi lik moram ja vidjet iza 2 sutra s distributerom Iphonea hahaha
Cuj legalno a ljudi par puta zatvorili radnju ko da nikad nista nije postojalo kad je poreska procesljavala
Hahaha legalno a likovi prodaju telefone JAVNO jeftinije za kes zbog izbjegavanja PDVa dok recimo karticom kad hoces onda telefon skuplji za 500 KM
Neka dobra politicka figura stoji iza njih, jer tako raditi a pri tome biti na uglednoj lokaciji kao sto je recimo Importane....hmm pa probaj ti otvoriti tako pa raditi, pa da vidimo dokle ces.
Cuj legalno a ljudi par puta zatvorili radnju ko da nikad nista nije postojalo kad je poreska procesljavala
Hahaha legalno a likovi prodaju telefone JAVNO jeftinije za kes zbog izbjegavanja PDVa dok recimo karticom kad hoces onda telefon skuplji za 500 KM
Neka dobra politicka figura stoji iza njih, jer tako raditi a pri tome biti na uglednoj lokaciji kao sto je recimo Importane....hmm pa probaj ti otvoriti tako pa raditi, pa da vidimo dokle ces.
27.10.2020
- AshburtonG
- Kontakt:
Ajde vrati se na svoj prvi post, pa onda zakljuci zasto je i ovaj tvoj drugi upis smijesan. Ja nigdje nisam napisao da je moj potez kesiranja telefona u univerzalnom pametan, ali posto je bio jedina opcija za kupit taj model telefona i dobit ga odmah, odlucio sam se za isti.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑26 jul 2020, 20:52ko je smiješan, ja ili ti što uzimaš telefon u univerzalnom?AshburtonG je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:12Ne budi smijesan. Radilo se o telefonu, koji je tada bio 2 mjeseca na trzistu, i kostao je pozamasnu sumu novca. Cuj nije do njih, sto mi je u Bosni prodan telefon za neku drugu regiju.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:25
to sto ti nisi mogao apdejtovati telefon to nije do univerzalnog, nego do proizvodjaca.
ili za telefona nije bilo vise apdejta, ili je bio vezan za neku ushranu regiju koja nije dobijala apdejte. ili jedno ili drugo.Ljudi su sverceri, koji otkupljuju telefone, od ljudi koji produzavaju ugovore(uglavnom firme) sa provajderima. Sta treba proizvodjac ili ja bit odgovoran za prodavanje telefona u pogresnim regijama?
to sto si ti kupio taj telefon koji je bio kostao pozamasnu sumu novca i bio 2 mjeseca na trzistu i nisi dobijao apdejte univerzalno nema nista s tim.
Univerzalno kao obicna prodavnica ponudi ti da kupis telefon, hoćeš kupi, ili ne. Tvoj izbor, niko te nije tjerao da kupiš kod njih.
E cuj Univerzalno šverceri, nikad to ne bih rekao za njih. Hvala na informaciji, nek si nam ukazao na tu stvar.
Napisao sam post, da bi manje ljudi nasjelo na prevarante. I da, probaj podic nivo sarkazma, jer je ovo tragikomicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.