Upravo tako..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
feniksptica je napisao/la: ↑26 jul 2020, 10:37Je l mozete vi par ''glavnih'' da ustite da ponekad razmisljamo drugacije od vas. Da tema na ode u jednoumlje.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma ja, a oremus ne valja

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa ne možemo baš sve tjerati sto nije kvalitet, mora nešto i na klupi sjediti. Ne možemo imati dream team od 22 igrača.
Meni je Dupe bio sasvim solidan, naš momak, uvijek šuti sjedi na klupi kad treba, igra bez incidenata,a ruku na srce ono sto odigra, bude kvalitetno. Bas onoliko koliko treba, a sigurno nije skup.
Ono čega bi se ja riješio je Cruz i Milanović. Cruza negdje na posudbu do polusezone ako nema kuveta u njemu, raskid i vozdra. Za Milanovića odmah raskid, iako sam mislio i vjerovao da će nešto biti od njega.
Oremuš se jos uvijek ne može definisat... Kad je došao povrijedio se, kad se oporavio i bio spreman desila se korona. Igraci jos uvijek nisu usli u takmičarsku formu, tako da se njemu bas nekako ne da. Ja nisam zabrinut uopste, igrači nisu imali loptu u nogama par mjeseci. 2-3 tekme u ligi i sve će to doći na svoje ako Bog da.
Meni je Dupe bio sasvim solidan, naš momak, uvijek šuti sjedi na klupi kad treba, igra bez incidenata,a ruku na srce ono sto odigra, bude kvalitetno. Bas onoliko koliko treba, a sigurno nije skup.
Ono čega bi se ja riješio je Cruz i Milanović. Cruza negdje na posudbu do polusezone ako nema kuveta u njemu, raskid i vozdra. Za Milanovića odmah raskid, iako sam mislio i vjerovao da će nešto biti od njega.
Oremuš se jos uvijek ne može definisat... Kad je došao povrijedio se, kad se oporavio i bio spreman desila se korona. Igraci jos uvijek nisu usli u takmičarsku formu, tako da se njemu bas nekako ne da. Ja nisam zabrinut uopste, igrači nisu imali loptu u nogama par mjeseci. 2-3 tekme u ligi i sve će to doći na svoje ako Bog da.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne moze on nista igratiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:16Neko je napisao kako mi Oremusu izmisljamo poziciju na veznom i da je cijeli zivot igrao na desnom beku..
https://www.transfermarkt.com/mirko-ore ... eler/46424
Pise da mu je primarna pozicija centralni vezni, a da moze igrati i desno krilo(igrao skroz malo u svojoj karijeri)

Meni je zasad totalno razocarenje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ja lično uvijek uživam uz tvoje komentare baš znaš izazvati reakcije ono simpatično al majstore valja nekad igrača pogledati i te njegove karakteriatike na terenu,uživo ,nije sve u TM i sličnim glupostima.On da ima kvalitet za tu poziciju izgradio bi sebe kroz karijeru na njoj a on to nigdje ozbiljno nije igrao.Al ajd,možda se pokaže da je AlcantaraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:16Neko je napisao kako mi Oremusu izmisljamo poziciju na veznom i da je cijeli zivot igrao na desnom beku..
Pise da mu je primarna pozicija centralni vezni, a da moze igrati i desno krilo(igrao skroz malo u svojoj karijeri)
Kako je krenulo oremus ce biti promasaj, moze igrati puno pozicija a na svakoj od njih mi imamo akademca koji to moze kvalitetnije odigrati a mirku plata ko svima njima zajedno.
Proslo ljeto je bas sve katastrofa bilo jedina svijetla tacka je bio serbecic.
Ne sviđa mi se uopste kako je vinko odradio ove pripremne utakmice, nit izgledamo nesto posebno spremno ni uigrano. Guranje milicevica u vezni red bez ikakve potrebe i to konstantno jos od samog dolaska u klub. Mozda bi mustafic i đokanović nekad malo vise grijesili al bar bi napredovali a ovako imas dva igraca u ozbiljnim godinama jedan se ubio za stopera drugi ni sam ne zna koju bi poziciju igrao. Stranac bi trebao valjda biti kvalitet vise u odnosu na domaceg igraca i donositi neku prevagu na terenu a kod nas stranci najslabiji dio tima. Hajd krste zbog atmosfere je tu recimo, oremus se nadamo da ce doci sebi, cruz zalutao decko ovdje ko zna sto ga hadžija dovede...
Ne treba traziti izgovore u povredama i tome da se dugo nije igralo jer svima je tako, nadati se da ce se ozbiljnije pristupiti ligaskim utakmicama jer ovo do sad je bas tanko bilo.
Proslo ljeto je bas sve katastrofa bilo jedina svijetla tacka je bio serbecic.
Ne sviđa mi se uopste kako je vinko odradio ove pripremne utakmice, nit izgledamo nesto posebno spremno ni uigrano. Guranje milicevica u vezni red bez ikakve potrebe i to konstantno jos od samog dolaska u klub. Mozda bi mustafic i đokanović nekad malo vise grijesili al bar bi napredovali a ovako imas dva igraca u ozbiljnim godinama jedan se ubio za stopera drugi ni sam ne zna koju bi poziciju igrao. Stranac bi trebao valjda biti kvalitet vise u odnosu na domaceg igraca i donositi neku prevagu na terenu a kod nas stranci najslabiji dio tima. Hajd krste zbog atmosfere je tu recimo, oremus se nadamo da ce doci sebi, cruz zalutao decko ovdje ko zna sto ga hadžija dovede...
Ne treba traziti izgovore u povredama i tome da se dugo nije igralo jer svima je tako, nadati se da ce se ozbiljnije pristupiti ligaskim utakmicama jer ovo do sad je bas tanko bilo.
You are someone else I am still right here
Ja bi bio zadovoljan da bude 0:1, 0:2 ili 1:2, ali ako oni kazu da cemo 3 uvalit OK.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hajde otjerajte i Vinka odmah a sezona ni počela nije
Meni se mnogo svidjelo juce sto se insistira na pas igri, nema nabijanja lopte prema naprijed i to je nesto sto se ocigledno uigravalo.
Sud oko priprema, rostera ce se dati tek tamo na kraju avgusta kad budemo imali jedno 4-5 utakmica lige iza sebe i kad vidimo kako se u Evropi proslo

Meni se mnogo svidjelo juce sto se insistira na pas igri, nema nabijanja lopte prema naprijed i to je nesto sto se ocigledno uigravalo.
Sud oko priprema, rostera ce se dati tek tamo na kraju avgusta kad budemo imali jedno 4-5 utakmica lige iza sebe i kad vidimo kako se u Evropi proslo
Oremuš je precijenjen igrač! Nema se tu više šta čekati! On je već sada za klupe. Osim gola protiv Celtica, on apsolutno ništa nije pokazao.
I po meni je on baš tanak igrač. Nije destruktivac, nije plejmejker, nije da igra od 16 do 16. Čak mi je u par utakmica izgledao kao ubjedljivo najslabiji naš igrač.
Nadam se da će Hadžić doć i da ćemo time zatvoriti tu veznu liniju.
Šta vi mislite o ovom Sabrininom videu? ****, namjera je dobra i tu nema šta da se ospori, ali video pomalo je amaterski i ne odaje ozbiljnost namjera Uprave. Izgovor, govor tijela, tonalitet.. u najmanju ruku neozbiljno pa i outfit i ostale stvari koje su važne za javni nastup.
inace imas pametne postove al ovo je ti je jako plitko posebno ova prva recenica jer ne vidim gdje se to tjera.FoSte95 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:09Hajde otjerajte i Vinka odmah a sezona ni počela nije![]()
![]()
Hajde citiraj par postova gdje neko tjera vinka...
Sad se znaci ne smije reci da nesto ne izgleda kako treba i da nam se ne sviđa jer eto odma se neko tjera.
Kakvi ste vecina na ovoj temi garant ste napustili roditeljr i otisli otjerani u svijet da se snalazite prvi put kad su vam rekli da vam je ruzna frizura.
Btw mogao je i vinko malo na stajlingu poraditi nisu mu onr siskice vise moderne

You are someone else I am still right here
Adukor je cvilio na drustvenim mrezama za nama.
Ja bih ga mozda i vratio ako imamo sasnu da ga vratimo. S tim da bi ako mu je bila plata npr 4000KM, sad rekao sinko imas 2000KM i udaraj se nogom u zicigu....hoš neš Bangladeš.
Valjao bi nam Adukor pravo sad za rotacije...stoper...zadnji vezni....zna ligu.
To sto nije onda htio da produzi ugovor, kazna bi mu bila u plati
Ja bih ga mozda i vratio ako imamo sasnu da ga vratimo. S tim da bi ako mu je bila plata npr 4000KM, sad rekao sinko imas 2000KM i udaraj se nogom u zicigu....hoš neš Bangladeš.
Valjao bi nam Adukor pravo sad za rotacije...stoper...zadnji vezni....zna ligu.
To sto nije onda htio da produzi ugovor, kazna bi mu bila u plati

-
- Kontakt:
GiS buraz, to je neko promjenio, kada je došao u Sarajevo, na transfermarktu je 100 % bilo, da je desni bek i desno krilo, a i ja pratim Hajduk preko 20 godina i dobro znam da je na tim pozicijama igrao svaku utakmicu za njih, kao što je i u Izraelu igrao na desnoj strani.Ono protiv Celtica mu je gotovo sigurno bio prvi put, da igra zadnjeg veznog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:16Neko je napisao kako mi Oremusu izmisljamo poziciju na veznom i da je cijeli zivot igrao na desnom beku..
-
- Kontakt:
Vidi se da si neki profesionalac ili detaljista72220 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:14Šta vi mislite o ovom Sabrininom videu? ****, namjera je dobra i tu nema šta da se ospori, ali video pomalo je amaterski i ne odaje ozbiljnost namjera Uprave. Izgovor, govor tijela, tonalitet.. u najmanju ruku neozbiljno pa i outfit i ostale stvari koje su važne za javni nastup.

- feniksptica
- Kontakt:
Govor tijela u Sabre je uvijek na visokom nivou, nema se tu sta kritikovat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tako je oni i dalje imaju tal u Butmiru dole i vec su sve dogovorili da uzmu pare al et ovo radi reda malo kofol kosevosarajevu i tako to
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arhitekt, boki86, gh0stHZ, Hajdeee, Lecler, MaroonBjelave, mnon46, moram, muhamedhulk, skoJaa i 115 gostiju.