Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cestitamo lokomotivi, skretnicaru, i ostalim rvatskim doprvacima
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaTheIvicnjak je napisao/la: ↑26 jul 2020, 10:43Cestitamo lokomotivi, skretnicaru, i ostalim rvatskim doprvacima
Samo Lokomotiva ode u LŠ
Tamo je pravi Dinamo
A ne ovdje kod nas....
Koliko znam Jovanović je došao kod vas iz Hajduka iz Kule...Istina, tamo je imao milionski ugovor, ali u srpskim dinarima..zeljovac21 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:09Ocigledno ga nisi gledao. Nije puno igrao, par utakmica, ali momak je iznad ove lige. Imao milionske ugovore prije i samo Bog zna kako je dospio u Zelju, stopercina. Ako mislis da je Serbecic bolji od njega prestani pratit fudbal.

Hajde sto Dinamo igra LŠ, nego jos i njegova filijala
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj Sabre
Ovo je nas dom
Kae razmatrala sam sa Namom dal da pravimo novi stadion ili ovaj da nam dadne opstina
I skontali smo da je Kosevo ipak nas dom
Ovo je pobjeda
Nema dalje
Ovo je nas dom

Kae razmatrala sam sa Namom dal da pravimo novi stadion ili ovaj da nam dadne opstina
I skontali smo da je Kosevo ipak nas dom

Ovo je pobjeda
Nema dalje
Dadne dadne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I Bosanski jesvrakino1921 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 10:49HvalaTheIvicnjak je napisao/la: ↑26 jul 2020, 10:43Cestitamo lokomotivi, skretnicaru, i ostalim rvatskim doprvacima
Samo Lokomotiva ode u LŠ
Tamo je pravi Dinamo
A ne ovdje kod nas....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I Azmir prozva Nalu zbog onog njegovog da mu uvijek fale još samo ta 2 -3 igrača.
Al ga popiša Husic ,strašno
Al generalno pisao sam jucer da Tuzla C nikad nije losiji roster imala od ulaska.Evo i ova izjava Husica govori to ,nema neke ambicije,znamo kako je ranije glasan bio,mi cemo ovo mi cemo ono.Ocito je malo u zid udario vidio da i bacanje para "nako" i pretplacivanje nekih "imena". nista dobro nije donjelo .

Al generalno pisao sam jucer da Tuzla C nikad nije losiji roster imala od ulaska.Evo i ova izjava Husica govori to ,nema neke ambicije,znamo kako je ranije glasan bio,mi cemo ovo mi cemo ono.Ocito je malo u zid udario vidio da i bacanje para "nako" i pretplacivanje nekih "imena". nista dobro nije donjelo .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovo liči na skoro otpuštanje nalića. Prvi neočekivani poraz ili neki niz od dva tri poraza, bye bye
Tako ti je to kod Bosnje. Prvo glavom u zid, opekne se i onda kad vidi da ne ide, pocne malo glavom razmisljati.
-
- Kontakt:
možda neće da ulaže više dok ne uđe u io saveza. izbori su uskoro...
Uvijek sam u fudbalu za likove poput Amara i Azmira koji hoće reći i nešto bez uvijanja a ne npr. Vinka Marinovića ili Asmira Begovića od kojih u 20 godina u sportu i 1000 izjava nećeš naći ništa osim opreznih, plastičnih fraza. Mediji bi takve trebali ignorisati i ne davati im uopšte prostor za "izjave".
Kesoljub vidjen kako trazi kucu po Siminom Hanu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A šta to znači "glavom o zid"? Neka filozofska misao?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Figurativno, ne znači da sad trebaš glavom o zid bukvalno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije za Bosnju izmišljena nego ju je Bošnjo izmislio.
Kada ne zna napisati nešto smisleni onda napiša "bacanje para" ili "glavom o zid". Kao u ostalim klubovima se "ne bacaju pare" ili "ne udaraju glavom u zid". Nema većih demagoga od Bošnjaka!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.