bio nam je zakletva kad je s taretom našim harao ligom. onda je zajebo kao trener radničkog, sad se ispravlja malo.
ne znam, mene još prema njemu vežu simpatije zbog onog gola protiv ugljevika na tušnju za opstanak.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
bio nam je zakletva kad je s taretom našim harao ligom. onda je zajebo kao trener radničkog, sad se ispravlja malo.
Danas su svi bili jako dobri borbeni, stvorili smo 3-4 prilike ali onaj ludi Hadzić je sve odbranio. Borbeni smo, čvrsti dosta nazad Jusić nije igrao trebao bi biti spreman do Radnika, fali nam realizacije. Ove sezone mogli bi gledati jednu musku Slobodu, čvrstu i popularne 1:0 rezulate kao u doba Soka.
Ja sam u UG uplatio clansku, nit me ko zvao nit mi je dosla na adresu. Zna li neko proceduru za preuzimanje?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:13Da li neko zna za nas koji smo narucili clansku online, jel trebamo pokupiti u UG Prijatelji Slobode ili?
Ja uzeo kod Mide, isto mi receno da ce doc na adresu, medjutim jos nistaGifron je napisao/la: ↑26 jul 2020, 10:14Ja sam u UG uplatio clansku, nit me ko zvao nit mi je dosla na adresu. Zna li neko proceduru za preuzimanje?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:13Da li neko zna za nas koji smo narucili clansku online, jel trebamo pokupiti u UG Prijatelji Slobode ili?
to ja pričam mjesec dana. znaju to i oni, ali nema se para, bar zasad.sviunapad1010 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:12Da smo juče imali napadača tipa Amera Bekica dobili bi utakmicu. Treba nam napadač definitvno .
Kažu da će Jusić biti spreman za Radnika, nisam siguran da je Said podbacio ganjala su ga trojica u jednom trenutku i cim primi loptu ovi iz Olimpika su se lijepili na njega. Dobro je odigrao, a sto je najvaznije sam je rekao poslije utakmice da se dobro osjeca. Mislim da će on presuditi Radniku zivi bili pa vidjeliSkojevska je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:51Bice tesko prvo kolo protiv Radnika puno su iskusnija ekipa, bez Jusica jos teze, Devedzic jucer par jako dobrih reakcija ali vidi se da nema iskustva grijesi u jednostavnim pasovima, za pocetak treba samo sto jednostavnije igrat i izbijat loptu da ne pravi sitne greske.
Mi smo imali 3-4 vrhunske sanse + par dobrih dalekometnih suteva, jedna je morala uci ali eto nije, Said totalno podbacio, Husic profulao jednu 100% sansu, Mujagic isto jednu ili dvije je imao, na kraju i Kadric mali profula ne znam kako ono nije uslo.
Uglavnom vjerovatno ce to i biti prva postava protiv Radnika ako se ne vrati Jusic gdje bi mogla biti jedina izmjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.